Eskiden beri takip ediyorum çoğunuzu kızlar ama kayıt olmak Yen'i nasip oldu. Sizlere biraz sıkıntımdan bahsetmek istiyorum.. Allah başka büyük dert vermesin ama artık bıktım. 2 buçuk senelik evliyim. Eşimle iyi anlaşırız çoğu zaman, fakat gel görün ki ben birşey istediğim zaman hiç bir zaman onay verilmiyor! Dövme istedim minik Yok piercing istedim Yok giyim kuşam Yok etek giyemeyiz kışın Yen'i moda kazaklar varya kol açık ona Yok tatile gideriz foto atamayız. Evli arkadaşlarımızla sinema piknik vs etkinlikler olur gitmeyizz. Ona göre evde oturmak daha güzel.. Hiç bir arkadaşıyla görüşmez ama ona sorsanız bir sürü arkadaşı var.. Artık evde oturup tv seyretmekten gına geldi.. Senin arkadaşlarını istemiyorsan benim evli arkadaşlarımla gidelim gezmeye çay içmeye!!! Kıskançlıktan mı diyorum bazen ama yok onu da yapmaz.. Ben anlayamıyorum. Bişey yapılır annesi onay vermezse yapmayız.. Ona böyle böyle deyincede kırılır. Anlamıyorum evlilik iki hayatı paylaşıp birbirinin eksiklerini tamamlayıp güzel bir yaşam sürmek için uğraşmak mı?? Yoksa birbirine müdahale edip izin vermeyip yaşamı işgal etmek mi ? Ne yapabilirim arkadaşlar nasıl davranmalıyım??