İyi geceler arkadaşlarım. Sanırım ben saplantılı biriyim. 2.5 ay oldu aldatıldm . Biraz toparlanmıştim. Sonra kızdan ayrıldi benim whatsap durumlarima bakmaya basladi. Geçen yine barıştılar.. Been fake hesapla sürekli takip ediyorum. Kendimi alıkoyamiyorum bakınca sıkıntım gecicek gibi oluyor. Gun içinde haddinden fazla kontrol ediyorum bitsin gitsin Hiç olmamış gibi nötr olmak istiyorum evimin karşısında işyerleri var odamdan bugün yeni bir gün diye çıkıyorum oturma odasına girmekle denk gelip görmem bir oluyor. Herşeyden soğudum evimin altındaki markete gitmeyi bile istemiyorum o kizla mutlu mesut ben ise kafam hep onlarla meşgul. Ailemle yaşıyorum taşınma luxum yok. Unutamıyorum hergun zihnim yeniliyor onu gördükçe bu sefer güzel günlerde geliyor . O bitiyor kötüsü geliyor fikirler çatışıyor beynimi susturamiyorum. 2.5 ay oldu şimdiye bitmiş olması gerekti diğer ilişkilerimde bu süreçte çoktan geçiyordu. Bu geçmiyor gecmicek gibi geliyor . He şunu çok iyi biliyorum ben ve o asla birdaha o kadar aşağılık değilim . Unutamamam çok farklı var oluşunu unutamiyorum yasananlari unutamıyorum unutmaya çalıştıkça görüyorum gördükçe işte gerisini siz tamamlayın bu kadar zaman geçmesine rağmen hala böyle oluşum bu şartlarda çokmu anormal bilmiyorum çıkamıyorum işin içinden artk beyinen ruhen çok yoruldum