Nasıl biticek bu

Pusulaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2017
287
65
48
32
İyi geceler arkadaşlarım. Sanırım ben saplantılı biriyim. 2.5 ay oldu aldatıldm . Biraz toparlanmıştim. Sonra kızdan ayrıldi benim whatsap durumlarima bakmaya basladi. Geçen yine barıştılar.. Been fake hesapla sürekli takip ediyorum. Kendimi alıkoyamiyorum bakınca sıkıntım gecicek gibi oluyor. Gun içinde haddinden fazla kontrol ediyorum bitsin gitsin Hiç olmamış gibi nötr olmak istiyorum evimin karşısında işyerleri var odamdan bugün yeni bir gün diye çıkıyorum oturma odasına girmekle denk gelip görmem bir oluyor. Herşeyden soğudum evimin altındaki markete gitmeyi bile istemiyorum o kizla mutlu mesut ben ise kafam hep onlarla meşgul. Ailemle yaşıyorum taşınma luxum yok. Unutamıyorum hergun zihnim yeniliyor onu gördükçe bu sefer güzel günlerde geliyor . O bitiyor kötüsü geliyor fikirler çatışıyor beynimi susturamiyorum. 2.5 ay oldu şimdiye bitmiş olması gerekti diğer ilişkilerimde bu süreçte çoktan geçiyordu. Bu geçmiyor gecmicek gibi geliyor . He şunu çok iyi biliyorum ben ve o asla birdaha o kadar aşağılık değilim . Unutamamam çok farklı var oluşunu unutamiyorum yasananlari unutamıyorum unutmaya çalıştıkça görüyorum gördükçe işte gerisini siz tamamlayın bu kadar zaman geçmesine rağmen hala böyle oluşum bu şartlarda çokmu anormal bilmiyorum çıkamıyorum işin içinden artk beyinen ruhen çok yoruldum

Nefret etmeyi birakin.sevgi degildir o.kimse aldatan birine sevgi beslemez
Unutamayisiniz kin ofkeyle ilgili.icinizde affedin,Allaha birakin ve bitirinnnn

Sevgilisiniz değil mi, yoksa evlilik ibaresini kaçırmadım hm?
Bunun kadın-erkek ilişkilerini araştıranlarca bi matematiği vardı, tam hatırlayamayacağım. Hani biten bir ilişkiyi-kişiyi kafadan atmak için, o ilişkinin yarısı kadar zaman geçmesi gerekiyor tarzı bir şeydi... Ne kadar süredir birlikteydiniz? Uzun süreli bir ilişki yaşadıysanız, ilk aylarda, böyle takılmanız, takipte kalmanız normal. İnsanız yani, merak ederiz "Bensiz ne yapıyor?" tarzında ya da bilmiyorum aldatılmak nasıldır, kendimce empati yapmaya çalışıyorum, ben de bir süre ister istemez takipte kalır "Neden o kadın? Benim neyim eksikti?" tribine girerdim sanırım. Ama bunlar geçici şeyler... Zaman gerekiyor.
Tüm ayrılıklarda, ne şekilde olursa olsun, zaman işte.

Bakın bir süre ama çok uzatmayın stalk işini, yara deşmek gibi olur, sorgulayın kendinizi de ilişkinizi de tamam, ama insani şeyler bunlar; ortaya çıkmış, kendinizi çekmişsiniz, böyle bir yalancıdan kurtulmuşsunuz önemli olan bu. Yavaştan stalk işini azaltmaya çabalayın, kendinizi kıyası da bırakın. Kanı bozuk adam, güzele-çirkine, iyiye-kötüye bakmıyor, affedersin şeye bakıyor, şey derdinde oluyor.

Siz de böyle bir adam ve onun pisliği için, kendi vaktinizden, enerjinizden çalmayın; böyle düşünmeye çalışın, karışın hayata. Geçecek, bir dönemdir, geçer illa.

Bunun kadın-erkek ilişkilerini araştıranlarca bi matematiği vardı, tam hatırlayamayacağım. Hani biten bir ilişkiyi-kişiyi kafadan atmak için, o ilişkinin yarısı kadar zaman geçmesi gerekiyor tarzı bir şeydi... Ne kadar süredir birlikteydiniz? Uzun süreli bir ilişki yaşadıysanız, ilk aylarda, böyle takılmanız, takipte kalmanız normal. İnsanız yani, merak ederiz "Bensiz ne yapıyor?" tarzında ya da bilmiyorum aldatılmak nasıldır, kendimce empati yapmaya çalışıyorum, ben de bir süre ister istemez takipte kalır "Neden o kadın? Benim neyim eksikti?" tribine girerdim sanırım. Ama bunlar geçici şeyler... Zaman gerekiyor.

Bakın bir süre, sorgulayın kendinizi de ilişkinizi de tamam, ama insani şeyler bunlar; ortaya çıkmış, kendinizi çekmişsiniz, böyle bir yalancıdan kurtulmuşsunuz önemli olan bu. Yavaştan stalk işini azaltmaya çabalayın, kendinizi kıyası da bırakın. Kanı bozuk adam, güzele-çirkine, iyiye-kötüye bakmıyor, affedersin şeye bakıyor, şey derdinde oluyor.

Siz de böyle bir adam ve onun pisliği için, kendi vaktinizden, enerjinizden çalmayın; böyle düşünmeye çalışın, karışın hayata. Geçecek, bir dönemdir, geçer illa.

Bakın bir süre, sorgulayın kendinizi de ilişkinizi de tamam, ama insani şeyler bunlar; ortaya çıkmış, kendinizi çekmişsiniz, böyle bir yalancıdan kurtulmuşsunuz önemli olan bu. Yavaştan stalk işini azaltmaya çabalayın, kendinizi kıyası da bırakın. Kanı bozuk adam, güzele-çirkine, iyiye-kötüye bakmıyor, affedersin şeye bakıyor, şey derdinde oluyor.

Sevgilimdi kaçırmışim o kismi. İlişki süreci 8 aydi. Evet bende okudum yarsinkadar süre geçmesi gerekmis. Peki gözüm göre göre unuturmuyum ,

Nefret etmeyi birakin.sevgi degildir o.kimse aldatan birine sevgi beslemez
Unutamayisiniz kin ofkeyle ilgili.icinizde affedin,Allaha birakin ve bitirinnnn
İçimde ukte kaldı eminim gelse deseki pişmanım şu bu suratına bakmam . Başkasına giden erkek için zaten onsuz olamıyorum gibi düşüncelere kapilmam. Benimkinin tarifini siz yapmışsınız ben anlam veremiyordum

Gözünün içine baka baka unutmak.. bence en kaliteli unutma biçimidir.. yarin birgün karşılaştığınızda içinizin yanmasından ise gözünün içine baka baka bak unuttum demek daha afilli..

Sevgilimdi kaçırmışim o kismi. İlişki süreci 8 aydi. Evet bende okudum yarsinkadar süre geçmesi gerekmis. Peki gözüm göre göre unuturmuyum ,

Göz göre göre unutursunuz da, deşile deşile unutursunuz.
Bu yüzden stalk işini yavaştan bırakın dediğim. Sündürmeyin yani.

O etmiş bir eşşoğlu eşşeklik, ama siz de kendinize etmeyin.
İnanın vakit öyle bir şey ki, hele gençken; insanın geri dönesi geliyor bazen "Ah şimdiki aklım olsa" diyerekten. Geri gelmiyor ama. Siz de böyle değmeyen biri için, o kıymetli saatlerinizi, günlerinizi pc başında izleyip dertlere gark olarak tüketmeyin.

Tekrar sana dönse 1 hafta beraberlik yaşasanız garanti veriyorum ayy ben bu salağın neresini sevmişim diğip sepetliceksiniz.Yada sana deseki çok pişmanım beni affet dese içinizin yağları erir ve o anda şak diye yolu gösterirsiniz.Sevgi, aşk değil sizinki sadece hırs emin olun.

İnanın vakit öyle bir şey ki, hele gençken; insanın geri dönesi geliyor bazen "Ah şimdiki aklım olsa" diyerekten. Geri gelmiyor ama. Siz de böyle değmeyen biri için, o kıymetli saatlerinizi, günlerinizi pc başında izleyip dertlere gark olarak tüketmeyin.
Öyle birşey olmuş ki bakmazsam sanki birşeyler kaçırmışim gibi hissediyorum bir iki saat bakmıyorum birşeye dalıyorum aklıma gelince sanki birşey unutmuşum gibi oluyorum

Tekrar sana dönse 1 hafta beraberlik yaşasanız garanti veriyorum ayy ben bu salağın neresini sevmişim diğip sepetliceksiniz.Yada sana deseki çok pişmanım beni affet dese içinizin yağları erir ve o anda şak diye yolu gösterirsiniz.Sevgi, aşk değil sizinki sadece hırs emin olun.
Evet farkındayım bunun çok şükürki. Hani diyorum tamam ne hali varsa görsün sonra kafamı bir çeviriyorum orada! Bu sefer hırs intikam üzüntü terkedilmişlik haksızlık tüm duygular şimşek gibi çakiyor en kötüsü yakın yerlerde olmak

Gözünün içine baka baka unutmak.. bence en kaliteli unutma biçimidir.. yarin birgün karşılaştığınızda içinizin yanmasından ise gözünün içine baka baka bak unuttum demek daha afilli..

İnanın cok yoruldum nasıl bir kaos içindeyim bilmiyorum. Beynim susmuyor artık utanıyorum arkadaşlarıma anlatmaya kızıyorlar bana. Anlamıyor kimse yada ben anlamıyorum kimseyi. Ruhsal rahatsızmiyim diye korkuyorum

Back
X