• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bot almalıyım yardııım???

mavis81

acının ödülü deneyimdir
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
2.997
14
318
İçel Mersin
selam kızlar ben genelde spor giyiniyorum.boyumda 160 civarı.bot almak istiyorum ama nasıl birşey olmalı karar veremiyorum.hem dar pantolonlarımla hemde spor yün elbiselerimin altına kalın çoraplarla giymek istiyorum.daha önce birçok uzunluğu denedim aslında.ama benim için en ideal boy nerde olmalı kızlar?bacak boyum çok uzun olmadığı için çirkin görünmesini istemiyorum.internet üzerinden sipariş vercem sizce conwers tarzı bir boymu yoksa daha uzunlarmı daha doğru bir seçim olur?lütfen yardımlarınızı esirgemeyin şöyle içime sinen bişey alayım: )

Diz üstü çizmeleri çok beğeniyorum ,taytlarla ve elbiselerle ,şortlara çok güzel duruyor.Topuklu oxford çizmelerden de alabilirsin.kaydirigubbakcemile

merhaba bende 160 58 kiloyum ayakkabı bot gibi şeyleri netten almayın derim olmayabilir nede olsa ayak sağlığı önemli
elbise ile çok kalın çorap nasıl olur bilmem
ama elbise ile giyicekseniz topuksuz olmasın bence hotiç çok güzel saran ve conwers boyu sade orta topuklu olabilir

spor kıyafetlerimle kot pantolon örneğin cat giyiyorum
ama elbise cat tarzıyla olmaz sporda olsa
elbise ve pantolon için ayrı alsanız

Canım benim boyum da 1,60.Genelde topuklu giyiyorum.Bot hem spor hem klasik olabilecek birkaç model paylaşıyorum.Umarım beğenirsin.Hem elbiselerle hem de kotlarla güzel olur bence.
40787626011601.jpg

maviş arada bir cevap ver yazdıklarımıza:kızgın:

bende debiraz var ayakkabı bot merakı topikmi açsam ne ama üsteki modelleri beğendim

sevgili cryptic sana özeldede cevap yazdığım gibi.yaşadığım yer nedeniyle internet üzerinden almalıyım ve buralar kışın çok karlı olduğu için böyle şık topuklular kullanılmaz maalesef:( yoksa evde o tarz belki 10 çift çizme yada ayakkabım var.hiçbirini giyemiyorum.benim istediğim her koşulda giyilebilsin ama şıklığındanda çok ödün vermesin ve bacak boyumuda uzun göstersin.dizüstü botlar bence 170 ve üstüne yakışıyor uzun olmayanlarda benim hoşuma gitmiyor mesela.oxfort çizmelerim var aslında ama dedim ya burda olmaz.bu şartlara uygun bir fikrin varsa ver canım merakla bekliyorumkaydirigubbakcemile5

sevgili cryptic sana özeldede cevap yazdığım gibi.yaşadığım yer nedeniyle internet üzerinden almalıyım ve buralar kışın çok karlı olduğu için böyle şık topuklular kullanılmaz maalesef:( yoksa evde o tarz belki 10 çift çizme yada ayakkabım var.hiçbirini giyemiyorum.benim istediğim her koşulda giyilebilsin ama şıklığındanda çok ödün vermesin ve bacak boyumuda uzun göstersin.dizüstü botlar bence 170 ve üstüne yakışıyor uzun olmayanlarda benim hoşuma gitmiyor mesela.oxfort çizmelerim var aslında ama dedim ya burda olmaz.bu şartlara uygun bir fikrin varsa ver canım merakla bekliyorumkaydirigubbakcemile5

en üstteki çokmu klasik sence
evet bende altınoluktayım buradada pek topuklu giyilmiyo caddeler pek büyük şehirledeki gibi değil canım ama netten almak riskli gibi ben örneğin bazen 36 bazende 37 giyiyorum kalıba göre

ben botların resmini çekicem bi ara koyarım buraya

evet ama yaşadığım yerde çeşit yokki.ben mersinliyim orda çok alternatif bulabiliyordum ve oranın kışıda mükemmeldi ılık bazen yağmur o kadar.ama burada asla eskilerimi giyemem ne yollar nede havalar müsait değil.

çok tarz bir çizmem var onu istanbuldan almıştım bence çok hoş çekip bir koyayım avatara bakarsın aynından olsa alırdım bir tane daha ama elbiseyle gitmez sanırım

elbise dediğim çok spor şeyler canım ya mesela kazak gibi ama uzun kalın çoraplarla üstüne kısa kot montlarla gayet iyi oluyor bence altına spor botlar bile hoş olur

ben çok sıcak tutar diye ugg botları bile düşündüm ama çok kabalar ya o kadar paraya değermi bilmem:umursamaz:

resim koymayı bilmediğimden avatara koydum ama bugün öğrenicem nasıl resim konuluyo belki elbiseylede giyilebilir kaydirigubbakcemile4

ben beğeniyorum bu tarzı ama herkezin tarzı farklı tabi

canım çok belli olmuyor avatarda.gelişmiş cevap bölümüne girip koyabilirsin resmi.güle güle kullan tatlım

Back
X