nasil cabuk hamile kalabilirim

berlinli86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
85
0
36
Almanya
slm arkadaslar ben almanyadan katiliyorum, 6 ay önce hamileydin ve maalesef cocugumun kalbi 8. hafta da durdu ve kürtajla aldilar. ozaman dan beri hep deniyoruz ama olmuyor bende artik korkmaya basliyorum ya bidaha cocugum olmazsa... ne olur bana akil fikir verin yoksa cildiracagim :18: simdiden herkeze tesekkürler

Canım ilk önce sanırım geçmiş olsun denir.Ben de 4 yıllık evliyim, son 7 ay çocuk istedik ama olmadı.Bende hemen evham yaptım olmuyor diye.8. ayımda hamile kaldım Sende 6 ay önce hamile kalabildiğine göre, yeniden anne adayı olabilirsin.Sabırlı ol, Allah gönlüne göre verir işallah.

canım öncelikle çok geçmiş olsun. hiç üzülme stres yapma , çok yakın bir arkadaşımın 3 aylık bebeği karnında öldü kürtaj oldu senin gibi.yaklaşık bir yıl sonra hamile kaldı tam da tüp bebek işlemlerine başlamak üzereydi düşün.o kadar sıkıntılı günler geçirdi ki anlatamam tam umudunu yitirdiği anda geliverdi bebişi aralık sonu ocak başı gibi doğum yapıcak inşallah.hayırlısı olsun

insallah en kisa zamanda ben de o güzel haberi alirim... türkiyeye temelli dönüsü düsünüyoruz, insallah dönerken kucamda cocukla dönerim, almanya hatirasi:72http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/turkbayragi.gif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…