Nasıl cevap vermeliyim?

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Kızlar,
İş yerimde bana asılan bir üstüm var. İş gezisinde yemeğe çıktığımızda beni yalnız bırakıp arkadaşıyla buluştu ve sonrasında bana şöyle bir mesaj attı :

"Seni yalnız bırakmamalıydım çok eşeklik ettim, arkadaşım ısrar edince kıramadım o kadar çabuk geleceğini tahmin etmemiştim. Gönlünü almama izin ver, o sadece arkadaşım"

Kesinlikle pas vermiyorum, aksine acayip tersliyorum. Ama adam hala bana sevgilisiymişim gibi mesaj atabiliyor. Sizce mesajına cevap vermeli miyim ya da yüzyüze gelip açık açık kavga mı etmeliyim?

Ne yapmam gerektiğini çözemedim, size danışmak istedim.

Ps: İşimi bırakmak istemiyorum zorla girdiğim bir iş çünkü. Evli olduğumu biliyor eşimi çok sevdiğimi de dile getirip duruyorum.

Son düzenleme:
Şimdi cevap vermesen kendince anlam yükleyecek bir tip sanki
Kendi kendine gelin güvey olduğunu anlamasını sağlayacak birşeyler söylemek gerek

Muge inanmıyorum, cok iyi hatırlıyorum seni acaba diyorduk kesinmis ...
Ya ne yuzsuzler var adama bak sen.. cevap verme dicem ama
Esini ima eden bir cevap ver dicem
Ne munasebet su an Esimle konuşuyorum zaten vs vs
Sok oldum

Iiyyyyy tam uyuzmus ya... gonul alincak bir durum yok sonucta iş yapiyoruz bana aciklama yapmayin lutfen yazin... yuz yuze gelincede attigi mesajin hesabini sorun bunu eşimde okuyabilir siz ne yaptiginizi saniyorsunuz benimle bir daha iş disinda iletisim kurmayin diyin.

Sok oldum

Evet arkadaşım iyi hatırladın :(
Adam iş gezisinden sonra iyice açık etti. Ne terslemeler ne laflar söyledim. Yine de akşam kalkmış bu mesajı atmış. Ne yapacağımı şaşırdım. Deli mi ne ya.

Ben olsam şöyle yazardım Ne alaka anlamadim yalniz kaldığımı dusunmedim ki zaten yalniz ve sıkıcı bi gün degildi daha sonrasında eşim geldi onunla vakit gecirdik gibi yazardim esimi vurgu yapardim

Tobe yarabbim ya sen koru Allahim böyleleri yuva bile yikar Allah etmesin

Allah yardımcınız olsun

Kaçak göçek oynicaksın mecbur. kafasını kızdırırsan adam işten kovulmana yol açabilir çünkü.

Al bir nişan yüzüğü tak parmağına derim işe giderken. Aile arasında sade bir söz kestik vs dersin, kiminle derlerse tanıdığımızın oğlu görücü usülü çok hızlı oldu dersin :P Olmaz mı? Kuyruklu yalan mı oldu ya? Sevgilim var demelisin belki de.

Evet arkadaşım iyi hatırladın :KK43:
Adam iş gezisinden sonra iyice açık etti. Ne terslemeler ne laflar söyledim. Yine de akşam kalkmış bu mesajı atmış. Ne yapacağımı şaşırdım. Deli mi ne ya.
O isi zor buldun cok sıkılıyordun, kendini bilmezin yüzünden sıkıntı yasiyorsun.
Mal adam ... yuzsuz

Kaçak göçek oynicaksın mecbur. kafasını kızdırırsan adam işten kovulmana yol açabilir çünkü.

Al bir nişan yüzüğü tak parmağına derim işe giderken. Aile arasında sade bir söz kestik vs dersin, kiminle derlerse tanıdığımızın oğlu görücü usülü çok hızlı oldu dersin :p Olmaz mı? Kuyruklu yalan mı oldu ya? Sevgilim var demelisin belki de.

Doğru hatiriyorsam Müge evli

Sok oldum

evli mi bide konu sahibi

Al bir nişan yüzüğü tak parmağına derim işe giderken. Aile arasında sade bir söz kestik vs dersin, kiminle derlerse tanıdığımızın oğlu görücü usülü çok hızlı oldu dersin :p Olmaz mı? Kuyruklu yalan mı oldu ya? Sevgilim var demelisin belki de.
Canim hanfendi evli

Evli olduğunu bilmiyor mu bu adam :KK57:

Back
X