Gitmez kesinlikleSiz değil eşiniz çözecek bunu.
Doktora gidebilir,takviye alabilir,terapi görebilir vs.
Gitmezse ne yapabilirsiniz ki?Gitmez kesinlikle
iki haftada bir belli olmuyoHaftada kac kere beraber oluyosunuz
şimdi iki haftadaHaftada kac kere beraber oluyosunuz
Bulmus bunuyor diyoruz kisaca erkegin gonlun o evlilikte gercekten yoksa bahane bulur kadini yipratir ,
Bir arkadasimizin esi ereksiyon sorununa sebep olarak esinin ayaklarinin ve gogus uclarinin cok cirkin olmasini sebep gosterdi,kisaca gonlum gecti demek bu,
Esiniz cok sey yasamis hoplamis ziplamis aile zamani gelmis oturmus ama ,belkide uyum sağlamamamıştır ,
Eger bosanacak imkaniniz yoksa cok kurcalamayin oyle gitsin
Eşimin boşanmak gibi düşüncesi yok gece bile uyandığında iyiyim diye sorar beni sevdiğini söyler sürekli bu öyle bi şey değil
Bazi erkekler var asik olduklari kadina dokunmayi akillarina getirmiyolarEşimin boşanmak gibi düşüncesi yok gece bile uyandığında iyiyim diye sorar beni sevdiğini söyler sürekli bu öyle bi şey değil
Eşimin boşanmak gibi düşüncesi yok gece bile uyandığında iyiyim diye sorar beni sevdiğini söyler sürekli bu öyle bi şey değil
Sevmekle cinsel anlamda uyarilmak ayri seyler ,bu arkadasta zaten aile terapistinde bunu ifade etti evde oyle lokum bir adamdı ki hepimiz sok olduk ,arkadasim neden benimle evlendin diyince kalbini sevdim demisEşimin boşanmak gibi düşüncesi yok gece bile uyandığında iyiyim diye sorar beni sevdiğini söyler sürekli bu öyle bi şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?