İyi bayramlar hanımlar.size danışmak istediğim bir konu var.
Eşimle 6 senedir evliyiz.baştan beridir eşin ailesi sorunu yaşadık,şöyleki; baya zorlu geçen bir düğün oldu.ve evlendikten sonra psikolojik olarak ortada çok sorun görünmüyor olsa da ben kendime gelemedim bir müddet.sonra aramda eşimle her sorunda sanırım kayınvaliyi suçladım çunku gerçekten onun etkisi oldukça fazlaydı.bi çok defa ayrılık noktasına geldiğimiz zamanlar oldu sevgimiz yine de ayrılmamıza engel oldu ama içimizde o yaralar hep kaldı.
sadece onun ailesine karşı soğuktum.ama asla saygısızlığım olmadı.hatta evime misafirliğe geldiğinde hep teşekkür ederek ayrıldı.ama eşimin bana yanlış davranışları ve hoşuma gitmeyen söylemlerini uyardığım halde tekrar etmesi ,yani ona olan kızgınlığım ailesindende uzak olmama sebep oldu.yani bana güzel bir dille rica etseydi bazı şeyleri eminim başka olurdu.ama o sürekli bir dayatma hali denedi.bende ters etki yapıyor böylesi elimde değil.
en son annesiyle bir kavga yaşadık ve ben gittim.sonra konuştuk ve barıştık.artık aramızda geçebilecek en küçük üzüntüye tahammülüm olmadığı için çünkü biliyorum ki bir hüzün daha beni hasta edecek .arayı düzeltmek için elimden geldiğince aramızı yumuşattım ailesiyle.şimdi de o tutturdu bayramda ailene gelmiyorum diye.neymiş efendim beş yıl ben böyle davranmışım ki elbetteki gitmiyorum demedim gittim de zaten.bundan sonraki bi beş yılda o böyle davranacakmış.
tam aramızı duzelttik ne güzel demiyor yine sorun çıkarmaya çalışıyor vücudumdan ateşler çıkıyor ruhum sarsılıyor artık dayanamıyorum.
ne yapmalıyım .gelmezse gelmesin diyemiyorum.bayramda yanımda olmayacaksa eşim o zaman neden beraberiz diyorum.
uzun oldu okuduğunuz için teşekkürler..