Nasil daha sabirli davranabilirim? Lutfen bi yol gosterin.artik tikandim.

Findikkurabiyemm

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
42
14
8
34
Iki yil olacak evliyim.bebegimiz var 8 aylik.esimi seviyorum oda beni seviyo bunu biliyorum.ama benim koca bi sorunum var bi turlu asamiyoruz bu sorunu.esim hep yanliz yasamis her isini kendi yapmis kendine gore dogrulari aliskanliklari var.evlenmeden once bu huyunu bilmiyodum ayni eve girince farkettim.esim her isime karisiyo camasir yikamama bulasik yikamama yemek yapmama akliniza gelebilecek her seye bi mudahalesi oluyo muhakkak.sabrediyorum huyudur olur diyorum degistiremiyo kotu niyetli degil diyorum ama bu telkinelerim en fazla 3 hafta idare ediyo beni.sonrasinda iyice sabrim tukenince karisma diye cikisiyorum bu sefer kavga ediyoruz sonrasinda binkac gun kusluk.ben boyle olsun kus kalalim kavga edelim istemiyorum ama bnde sabir tasi degilim ki ne yapacagimi sasirdim.guzelliklede konustum kac kez ama hic bisey degismiyo.nolur bi yol gosterin.

Bence eşinin saygı duyduğu sizden büyük bi yakininiz hakemlik yapsin ve konusun soz alin aynısını yaparsada hatitlatirsin

Iki yil olacak evliyim.bebegimiz var 8 aylik.esimi seviyorum oda beni seviyo bunu biliyorum.ama benim koca bi sorunum var bi turlu asamiyoruz bu sorunu.esim hep yanliz yasamis her isini kendi yapmis kendine gore dogrulari aliskanliklari var.evlenmeden once bu huyunu bilmiyodum ayni eve girince farkettim.esim her isime karisiyo camasir yikamama bulasik yikamama yemek yapmama akliniza gelebilecek her seye bi mudahalesi oluyo muhakkak.sabrediyorum huyudur olur diyorum degistiremiyo kotu niyetli degil diyorum ama bu telkinelerim en fazla 3 hafta idare ediyo beni.sonrasinda iyice sabrim tukenince karisma diye cikisiyorum bu sefer kavga ediyoruz sonrasinda binkac gun kusluk.ben boyle olsun kus kalalim kavga edelim istemiyorum ama bnde sabir tasi degilim ki ne yapacagimi sasirdim.guzelliklede konustum kac kez ama hic bisey degismiyo.nolur bi yol gosterin.

Zor bir durum konuşmakla da aşılamıyor anladığım kadarıyla. Ama mutlaka bir çözüm yolu vardır. Sabır... Buarada aynı dönemde evlenmişiz. Nisanda benimde 2 yıl olacak. 6,5 aylık bir oğlum var. Benimde evliliğimde problemler var. Çocuktan sonra iyice koptuk eşimle. En ufak biseyde begenmiyorsan kapı orda diyor bana artık. Gidecek bir yerim olmadığını bile bile hem de. Anam rahmetli, babam rahmetli. Abilerim evli cocugumla sığamam ki kimsenin evine. Üstelik cocugu alamazsin diyor bana. Cocugumla da tehdit ediliyorum. Senin anlayacağın hepimizin bir derdi var ışte Rabbim dermansiz dert vermesin.

Back
X