• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil davranacagimi şaşırdım..

mehilcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
177
83
38
Kızlar, ben daha önce de konu açmıştım, sürekli ayrılalım diyorum diye. Bugün yine zor tutuyorum kendimi :(

Ben 26 erkek arkadaşım 24 yaşında. Farklı şehirlerdeyiz. 1000+ km var aramızda.

Kızlar biz iyi anlasan, birbirimize çok değer veren iki arkadastik ve ben bir yılın sonunda ona onu sevdiğimi söyledim. O da sanırım ilk başlarda beni kaybetmemek için denedi, sonra o da sevdi.. ilk başlarda seviyorum diyordum susuyordu. Sevmiyorsun dediğimde seviyorum ama söyleyemiyorum vs diyordu. Hala da sık dile getirmez. Bende baktım olmuyo daha az soylemeye , daha az aramaya başladım. Bunaltmak istemedim açıkçası.

Ben çok üstüne düşmüyordum artık.O ararsa açarım, yazarsa yazarım. Her gün konuşuruz. Arada yazar face watsapp vs den. Benim aklım hep onda aslında, onu çok sevdiğimi de biliyor fakat bu aksam bana neden benimle ilgilenmiyorsun dedi :(

Çok şaşırdım, hiç beklemiyordum.. Sıkmak istemiyorum dedim. Ben ne zaman sıkıldım senden dedi..

Vallahi ben nasıl davranacagimi şaşırdım. Benden kacacaksın diye sevdiğimi bile daha az söylüyorum dedim, o da asıl böyle kaçarım dedi :( ee benimde tamam o zaman ayrılalım madem diyesim geldi :( Ayrılalım diyesim geldi cunku nasıl davransam olmuyor, bırakıp gitmek le tehdit etti resmen :(

Çok seviyorum, kaybetmek hic istemiyorum :( Ben her türlü onu kaybedeceğim galiba :(

Back
X