nasıl davranılır bu durumda?

purplem

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
607
127
648
Diğer
geçen gunlerde bu konuyla ilgili konu açmıştım.belkı hatırlayan vardır.kısaca anlatayım
eşimi benden önce ailece tanıdıkları bır kızla evlendırmek ıstemışler. ne bır yemek ne telefon hıç bırsey geçmemış aralarında bu kızla.geçenlerde bır toplulukda kızın akrabalarından bırı eşıme aaa bu aysenın ....dıyor ve kalıyor .ben orada yokum.bunu eşım anlatmıştı .ben de kızmamıştım eşime.sonuçda onun yaptığı bırsey yoktu.

neyse geçen gun eşımın ailesıyle oturuyoruz.akrabalarından bırı , gecen gunku konuyu acar gıbı oldu .senın ıcın o kızın ailesı böyle böyle dedıler dıye.ben oradayım. .ama bunu alcak sesle ve sıfrelı söyledı gıbı.yanı kızın ısmını vermedı.eşim anlatmasa ne dedıklerını anlamaya bılırdım.konuyu açan kısıyıde sayar ve severim.bende sasırdım ..eşim sustu ve cevap vermedı. bende eskı sevgılın olsa anca bu kadar ses getırırdı dedım yuksek sesle. hı dıye eşıme dondum ve cevap versene dedım???

konuyu açmaya çalısan kışıde sustu.arabada dedımkı bu ayseden bu konudan çok sıkıldım.bunca sene sonra neden bu konu acılıyor bır sey bıle yasamamışsınız anlamadım dedım...ben mı açtım konuyu dedı eşimde.gıt soyle bır daha bu konu acılmasın dedim.
eşımde sen soyle dedı.adam hasta kırmak ıstemıyorum dedi.
sizce ben bundan sonra nasıl davranayım bu konu açılırsa? ne dıyeyım. canım sıkıldı ıste..

bence sallamammış gibi davran canım. amaçları seni sinir etmek olabilir.eşin nasıl olsa bişey yasamamamış

sonucta esın umursamamıs ve senınle paylasmıs onemlı olanda bu bence...takma kafanı sorun edılcek bısey degil bence o ınsanların cahıllıgıne, kotu nıyetıne ver..

aynen boyle de" bu konuyu neden surekli aciyorsunuz amaciniz ne? beni verip onu mu almak istiyorsunuz? ortada bisey yokken neden diye sor ya. ben sinir oluyorum boyle seylere. bende evlendigimde kayinpederim de bana demisti keske seni almasaydik ta halasinin kizini alsaydik diye. bende dedim ki "onu da alin isterseniz " cit cikmadi. sirf sana giciklik olsun diye yapiyorlar canim

sende onlari gicik et canim. hic umursama. sende onlara inat biseyler yap.

bencede çok önemsiz bişey. demekki ayşe ve çevresi çatlamışkaydirigubbakcemile3 oh olsun de içinden benceee.tekrar tekrar açarlarsa bile duymamış gibi yap.çünkü eşin seni tercih etmiş sonuçtaaa kendini üzme....

esımı aılesını severım aslında.ama bu konunun acılması benı sınırlendırdı.
belkı de yıllardır evlıler bu konu acılsada purplem kıskanmaz yada sınırlenmez dıye düşünüyorlar.
kımbılır...

ayrıca eşıme dedımkı boyle bır olay benım basıma gelseydı. ve senın yanında bu tarz konuşmalar geçseydı ne hıssderdın ???

Son düzenleme:
esımı aılesını severım aslında.ama bu konunun acılması benı sınırlendırdı.
belkı de yıllardır evlıler bu konu acılsada purplem kıskanmaz yada sınırlenmez dıye düşünüyorlar.
kımbılır...

ayrıca eşıme dedımkı boyle bır olay benım basıma gelseydı. ve senın yanında bu tarz konuşmalar geçseydı ne hıssderdın ???

cevabi ne oldu?:uhm:

cevap veremedı eşım .o akrabamıza sen söyle o zaman dedı.bu lafı eden kışı hasta:(
ve eşım kırmak ıstemıyor.
bende bır daha soylerse nasıl tepkı vereceğımı bılmıyorum canım

hiç umursama bende de var öyle muhabbet eşimin haberi bile yokmuş kendilerince düşünülmüş yani eşimle evlendikten sonra öğrendik ama ben hiç önemsemedim önemsememde....sonuçta sevmişiz evlenmişiz varmı ötesi gerisi derdine yansın !!!!!!!! :)

valla canım ben 8 senelik evliyim.eşim tarafında kuzenler arasında evlilik yapanlar var bu onlara göre normal geliyor.eşim askerden dönünce halası eşimin ailesine demişki oğlumuz iyi iyi maaşıda var benim kızı vereyim iyi anlaşırlar demiş.hatta hala kızı olumlu bile bakmış.ve aynı şeyi teyzeside eşimin ailesine söylemiş bizim kızı verelim felan diye.sanki eşim bulunmaz hint kumaşıya.tabi eşim hayır olmaz ben onları kerdeş gibi görüyorum demiş.
neyse sonra biz eşimle tanışıp evlendik.nişanlılık dönemimde ,yeni evliyken bunu dile çok getirdi herkes.bende çok öfkelenirdim ama ağzımı hiç açmadım.en sonunda bigün eee napayım o zaman halasıda teyzeside becerseydi de eşimi kızlarına alsaydı bak oğlunuz geldi deli gibi bana aşık oldu benle evlendi kocamı kapamadıysanız bu sizin hatanız dedim.tabii gülerek dedim sanki şaka yapar gibi ama o kadar bozuldular ki anlatamam.
şimdi o kızlar evli hatta çocuları var biz sık sıkta görüşürüz.
hiçte takma valla niye böyle dengesizlik yaparlar anlamam zaten.aynı laf açılırsa cevaplarını ver oturt.

Valla anlamadım. Açıkçası konu konu değil birkere. Yani ortada yaşanan birşey bile yok, bu konuyu devamlı açma gereği neden hissediyorlar ki. Acaba yaşanan ve bilmediğiniz birşey mi var? Ayrıca varsa bile, devamlı aynı konunun , hem de bu kadar gereksiz bir konunun, hele de sizin bulunduğunuz ortamlarda açılması çok saçma. Birdaha da açılırsa kim açarsa açsın yeter artık , ayıp olmuyor mu diyip, konuya noktayı koyun.

anladığım kadarıyla yeni evli değilsiniz.yeni evli olsanız biraz olsa anlarım ama yıllardır evli olan bir çifte böyle saçma sözler söylenmezki.üstelik ortada bir yaşanmışlıkda yok
olsa bile bu mevzunun çoktan unutulmuş olması gerekirdi
çok saçma gerçektende.yinede umursama canım boşver yada cevaplarını ver sustur.
ne yapacağını sen daha iyi bilirsinyerimseniben

Back
X