Benim eşimde hiç konuşmazdı hep ben konuşurum, severim konuşmayı, ortak ilgilendiğimiz şeyleri yapa yapa şimdi o konuşmak istiyor bazen ben anlatmaya üşeniyorum, ortak ilgilendiğiniz şeyleri yapsanız mesela ben eşimle clash oynuyorduk ,pes oynarım ,film izleriz vs kavga ederek çözülmez bu konu, her erkeği bırak hemen elinde telefon sus pus ergen gibiler, bende bazen film açmam hemen gömülür telefona bi şey derim cevap bile vermez oyundan hı hı der :) geneli böyle ,eşinden yana beklentiye girme bence ,eşimde organizasyon yeteneği sıfır hayatta düşünmez eşimi alayım şuraya gideyim, ben ayarlarım hep hayır demez ama bunu hiç ona kavga olarak çevirmedim, ben de Mutlu o da Mutlu bu durumda tartışma da olmuyor, eşini tanı eksik yanlarını sen tamamla, iltifata gelince çoğu erkek aynı bakma sen o göstermelik evliliklere neler var ,eşim şöyle böyle diyenler en ufak sorunda neler söylüyor eşleri ,çok şok oldum öyle, etmesin sende etme bi şey olmaz onun üzerine kurma her şeyi ,bende çok severim söylemesini mesela değişik yemek yapınca güzel olmuş demesini ama hayatta demez ben sorarım kırk kere :) hepimiz aynıyız aslında