Nasıl davranmalı eşim

Siz plan yapsanız mesela tatil ayarlayıp ödemenin bir kısmını bile yapsanız eşlik etmez mi? Gitmeyelim diye paranın yanmasına müsaade mi eder?

Bence bazı şeyler öğretilebilir. Gezmek, sürprizler yapmak tüm bunlardan keyif almak ögretilebilir..

O yapmıyor ve hevesinizi kırıyor diye siz de bir şey yapmıyor musunuz?

Yoksa denediniz ama elleriniz boş mu kaldı?

Bu çok önemli bir ayrıntı bana göre .
Bazı şeyleri öğrettim sanki mesela hediye almayı

bende iltifatı sevmiyorum . oda etmeyi sevmiyor demekki. ama iltifatın dışında da hiç konuşamıyorsanız ozaman ciddi sorun var demektir.belki de birlikte psikoloğa gitmelisiniz ,daha faydalı olabilir
Hemen hemen hiç konuşmuyor zaruri konuşmalar hariç akşam gelecek ve not edip buraya yazacağım. Kaç cümle kurduğunu.

İşte bu problemler yüzünden gidiyorum. Çocukla vakit geçiriyor o konuda sıkıntı yok.

ama degismesi gereken o
terapi görmesi gereken o
o gitmesi bu problemler hep sabit kalır siz sadece kendi iç huzurunuzu sağlamış olursunuz
evliliginiz yine aynı devam eder
bence onu ikna etmelisiniz
hadi gel birlikte gidelim psikolog um seninle de konuşmak istedi gibi teşvik edebilirsiniz gitmeye

ama degismesi gereken o
terapi görmesi gereken o
o gitmesi bu problemler hep sabit kalır siz sadece kendi iç huzurunuzu sağlamış olursunuz
evliliginiz yine aynı devam eder
bence onu ikna etmelisiniz
hadi gel birlikte gidelim psikolog um seninle de konuşmak istedi gibi teşvik edebilirsiniz gitmeye
Ona göre ben herşeyi sorun ediyormuşum. Söyledim gelmem dedi

Ona göre ben herşeyi sorun ediyormuşum. Söyledim gelmem dedi

cok tecrubem olmadigi icin o zaman size verecek tavsiyem kalmadı
Allah yardımcınız olsun
cocugunuzla mutlu bir hayatınız olsun inşallah

Ayril diyemem sana ama bu adam boyle malesef siz ne kdr degistirmek icin ugrassanizda degismeyecek eminim yasadim.cunku bu durumu ancak kaybedince hatasini anlar oda belki ve ayrılıp geri donseniz dahi kisa bi zamanda yine bu haline donecektir bu muhterem:)

Esinizle gidin aile terapistine. O da taşın altına elini koysun. Hep siz ilişkiyi canlı tutmak için bir şeyler yapıyorsunuz sanırım.

Bence eşiniz de bi psikoloğa gitmeli. Asla gitmez derseniz, psikoloğum tedavim için seninle de görüşmek istiyor deyip onu da götürebilirsiniz. Ya sevgisini göstermeye çekiniyor ya da yeteri kadar sevmiyor bilemedim.. Evliliğiniz ilk zamanları nasıldı?

Merhaba arkadaşlar hepinizin yapacağı yorumlar için şimdiden teşekkür ederim. Buraya içimi dökmeyi seviyorum. Çünkü en azından arkamdan dedikodu yapılması gibi bir ihtimal yok. Başlıkta da belirttiğim gibi konu eşim... Görünüşe bakılırsa şu an sorunsuz bir evlilik gibi... Ama bunun nedeni aldığım psikolog desteği sayesinde kendimi huzursuz etmemeye çalışıyorum. Üç yıllık evliyim eşim çok az iltifat eder mesela. Çok az konuşur.. Konuştuğumun çoğunu duymaz sürekli telefon elindedir mesela.. Bazen özellikle iltifat ettirmeye çalışırım. Çevremdeki bayan arkadaşlarımın karakter olarak da fiziksel olarakta beğendiği bir insanım. Bunu bazen söylerim beyefendi ağzını bile açmaz. Benle ne bir tatil planı ne başka bişey.. Denize gitmeyi sevmiyormuş.. Henüz iki yaşında bir oğlum var o dışarda pek rahat durmadığı için dışarı çıkma işinide bırakıyor. İnsan özel hiç mi bişey ayarlamaz o kadar mı eskidi evliliğim.takdir etmez. Psikolog desteğinden önce çok tartışırdım. Şimdi tartışmıyorum kendimi huzursuz etmemek adına... Bunun yanında beyefendi dışarda hiç susmaz evde konuşmayan adam. Eve gelir şu kişiyle tanıştım der bakarım herşey konuşmuş. Diğer taraftan herşeyimize ama herşeyimize bir zamanlar karışan annesini acayip destekler. Konuştuğum zamanda ne alakası var yok öyle yok böyle sen yanımda durmuyorsun mutfakta iş yapıyorsun. Oysa yanında otursam tv izler ya da telefonla oynar. İltifat etmiyorsun dediğimde de beğwnmwseydim evlenmez dim der. Ya da hiç mi etmedim der. Psikolog bana çok zeki bir kadınsın dedi dedim. İyi gaz vermiş dedi mesela. Artık imrenir oldum arkadaşlarımın canlı görünen evliliklerine. Azcık da olsa yorum yapıp rahatırsanız sevinirim

Anlamadim ki siz nasil evlendiniz bu adamla ? Adamin size karsi ilgisi bitmis gibi sanki cok ilginc... Iltifat konusuna gelirsek su anlattiklarinizin icinden en son dert etmeniz gereken sey kocanizla herhangi bir iletisiminiz paylasiminiz kalmamis cunku. cocuk disarida rahat durmuyor cikmiyoruz kismina takildim ben, babasi degilmi nasil yani 2 yasindaki cocuk tabiki kosup ziplamak isteyecek, parka goturun piknige goturun koye goturun cayira cimene goturun... Size ilgisizligi yetmiyormus gibi cocugunada mi ilgisi yok bu adamin ? Ne diye evlendiniz ki o zaman ben anlamadim cidden...

bu sekilde devam etmez yani bunu yanlis bir gidisat oldugunu kocanizinda kendiliginden fark etmesi lazim tek tarafli olmaz o isler.

Yorumlarda görmedim
Psikologun görüşü ne bu konuda?
Yani adam ilgi göstermiyor, konuşmuyor, tatile gitmem diyor, psikologa da gitmek istemiyor
Eee evlilik iletisimsiz nasil yürür bilemedim

Adetim dört gün geçti hiç farkında ve umrunda değil.. Tartıştım adetim dört gun geçti umrumda bile değil dedim. Ne olacak en fazla hamilesin dir dedi ve ben senin adet gününü bilmek zorunda mıyım diyor

Benim eşimde hiç konuşmazdı hep ben konuşurum, severim konuşmayı, ortak ilgilendiğimiz şeyleri yapa yapa şimdi o konuşmak istiyor bazen ben anlatmaya üşeniyorum, ortak ilgilendiğiniz şeyleri yapsanız mesela ben eşimle clash oynuyorduk ,pes oynarım ,film izleriz vs kavga ederek çözülmez bu konu, her erkeği bırak hemen elinde telefon sus pus ergen gibiler, bende bazen film açmam hemen gömülür telefona bi şey derim cevap bile vermez oyundan hı hı der :) geneli böyle ,eşinden yana beklentiye girme bence ,eşimde organizasyon yeteneği sıfır hayatta düşünmez eşimi alayım şuraya gideyim, ben ayarlarım hep hayır demez ama bunu hiç ona kavga olarak çevirmedim, ben de Mutlu o da Mutlu bu durumda tartışma da olmuyor, eşini tanı eksik yanlarını sen tamamla, iltifata gelince çoğu erkek aynı bakma sen o göstermelik evliliklere neler var ,eşim şöyle böyle diyenler en ufak sorunda neler söylüyor eşleri ,çok şok oldum öyle, etmesin sende etme bi şey olmaz onun üzerine kurma her şeyi ,bende çok severim söylemesini mesela değişik yemek yapınca güzel olmuş demesini ama hayatta demez ben sorarım kırk kere :) hepimiz aynıyız aslında

Back
X