Nasıl davranmalı ne demeli Annem ve kvalidem :(

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
Kızlar bu pazar mevlidimiz olucak insallah bebegimin kırk mevlidi bugun annem kzkrdesm geldi evi temzledk hazrlık yapdık sorun şu annem asırı derecede gergin ve muhtemel. Pazar gun baya surat sallıycak cnku kayınvalidem ve kpedermden ölümüne nefret ediyor ! Dugunum esnasında cok sorun cıkartmıslardı bende kızıyorum hala ama bebeğimn babanesi dedesi gelcekler elbet bu arada kayınvalidem erkeklerde mevldie gelcek dedi ıkı dayı bir kaynım birde kpeder olucak anneme soleyşnce tabi kuyamet koptu nasıl gelirler erkek olurmuymus mevlidde bıkdım onların bu işlerinden sen neden izin verıyorsun senn hatan felann bide erkek hoca blmuslar kuran okuycak gttcek annem onada takdı erkek hıcamı olurmus kadınlar cekinirmiş felan oufff beynimi yedi suratı bir salladıki mevlüdte kesin hc mutlu olmuyck ve bana cok yansıtıyor her anını cok uclarda yasıyor karsı tarafta laf anlamıyor ben nabıcam arada kaldım resmen valla insan evlenrken cidden ailelerlede evlenıyor ya bu işlerde kmse anne baba ne istiyor sormuyor cok sıkıldım bu duurmdan artık :(

Yapacak bişey yok sanırım ama en azından annenin seni anlamsı lazım lohusasın bide sen bende o sorunları yaşadım ama annem hep alttan aldı ben üzülneyeyim diye

Yapacak bişey yok sanırım ama en azından annenin seni anlamsı lazım lohusasın bide sen bende o sorunları yaşadım ama annem hep alttan aldı ben üzülneyeyim diye
Annem bana kzııyor oncedne alttan alırdı bende üzülüyorum diye ama smdi onalrı basımıza sen getirdin dıyor esime laf ediyor bende blemezdm bole olucagını bazı arkadaslarım esimden daha iyi meslek sahibi birile evlennce ooo bulmus bak sen blamadın b tane dıyr sonra saka saka dıyor bnde şaştım ya

Kızlar bu pazar mevlidimiz olucak insallah bebegimin kırk mevlidi bugun annem kzkrdesm geldi evi temzledk hazrlık yapdık sorun şu annem asırı derecede gergin ve muhtemel. Pazar gun baya surat sallıycak cnku kayınvalidem ve kpedermden ölümüne nefret ediyor ! Dugunum esnasında cok sorun cıkartmıslardı bende kızıyorum hala ama bebeğimn babanesi dedesi gelcekler elbet bu arada kayınvalidem erkeklerde mevldie gelcek dedi ıkı dayı bir kaynım birde kpeder olucak anneme soleyşnce tabi kuyamet koptu nasıl gelirler erkek olurmuymus mevlidde bıkdım onların bu işlerinden sen neden izin verıyorsun senn hatan felann bide erkek hoca blmuslar kuran okuycak gttcek annem onada takdı erkek hıcamı olurmus kadınlar cekinirmiş felan oufff beynimi yedi suratı bir salladıki mevlüdte kesin hc mutlu olmuyck ve bana cok yansıtıyor her anını cok uclarda yasıyor karsı tarafta laf anlamıyor ben nabıcam arada kaldım resmen valla insan evlenrken cidden ailelerlede evlenıyor ya bu işlerde kmse anne baba ne istiyor sormuyor cok sıkıldım bu duurmdan artık :(
Lohusa halinle kv annenin yaptığını yapsa burda tüm kk topa turardik.kk da yorumda yeknesaklik sağlamak adına anneni uygun bir dille zaten lohusa olduğun konusunda uyarmani,mevlute konu bebeğin eşinin anne babasının da torunu olduğunu söylersen belki bir tık geri adım atar.sana yardım etme işine gelince annedir ve genelde anneler evlatlarina doğum yaptıklarında destek olurlar.size sabır ve kolaylıklar diliyorum

Anneniz durumu abartıyor kızı icin herseye razi gelmeli bence mutlu olsun diye fln.
Bu gerginligi sana yansitmasi doğru degil.
Kv. o bile yansitmamali.
Anlam verilemiyor böyle şeylere zor isler.

Mevlüd yapmayın. Bu kadar basit.

Bu gelin mevlidi,ev mevlidi bilmem bebek mevlidi insanin kendine eziyeti bence.

Çok hevesin varsa bi hoca bulursunuz. Kendi kendinize bi yasin okutursunuz. Niyetiniz gene olur.

Bir araba adamı çağırıp kendinize eziyet ediyorsunuz.

(Ben böyle kalabalik ortamlardan nefret ettiğim için bütün yakınlarıma doğumgünü, mevlit ya da söz kesmek gibi evde yapılan törenlere beni cagirmamalarıni ,çağırsalar da katılmak istemedigimi belirtiyorum)

Baştan sevilmeyince arada kalmanız kaçınılmaz. Bundan sonra bazı kararları kendiniz alın.. Annenizede onlar beğen beğenme çocuğumun dedesi babaannesi Onların fikirleride benim için önemli de

Annem bana kzııyor oncedne alttan alırdı bende üzülüyorum diye ama smdi onalrı basımıza sen getirdin dıyor esime laf ediyor bende blemezdm bole olucagını bazı arkadaslarım esimden daha iyi meslek sahibi birile evlennce ooo bulmus bak sen blamadın b tane dıyr sonra saka saka dıyor bnde şaştım ya
Neden bilebilirdin ki benim ki öz halam kayınvalidem ama yine herşeye karışıyo bence annenle konuş ayrılsan daha mı iyi olacak yada her ikisine de mesafe koymalısın

Ve eşin ne diyor bu duruma o ailesiyle konuşsun sen ailenle bizim kararlarımız deyin benim eşim onu yaptı mesela o deyince baya etkili oldu beni kaale alan yoktu ama 😐

Mevlüt okutma işini herkesi bir arada ağırlayım, evimde kuran okunsun, çocuğuma dua edilsin gibi iyi niyetler besleyerek yaptığınızı düşünüyorum. Ama güzel bir şeyi planlarken bile annenizin gerginlik yaratmasını hoş bulmadım.

Erkekli mevlüt de yapıyorlar aslında kadın erkek ayrı odalarda oturuyor benim gördüğüm.

Erkeğin kuran okumasından kadınlar neden

Mevlüt okutma işini herkesi bir arada ağırlayım, evimde kuran okunsun, çocuğuma dua edilsin gibi iyi niyetler besleyerek yaptığınızı düşünüyorum. Ama güzel bir şeyi planlarken bile annenizin gerginlik yaratmasını hoş bulmadım.

Erkekli mevlüt de yapıyorlar aslında kadın erkek ayrı odalarda oturuyor benim gördüğüm.

Erkeğin kuran okumasından kadınlar neden rahatsız oluyor anlamadım. Erkek sarkıcı erkek siyasetçi erkek sunucu dinliyoruz her gün.

Ayrıca şahsi fikrim ben mevlüt yapmaya karşıyım

Kızlar bu pazar mevlidimiz olucak insallah bebegimin kırk mevlidi bugun annem kzkrdesm geldi evi temzledk hazrlık yapdık sorun şu annem asırı derecede gergin ve muhtemel. Pazar gun baya surat sallıycak cnku kayınvalidem ve kpedermden ölümüne nefret ediyor ! Dugunum esnasında cok sorun cıkartmıslardı bende kızıyorum hala ama bebeğimn babanesi dedesi gelcekler elbet bu arada kayınvalidem erkeklerde mevldie gelcek dedi ıkı dayı bir kaynım birde kpeder olucak anneme soleyşnce tabi kuyamet koptu nasıl gelirler erkek olurmuymus mevlidde bıkdım onların bu işlerinden sen neden izin verıyorsun senn hatan felann bide erkek hoca blmuslar kuran okuycak gttcek annem onada takdı erkek hıcamı olurmus kadınlar cekinirmiş felan oufff beynimi yedi suratı bir salladıki mevlüdte kesin hc mutlu olmuyck ve bana cok yansıtıyor her anını cok uclarda yasıyor karsı tarafta laf anlamıyor ben nabıcam arada kaldım resmen valla insan evlenrken cidden ailelerlede evlenıyor ya bu işlerde kmse anne baba ne istiyor sormuyor cok sıkıldım bu duurmdan artık :KK43:
Annen mı evlendı acaba ya yanlıslıkla😁 canm kv kötü olabılıt ama annnede dogru yapmıyor. Artık sen evlendın belkı kv kp hata yapmıs pısman olmus senle ıyı olmak ısteyecek. Her seye annen mı karısacak. Yanı bence evlılıgın bıle bıtebılır dıkkat et annen ne ısterse o oluyor yanlıslıkla damadı bırsey fılan yapar😁 bence annene de engel olman lazım kımse evlılıgıme evıme kıme ne yapcagıma karısamaz. Annen ve kardesın evı temızleyene kadar keske sen temızleseydın bı az olurdu ama bu kadar karısma hakkı olmazdı.

Anneniz abartıyor alt tarafı iki üç saat görüşecek kaldı ki kalabalıkta hengamede kaynar gider. Bu kadar sorun yapacak ne var anlamadım. Ayrıca erkekler içeri girmez herhalde benim evim bahçeli bikaç yakın akraba erkek bahçede oturdu,kadınlar içerdeydi. Misafirler dağılana kadar erkekler içeri girmek istemedi bile. Bence tüm hazırlıkları anneniz yaptığı için onların hazıra gelmesi onu kızdırmış olabilir.

Back
X