• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil davranmaliyim? Banada yardim edermisiniz

Bunuda soylimde içimde kalmasın, ben seninle hiç olmadiği kadar ciddi oldum.. Ama olsun banada ders oldu

Bence sen emin ol duygularından, benim zerre kadar suphem yok

Bunlari yazdi.. Bisey yazmadim..

Bir Sans versemi, bosversemi?

bir arkadaşın dediği gibi son dakika golu atmaya çalışmış... ciddi insan olsaydı böyle bir cevap vermez tutuşurdu çoktan. eğer cevap verirsen o golü yersin arkadaşım. sessiz kal, yazma. bu kadar insan sana boş yere bunları yazmıyor bir bildiğimiz var.:20:

Bunuda soylimde içimde kalmasın, ben seninle hiç olmadiği kadar ciddi oldum.. Ama olsun banada ders oldu

Çok uyanık çocukmuş ya bu. Duygusal şantaj yapıyor eğer duygularından emin olsaydı şuan sen bu halde olmazdın değil mi ?

O senin ile vakit geçirmek istiyor hiç bi erkek ( genellemek hatalı evet ) kısa sürede böyle çabuk öpüşen rahat olan bayana ciddiyet ile bakmaz şüphecidirler zira.

Kaçan balık büyük olur misali tutuşmuş aman naptım ben diye başka bişey değil duygusal davranıp duruşunu bozma.

defolsun gitsin gerizekalı tamamıyle zaman kaybı,zamanımızı bu tiplerle harcayacak lüksümüzmü var bunu yüzünden belki seni çok sevecek çok aşık olup mutlu edecek bir erkeği kaçıracaksın,onu ne kadar düşünüyorsan okadar enerji emiyor senden,seda diker bunlara enerji vampiri diyor

damardan girmiş bilerek uzak dur canım :20:

Back
X