Seni savunamaz senin gibi düşünse bile bunu yapamaz çünkü iyi de olsa kötü de olsa onun ailesi. İnsan kendisi ailesini eleştiriyor ama eşinin kendi ailesini eleştirmesinden rahatsız oluyor. Annesi olsaydı belki böyle olmazdı. Yaşınız olgun maddi gücünüz var diye ellerini eteklerini çekmişler... Onların ayıbı... Düğününde de nikahında da olumsuzlukları unutup tadını çıkarmaya bak. Zira en güzel günün senin...sorun da bu aslında. ben nişanlıma "özür dilerim ama içimden gelmiyor, ailene yakın davranamam artık" dedim. çok büyük kavga ettik. saygısızlık olurmuş. ayıpmış. onu hiç mi düşünmüyormuşum. o benim anneme ne kadar yakın davranıyormuş. bu konu açıldığında hep onları savunuyor. sanki normalmiş gibi. ben de "annem seni oğlu yerine koydu, ailen beni sahiplenmedi ki" dedim. daha da büyüdü olay. anlayamıyorum. ilerde de böyle olduğu takdirde bize çok zarar verecekmiş gibi hissediyorum. yanımda olup, beni savunmasını tercih ederdim aslında.
sorun da bu aslında. ben nişanlıma "özür dilerim ama içimden gelmiyor, ailene yakın davranamam artık" dedim. çok büyük kavga ettik. saygısızlık olurmuş. ayıpmış. onu hiç mi düşünmüyormuşum. o benim anneme ne kadar yakın davranıyormuş. bu konu açıldığında hep onları savunuyor. sanki normalmiş gibi. ben de "annem seni oğlu yerine koydu, ailen beni sahiplenmedi ki" dedim. daha da büyüdü olay. anlayamıyorum. ilerde de böyle olduğu takdirde bize çok zarar verecekmiş gibi hissediyorum. yanımda olup, beni savunmasını tercih ederdim aslında.
sorun da bu aslında. ben nişanlıma "özür dilerim ama içimden gelmiyor, ailene yakın davranamam artık" dedim. çok büyük kavga ettik. saygısızlık olurmuş. ayıpmış. onu hiç mi düşünmüyormuşum. o benim anneme ne kadar yakın davranıyormuş. bu konu açıldığında hep onları savunuyor. sanki normalmiş gibi. ben de "annem seni oğlu yerine koydu, ailen beni sahiplenmedi ki" dedim. daha da büyüdü olay. anlayamıyorum. ilerde de böyle olduğu takdirde bize çok zarar verecekmiş gibi hissediyorum. yanımda olup, beni savunmasını tercih ederdim aslında.
Iyi de kp açıkça yardım etmem demiş
Siz Öğretmensiniz nişanlınızın da o kadar geliri varsa her şey olur
Asgari ücretten hallice maaşlar ile ailelerden tek kuruş almadan ev kurup düğün yapıp bana takılan şeyi bile alarak
Evlendik bir gün de şu eksik demedim
Her şey en lüks olmak zorunda değil
Beklentinizi düşürün ki üzülmeyin aileye de mesafeli olun
Nikahta hoş geldin dersiniz yeter zaten kp i kucağınıza yatıracak hâliniz yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?