- 24 Temmuz 2010
- 153
- 30
- 118
- 32
Şimdi nereden başlasam bilemiyorum.Ama 5 ay önce biriyle tanıştım internette oldu bu tanışma hatta o zaman 3 yıllık bir ilişkim bitmişti kötüydüm de sonra arkadaş olduk hiç görüşmeden gecelerce dertleştik zaten ben Antalyadaydım tatilde görüşemiyoduk haliyle.Sonra zaman geçtikçe benden hoşlandığını güvendiğini söyledi ben yaralarımın olduğunu söyleyip uzak tutmak istesem de bana güvenmesi hoşuma gitmişti ve hiç olmadığım şekilde rahattım onunla.Hep konuşalım istiyordum bir süre sonra :) Zaman geçtikçe yakınlaştık ben de hoşlandım ve birşeylere başlamış bulunduk o süre içinde...İlk görüşmemiz harika geçmişti bütün buluşma boyunca gözlerime baktı birşey söyleyeceği zaman tutuluyordu biz de o haline gülüyorduk :) İlk defa midemde kelebekler vardı huzurluydum ve çok aşırı mutluydum.Ben inanmakta zorluk çektim yani böyle duygulara çünkü hiç başıma gelmedi.Sabahları sinir küpü olan ben gülerek uyanmaya falan başladım
Anneme bahsetmek istedim kısa süre olsa bile bilsin istedim.Bir gün konuyu açtım anne böyle böyle dedim.Lakin benim hiç takılmaya gerek duymadığım alevilik konusuna annem takıldı ve erkek arkadaşım alevi olduğu için görüşmemi bile istemedi.Benim annem böyle şeyleri benden neşeli karşılar normalde ama böyle bi tepki gösterince moralim çok bozuldu
Bilmiyorum aranızda böyle bir konuda sıkıntı çeken oldu mu belki dinle falan ilgili olduğu için bu konuyu açmak yasak falandır.Ben nasıl davranmalıyım şimdi siz nasıl davrandınız böyle bir durumda kaldıysanız
Lütfen bir fikir verin bana