• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl davranmalıyım? Yardım lütfen bayanlar (eşi, sevgilisi kova burcu olanlar) :(

moonlight_mj4ewr

Evlâd-ı Osmanlı
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
849
14
46
Diğer
Önceki konumda bahsetmiştim sizlere birini seviyorum. Hem de vazgeçmeye çalışıp çalışıp seviyorum. Aptal gibi seviyorum...
Bir türlü vazgeçemiyorum.. Herneyse, eğer isterseniz diğer konudan okuyabilirsiniz uzuun uzun... konunun adı neden böyle oluyor gibi bişeydi..

Konumuza gelelim, benim sevdiğim kişi kova burcu! Düşünebiliyor musnuz, kova erkeği??... Kâbus gibi.. nereye baktıysam onun aynası olan erkek profillerini okudum ve şok oldum...

Gıcık, ne dersen tersini yapan, ilgi görünce şımaran, sırlı olunca seni keşfetmek isteyen, özgürlüğüne düşkün, elde edince bırakıp giden... aynı ya aynı.

Çok zeki, saatlerce düşünebilir. Hırslı. O kadar zor bir insanki ben onu tanıdıkça keşfediyorum. Kalbe ateş düşünce...

Ona sevgimi itiraf edecektim uygun zamanı bekliyordum, lakin okuduklarımdan sonra vazgeçtim. Her yorumda kapalı kutu olun, ulaşılmaz olun, sizi merak etsin deniyor. Var mı böyle birşey? Ben koç burcuyum, en az onun kadar inatçı, özgürlüğüme düşkün ve biraz da egoistim. Ama onun kadar değil, hatta ben bile gururumu ayaklar altına alıp ona itiraf etmeyi düşünmüştüm!

Vazgeçtim. Yakında konseri olacak, oraya gitmek istiyorum. Onu son kez dinlemek.. ondan sonra da uzaklaşmalı. Farkediyorumki ben üstüne gittikçe ters tepiyor.

Örnek vermem gerekirse, ilk örneğim şu.:

İki yıl önce ondan not istemiştim.. vermem de vermem, beni yalvarttı ki inanamazsınız. Ben de haliyle sinirlendim, kaçtım gittim. Okulun çevresinden tam ayrılıyordumki, bana seslendiğini duydum karşıdan. Koştur koştur geldi yanıma, yahu dedi verecektim, ne çabuk gitmişsin tee oraya. :) Yakında farkettim onu peşimden koşturmuşum. Bana değer verdiğini bilmiyordum. Ama olabildiğince süründürüyor insanı.

Diğer yandan, bana bakışlarını yakalıyorum bazen. Görmezden geldiğim de oluyor :) Gizemli görünmek için :17: Onu gördüğüm an gülümsüyor. İşte o beni benden alan şey. Çok tatlı gülüyor iblis :47:

Yani anlayacağınız, tipiğin de ötesinde bir kova erkeği. Ben de koç burcuyum. Sizce olabilir mi? Ne gibi taktikler önerirsiniz onu kendime daha fazla bağlamam (iplerini eline almam) için :31: Eğer vereceğiniz öneriler işe yaramazsa, kalbime gömeceğim... Ben de insanım. O bana birazcık sevgiyi çok görecekse eğer, benim sevgimi haketmemiştir.. onun yüzünden üzülmekten bıktım çünkü.. lütfen bana yardım edin bayanlar :43:

Canım bu işler burçlarla olacak bi iş değil.

Ne zamandan beri üzdün kendini, açtığın konulardanda belli.

Boşver unutmaya çalış artık dicem ama yapamayacaksın.

Sana daha önce de öneride bulundum söyle içindekileri diye.

Bu ara herkeste bu sorun var ama bence en doğrusu çözüme kavuşturmak, belirsizlikten kurtul.

Ona göre yolunu çizersin sende, bekle bekle nereye kadar.

Haklısın canım.. Ama ne yapayım, olmuyor, onun tutumları elimi kolumu bağlıyor. Beraber adımız çıktı :/ okulda yarım saat beraber durduk, benden bişey istemişti o sırada muhabbet falan uzadı yarım saat. Ne bileyim sınavdan en son çıkar, onu bekliyorum ya da ben de geç çıkıyorum. 5-6 kişi arkadaşıma sormuş. kendimi unutmaya hazırlıyordum, ama arkadaşım öğrenince iyice sarpa sardı.
Vazgeçemiyorum bir türlü :(

sanırım benim nişanlım kova burcu değil bu yorumlara bakılırsa :)
bak canım benim nişanlım kova burcu, ancak senin hoşlandığın kişinin o peşinden koşturma huyu kova burcunun inatçı ve sakin düşünceli yapısıyla bağdaşmaktan çok kendi karakterine oturmuş bence.
yoksa burçlarla bir insan değerlendirilmez ki böyle.
evet etkisi var ama bu kadar inat olmak da bağımsız burçtan falan.
bence kova burcunu etkilemek için biraz geniş bakış açısına sahip olmak, kültürü artırmak, birçok konudan bahsedebilmek gerekiyor.

Önceki konumda bahsetmiştim sizlere birini seviyorum. Hem de vazgeçmeye çalışıp çalışıp seviyorum. Aptal gibi seviyorum...
Bir türlü vazgeçemiyorum.. Herneyse, eğer isterseniz diğer konudan okuyabilirsiniz uzuun uzun... konunun adı neden böyle oluyor gibi bişeydi..

Konumuza gelelim, benim sevdiğim kişi kova burcu! Düşünebiliyor musnuz, kova erkeği??... Kâbus gibi.. nereye baktıysam onun aynası olan erkek profillerini okudum ve şok oldum...

Gıcık, ne dersen tersini yapan, ilgi görünce şımaran, sırlı olunca seni keşfetmek isteyen, özgürlüğüne düşkün, elde edince bırakıp giden... aynı ya aynı.

Çok zeki, saatlerce düşünebilir. Hırslı. O kadar zor bir insanki ben onu tanıdıkça keşfediyorum. Kalbe ateş düşünce...

Ona sevgimi itiraf edecektim uygun zamanı bekliyordum, lakin okuduklarımdan sonra vazgeçtim. Her yorumda kapalı kutu olun, ulaşılmaz olun, sizi merak etsin deniyor. Var mı böyle birşey? Ben koç burcuyum, en az onun kadar inatçı, özgürlüğüme düşkün ve biraz da egoistim. Ama onun kadar değil, hatta ben bile gururumu ayaklar altına alıp ona itiraf etmeyi düşünmüştüm!

Vazgeçtim. Yakında konseri olacak, oraya gitmek istiyorum. Onu son kez dinlemek.. ondan sonra da uzaklaşmalı. Farkediyorumki ben üstüne gittikçe ters tepiyor.

Örnek vermem gerekirse, ilk örneğim şu.:

İki yıl önce ondan not istemiştim.. vermem de vermem, beni yalvarttı ki inanamazsınız. Ben de haliyle sinirlendim, kaçtım gittim. Okulun çevresinden tam ayrılıyordumki, bana seslendiğini duydum karşıdan. Koştur koştur geldi yanıma, yahu dedi verecektim, ne çabuk gitmişsin tee oraya. :) Yakında farkettim onu peşimden koşturmuşum. Bana değer verdiğini bilmiyordum. Ama olabildiğince süründürüyor insanı.

Diğer yandan, bana bakışlarını yakalıyorum bazen. Görmezden geldiğim de oluyor :) Gizemli görünmek için :17: Onu gördüğüm an gülümsüyor. İşte o beni benden alan şey. Çok tatlı gülüyor iblis :47:

Yani anlayacağınız, tipiğin de ötesinde bir kova erkeği. Ben de koç burcuyum. Sizce olabilir mi? Ne gibi taktikler önerirsiniz onu kendime daha fazla bağlamam (iplerini eline almam) için :31: Eğer vereceğiniz öneriler işe yaramazsa, kalbime gömeceğim... Ben de insanım. O bana birazcık sevgiyi çok görecekse eğer, benim sevgimi haketmemiştir.. onun yüzünden üzülmekten bıktım çünkü.. lütfen bana yardım edin bayanlar :43:

Ah canım Ahh .. Kova Burcu birinin sevgilisi olarak ilk önce katır gibi inadından bahsetmek isterim. Çok zor tipler inatları bi tuttu mu nuh derler peygamber demezler. Ama şunu belirtmek isterim, ben sevgimi her zaman gösterdim popişini tavan yaptırttım düşün ki dünyada ki hiç kimse senin kadar yakışıklı olamaz, sen dünyanın en mükemmelisin, ses tonuna varana kadar herşeyin hoşuma gidiyor vs vs neler neler diyorum ama hepsi çok içimden geliyor ki gerçekten de onu Tom Crouse'ye değişmem :) paşamm benim o .. Ama gel gör ki tatlım hiçte şımardığını görmedim, ben onu ne kadar pohpohlarsam o bana 2 katını yapar ..

Hı bide bi kaç kez denedim, normalde doğru düzgün kavga etmeyen bi çiftiz ufak birşeyden dolayı buna trip attım aslında ben haklıyım ama bi görsen ben trip attıkça o 10 katını attı pişman ettirdi yani :)) sonunda ben arayıp gönlünü almak zorunda kaldım :D Ayrıca şuan maalesef ki ayrıyız :( 3 haftadır hiç aralıksız gönlünü almaya çalıştım ama nuh diyor peygamber demiyor artık bende 1 haftadır yazmıyorum.

Bence seviyorsan belli et ama çok üstüne düşmeden, bide alımlı bayanlardan çok hoşlanırlar mümkün olduğunca bakımlı ol, zekanı konuştur aynı zamanda tatlım. Biz saatlerce bi kitap üzerinde konuşabilirdik birbirimize birşeyler katardık ve bu konularda olan bilgilerin beni sana hayran bırakıyor demişti :) Fanatik Gsli dir ben Bjkli olduğum halde onunla Gs maçlarını izler bağırır çağırırım falan :) önem verdiği şeylere sende önem ver ve onu etkilemeye çalış tatlım eminim işe yarayacaktır. Ama zor bir yola giriyorsun haydi hayırlısı cnm :)

Kovanın zorluğunu en iyi bilenlerdenimdir belkki de.. azçekmedim zamanında, ama başardım. dediklerin birebir doğru, ona gizemli olucaksın ulaşılmaz olucaksın merak etmesini sağlıcaksın ama o farketmediği biri için bunları düşünemez şuan :34: bence ilk yapman gereken hiç beklemediği bi anda ona duygularını pat pat pat diye söylemen. bu sana şuan kötü bi durum gibi geliyo ama emin ol kendine güvenen ve açık kızlara bayılırlar! Ona sevdiğini söyle derken nolur sevgili olalım diye yalvarıyormuş gibi değil de, ben seni seviyorum hani haberin olsun, sen de bişiler hissediyosan bil diye söylüyorum tavrında olmalısın :51::51::51: bunu ona söyle ve hiçbir cevap beklememe mpduna gir. bi süre bişi demese bile bu durum inanılmaz aklını karıştırıcaktır ve dış görünüş olarakta beğendiği biriysen olumlu bi dönüş olacaktır diye düşünüyorum, en azından aklına gelip durucaksın :))))) böyle beklemekten daha iyidir diyorum şahsen:)

Son düzenleme:
Back
X