- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Zaten evime gelene surat asamam asla hele hele Ramazan’da. Ama işte geriliyorum onu gördükçe yaptıkları en güzel zamanlarımı zehir ettiği aklıma geliyor.Gelirse güleryüzünüzü eksik etmeyin ama birebir diyaloğa da girmeyin aksi takdirde siz suçlu çıkarsınız. Toplu misafir de arada kaynar zaten sonra yine görüşmezsiniz.
Eşimin ablasıyla 5 aydır konuşmuyorum. Halbuki 7 aylık evliyim ama evliliğimin ilk zamanlarını sinsice burnumdan getirdi.( eşimi benden kıskandı kendisi bosanmıs eşimi kocası yerine koymuş) ben eşimi hiç ondan kısıtlamadım hatta destek oldum daima ama o anlamadı. En sonunda beni çileden çıkardı ve iletişimimi kestim. Halâ arkamdan konuşuyor hala bi ortamda karşılaşsak laf sokuyor. Ben o hiç yokmuş gibi davranıyorum.
Şimdi eşim Perşembe ailesini iftara çağırmak istediğini söyledi. “ ablamı da çağıracağım bu kırgınlık bitsin artık iyi olmanızı eskisi gibi olmanızı istiyorum “ dedi. Ben eşime her şeyi anlatmadım çünkü onun gözünde dırdırcı bir eş olmak istemedim, neticede ablasıdır illa ki üzülür diye sustum ama bu süre zarfında görümceme de kinlendim.
Her neyse eşim bana bu teklifle gelince bende her şeyi anlattım. Haklısın dedi sustu. Yani çağırır mı gelir mi bilmiyorum ama ben şimdiden çok gerildim. Gelirse ne yapmam gerekiyor?
Zaten evime gelene surat asamam asla hele hele Ramazan’da. Ama işte geriliyorum onu gördükçe yaptıkları en güzel zamanlarımı zehir ettiği aklıma geliyor.
Evet bunu kendisi söyledi. Çocuğuma baba gibiydi şimdi senin çocuğun olsa ona mı baba olacak diye ağlayıp üstüme yürüdü. En zor zamanlarımda eşimin yapmadığını yaptı kardeşim değil kocam gibiydi dedi. Bu söylemler ona ait"":::::eşimi benden kıskandı kendisi bosanmıs eşimi kocası yerine koymuş) ben eşimi hiç ondan kısıtlamadım"":::::; ""
Ne demek ya yuhh birde kısıtlamadım diyorsun finodan bahsediyorsn sanki insan degilde.. Kardes onlar kardes et tırnak. Benim icin boyle konussa kardesimin eşi diyelim ki bende onu hic sevmem. Kadın hisseder...... Allah seni bosandirmasin o zaman......
Evet bunu kendisi söyledi. Çocuğuma baba gibiydi şimdi senin çocuğun olsa ona mı baba olacak diye ağlayıp üstüme yürüdü. En zor zamanlarımda eşimin yapmadığını yaptı kardeşim değil kocam gibiydi dedi. Bu söylemler ona aitSevmezsiniz anlarım, gelmesini istememenizi de anlarım ama boşanmış eşimi kocası yerine koymuş nasıl çirkin bir üsluptur ya kardeşlere yapılabilecek bir yakıştırma değildir. Ayrıca hiçbirimizin boşanmayacağımıza dair garantimiz yok bilin istedim.
Evet bunu kendisi söyledi. Çocuğuma baba gibiydi şimdi senin çocuğun olsa ona mı baba olacak diye ağlayıp üstüme yürüdü. En zor zamanlarımda eşimin yapmadığını yaptı kardeşim değil kocam gibiydi dedi. Bu söylemler ona ait
Koymuş diyorum yani o söyledi bunları koydu veya koyuyordu demedim. Allah biliyor ne niyetle yazdığımı ben kısıtlamadım derken ben eşimi kendime çekmeye çalışıp onlardan uzaklaştırmadım.o zaman onun agziyla anlat.... Boyle bir uslup yok...
Koymuş diyorum yani o söyledi bunları koydu veya koyuyordu demedim. Allah biliyor ne niyetle yazdığımı ben kısıtlamadım derken ben eşimi kendime çekmeye çalışıp onlardan uzaklaştırmadım.
geldimmmmm tamam çok haklısın bazı kadınlar boyle malesef kendi mutsuzsa herkesi mutsuz etmek gibi bir hedefi oluyor.Renklihatun yorumlarınızı bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?