- 22 Şubat 2025
- 245
- 141
- 18
- Konu Sahibi miniminimom
eşimle ne zaman had aşan kavgalar etsek haksız da olsa küsüyor. kişilik olarak ben daha konuşkan, esprili, neşeli biriyim o ise cok soguk. bundan dolayı küsme olayı onun için zorlayıcı olmuyor konuşmadan dayanıyor yani bende psikolojik olarak sanki ben haksızmışım da adım atmam gerek diye düşünüyorum. evet bu küsme olayı çocukca ama madem küsüp duruyor bende artık devam ettirmek istiyorum. o küsüp ben konuşsam da bu durum değişmedi hiç. dün küsmesine hatta beni cok kırmasına ragmen yemek bekledi bende kendim yiyip kalanları köpeklere attım hiç kusura bakmasın işten geliyorum bebeğe bakıyorum o da uzanmış kitap okuyor sorsan cok yoruluyor. aslında yardım etmeyi seven birisi ama bazen kendi agzından kacırıyor yok ben erkeğim fıtratıma ters cart curt ya biri dolduruyor ya da ataerkil hali dışa yansıyor. bende hep derim madem ataerkilsin benim kazandığım kadar(çok olmasa da kazanıyorum) ikinci bi işte çalış getir bende evde bebeğe bakayım ama ona yok. ay öyle huzur emici ki. neyse fikirlerinizi bekliyorum dostlar eşimin burnu sürtülsün istiyorum.
Son düzenleme: