nasıl davranmalıyım

ahirimsensin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
380
2
0
Ankara
arkadaşlar bi dert değil aslında sadece fikir istiyorum sizden

ben ailemle yaşıyorum.evden çıkmam için bir sebep gerekiyor 24 yaşında olmam rağmen ayşeyle buluşcam gibi..ve giriş çıkış saatlerimde bellidir
sevgilimde geceler, çalışıyor gündüz ben çıkınca çıkıyor.4 gündür görüşmüyorduk bende beni özledin dedim neden dedi hiç buluşalım demiyosun dedim beyimiz bi küstü bi küstü
ben aileme göre çıkıomuşum o benim çıkmamı bekliyomuş hergün çıksam uykusuzca çıkarmış
ama daha önceden arada çık özledim deiğin oluyordu dedim..hep özlüyorum gece çalışıp üstne uyumadan senle buluşurmuyum yoksa dedi
banada sana göre buluşuyoruz sen ne zman çıkabileceksen haber ver eğer ki ailnle olmasan ben kendime göre plan yapıp arayayım seni ama ailenlesin ve sana uygun zamanda çıkıyoruz ben senden bekliyorum dedi

ama bende arad sevgilim bana hadi çık özleidm falan desin
o haklı gibi ama bilmedim şimdi :'(

bu arada o buluşalım dediğinde yeri gedi çıkabildim yeri geldi çıkamadım

Son düzenleme:
sorun ne ? sonucta zamn her zamn ayarlanamayabilir sen nasıl cıkamıosan o da yorgn olabilir sevgilin sana ters bişi de dememiş sonucta

ailenin sana düskün olmazi güzel bence.. tabi bazen sinir ediyor bu durum.. sevgilin sana ayak uydurmaya calisyor bence.. belki kendince sana cok söyledi gel bulusalim diye ama sende cikmadigindan bu sefer sadece senini dedigin zamani kullanmak istiyordur.. bence bunu büyük bir sorun haline getirmiyen.. acik acik konusun.. insan karisindanda bekiliyor gel bulusalim mi ??? diye.. haklisin .. ama bazen hersey insanin istedigi gibi gitmiyor hayattaa.. evelnene kadar idaere edeceksiniz artik :P:D .. benim düsüncem onun sana senin ona ayak uydurmasi ortali yolu bulmasi.. hem eminin ki seni anlayisla karsiliyordur.. herzaman cikamadigin icin yoksa öyle tatli seyler söylezdi sana :D

ailenin sana düskün olmazi güzel bence.. tabi bazen sinir ediyor bu durum.. sevgilin sana ayak uydurmaya calisyor bence.. belki kendince sana cok söyledi gel bulusalim diye ama sende cikmadigindan bu sefer sadece senini dedigin zamani kullanmak istiyordur.. bence bunu büyük bir sorun haline getirmiyen.. acik acik konusun.. insan karisindanda bekiliyor gel bulusalim mi ??? diye.. haklisin .. ama bazen hersey insanin istedigi gibi gitmiyor hayattaa.. evelnene kadar idaere edeceksiniz artik :P:D .. benim düsüncem onun sana senin ona ayak uydurmasi ortali yolu bulmasi.. hem eminin ki seni anlayisla karsiliyordur.. herzaman cikamadigin icin yoksa öyle tatli seyler söylezdi sana :D

canm yok çıkmam diye aramızda sorun olmaz
ailenle sorun yaşamadan ne kadar çıkabiliyosan çık diyor
işte istediğim arada ilgilendiğini gösterse hadi çık artık falan dese

sevgiliniz istediğinde buluşamayacağınızı bile bile neden bulaşalım desin ki..neden gereksiz beklentiler içerisine girip kendinizide sevgilinizide yoruyorsunuz.demek yada dememek sevgi belirtisi değildir.

canm yok çıkmam diye aramızda sorun olmaz
ailenle sorun yaşamadan ne kadar çıkabiliyosan çık diyor
işte istediğim arada ilgilendiğini gösterse hadi çık artık falan dese

aliyorum seni.. sevdigini biliyorsun ama yinede insan duymak istiyor ... özledim gel bulusalim demesini falan.. karisik biraz... bence konus yani ben olsam konusurdum... askim biliyorum beni seviyorsun ama bunu senden duymayi özledim yada gel biseyler yaparim demeni bana cok güzel ayak uyduruyorsun bu yüzden seni dahda cok seviyorum falan biraz desen yeter sonra gerisi gelir gibi :D bide özel birseyler yapmaya calis süpriz yap sasirt onu tazelensin askiniz :) ayyy sadece fikirimi söyledim sen yine bildigini yap :) neyi dogru biliyorsan onu yap.. :16:

yaa dert edilmicek şeyleri dert ediyosunuz aslında kendinize.
sonuçta çocuk sana diyormuş ama sen her zaman uygun olmadığın için artık senden beklemeye başlamış ve bu normal.
senin evden çıkma gibi bi durumun olduğunda sevgiline hadi buluşalım diceksin.
bu kadar ya.
niye herşeyi karşı taraftan bekleriz ki.
bence böyle şeyleri sorun etmeyin.

Ya bizde ne kadar tuhaf yaratıklarız ısrar etse deriz ki hiç anlayışlı değilsin ne yapsın şimdi çocuk ama ben senide anladım kaybetmek korkusu daha rahat birini bulsa beni terkeder mi korkusu bu ama seni gerçekten seven katlanır sen birazcık görüştüğünüz sürelerde nasıl davrandığını takip et bide telefonda konusurken konusması bak bakalım tepkiselse rahatsız oluyor demek bide lütfen kimseye haddinde fazla değer verme bide kapris yapma

Ya bizde ne kadar tuhaf yaratıklarız ısrar etse deriz ki hiç anlayışlı değilsin ne yapsın şimdi çocuk ama ben senide anladım kaybetmek korkusu daha rahat birini bulsa beni terkeder mi korkusu bu ama seni gerçekten seven katlanır sen birazcık görüştüğünüz sürelerde nasıl davrandığını takip et bide telefonda konusurken konusması bak bakalım tepkiselse rahatsız oluyor demek bide lütfen kimseye haddinde fazla değer verme bide kapris yapma

canm benleyken bi sorun yaşamadım
ama tlfnda konuşmuyoruz annem odamın etrafında dolanıyor msjlaşıyoruz hep

bunu neden sorun ediyosun ki bizde aynı durumdayız bende aile dolayısıyla sürekli dışarı çıkabilen biri değilim ve sevgilim hiçbi zaman bunu sorun etmez kendini bana göre ayarlar ailenle sorun yaşama der ve bence bu bana değer verdiği için sende böyle düşün seven insan sevdiğinin zor durumda kamasını istemez ve kendinden feragat eder bu tarz şeyleri sorun yapma bence beklentiye girersen ters teper bence

bencede sevgilinin gönlünü al büyük ihtimalle sen her zaman çıkamadığın için buluşalım demiyordur bir de erkek milletinden fazla incelik bekleme
ayrıca çok üstüne düşüp şımartma bunaltma derim:31:

bencede sevgilinin gönlünü al büyük ihtimalle sen her zaman çıkamadığın için buluşalım demiyordur bir de erkek milletinden fazla incelik bekleme
ayrıca çok üstüne düşüp şımartma bunaltma derim:31:

bir kerede bundan 1 yıl önce falan aşkım yarım saat daha otur ne olur demişt bi yandan annem arıyor bende sevgilimin yanında oturmak istiyordum
ağlamaya başladım annem ayrı bunaltıyor sen ayrı bunaltıyosun diye neyseki şimdi bunları yüzüme vurmadı :D :D :D

Son düzenleme:
Ben istesem elimde olsa istediğin saatte gelirim yanına seninle buluşurum de.
Şu şu saatlerde çıkabiliyorum. Özlediğinde içinde saklama da söyle. Gelebilirsem gelirim. Hem beni özlediğini bana hissettirmen beni çok mutlu eder de.

Ben istesem elimde olsa istediğin saatte gelirim yanına seninle buluşurum de.
Şu şu saatlerde çıkabiliyorum. Özlediğinde içinde saklama da söyle. Gelebilirsem gelirim. Hem beni özlediğini bana hissettirmen beni çok mutlu eder de.

evet canm aynen dediğin gibi
ama bunu sölediğimde eminim bana ben hep özlüyorum zaten bunu bilmiyomusun aşkolsun aaa falan olacak tepkisi
aslında benle görüşmek için gece çalışıor ben gündüz çıkabiliyorum diye

evet canm aynen dediğin gibi
ama bunu sölediğimde eminim bana ben hep özlüyorum zaten bunu bilmiyomusun aşkolsun aaa falan olacak tepkisi
aslında benle görüşmek için gece çalışıor ben gündüz çıkabiliyorum diye

Eee fedakarlık yapacak o kadar. Dersin sende, biliyorum ama bunu bana yansıtman söylemen çok daha farklı falan de işte. :8:

Back
X