- 31 Temmuz 2017
- 1.043
- 1.208
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Ben kesinnikle kadının hesap ödemesine karşı taraftayım. Alma verme dengesine ters arkadaşım erkeğin fıtratı vermekten geçer, verici, koruyan , güçlü olan. Yaratılış böyledir. Rahat olun siz samimi olun öyle bir beklentisi olup olmadığınıda sorun isterseniz. Bende eşimle nişanlıyken tanışıyorken hiç hesap ödemedim. Halada ödemem kullandığımıda düşünmüyorumMerhaba
Şu an daha çok yeni bir ilişkim var .hesap öderken kendi ödüyor bana izin vermiyor ancak ben kötü hissediyorum kahve tatlı ödüyorum ben de .
Ama kötü hissetmeyi aşamıyorum karşı taraf onu kullandığımı hisseder mi ? Siz nasıl davranıyorsunuz bu hesap mevzusunda ? eski sevgilim cimriydi çoğu şeyi bana çok görürdü .bu yeni ilişkimde böyle durum yaşamak istemiyorum nasıl davranırsam daha çok değer görürüm ?
Ay valla eski ilişkimden ders aldım yani izin veriyorum ödemesine ama nereye kadar böyle davranırım bilmiyorum geriliyorum açıkçasıBen kesinnikle kadının hesap ödemesine karşı taraftayım. Alma verme dengesine ters arkadaşım erkeğin fıtratı vermekten geçer, verici, koruyan , güçlü olan. Yaratılış böyledir. Rahat olun siz samimi olun öyle bir beklentisi olup olmadığınıda sorun isterseniz. Bende eşimle nişanlıyken tanışıyorken hiç hesap ödemedim. Halada ödemem kullandığımıda düşünmüyorum
Valla ben bu yolda evlendimAy valla eski ilişkimden ders aldım yani izin veriyorum ödemesine ama nereye kadar böyle davranırım bilmiyorum geriliyorum açıkçası
24-29 mühendis kendisiYaşlar kaç mesleği ne
Ya mesela hesap ödemediniz ama arada hediye falan bi şey aldınız mı kötü hissetmiyor muydunuz hiç .Bende eşimle sevgiliyken hiç ödemezdim kullanmadım da ama :) hoş hala ödemiyorum
Yani siz zaten kahve tatlı ödüyormuşsunuz
Merhaba
Şu an daha çok yeni bir ilişkim var .hesap öderken kendi ödüyor bana izin vermiyor ancak ben kötü hissediyorum kahve tatlı ödüyorum ben de .
Ama kötü hissetmeyi aşamıyorum karşı taraf onu kullandığımı hisseder mi ? Siz nasıl davranıyorsunuz bu hesap mevzusunda ? eski sevgilim cimriydi çoğu şeyi bana çok görürdü .bu yeni ilişkimde böyle durum yaşamak istemiyorum nasıl davranırsam daha çok değer görürüm ?
Yorumumu beğenmemişsiniz, sebebini soracaktım ki sizin yorumunuzu okudumHala klasik hesavı erkek öder diye düşünen kadınlar varmış.. Yazık valla.
Burda kadınların yaptığı yapacağı yanlısları konusmuyoruz ki konumuz erkeklerin kadınlara hesap ödetirse kendilerini küçük düşüreceğini sanması.o sarsılmaz egolarına bir dayanak daha oluşturuyor bu konu :) Bence kadınlar buna müsade ettiği sürece bu düzen kırılmaz. Kadınların dik durup kendi ayakları üzerinde durabildiklerini göstermesi gerektiğini düşünüyorum. Yarın öbür gün ayrıldıklarında kıro erkeklerin eline koz geçmemiş olur böylece. Sonucta her ilişki evlilik ile sonuçlanmıyor..Yorumumu beğenmemişsiniz, sebebini soracaktım ki sizin yorumunuzu okudumyanlış anlaşıldıysam düzeltiyim, hesabı erkek ödemeli düşüncesinde değilim.
Hesap ödetmek erkoları kral konumuna getirip tepeye çıkaracak bi hareket de değil ona bakarsanız, hesap ödetmeye gelene kadaaaar… kızlarımızın yaptığı ne yanlışlar var
Konu sahibi sadece zamanında çok bonkör davranmış, şuan aynı yanlışı yapmak istemiyor. 1 verirse 10 istenmesinden endişe ediyor..
Tabii ki de kendini kullandırmamalı kadın tarafı da ama mantığınıza göre bu sefer de kadın erkeği kullanmış oluyor neticede :)
Hiç de kötü hissetme, arada bir öde yeterli.Merhaba
Şöyle hediye aldım tabi ama özel günlerde aldım açıkçası öyle hediyelere boğmadım yani :)Ya mesela hesap ödemediniz ama arada hediye falan bi şey aldınız mı kötü hissetmiyor muydunuz hiç .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?