• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum

appleco

Abstract
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
72
0
46
Denizli
lise son sınıftayım bir arkadaşım var daha doğrusu yok yani varla yok arasında. aynı dersanedeyiz ve ortaokuldan beri de aynı okuldayız. aslında hiç konuşmuyorduk bu sene konuşmaya başladık. neyse konuyu anlatıyım ya ben onu çok seviyorum ve yakın arkadaşım olmasını istiyorum arada karşılaşıyoruz ama o benim suratıma bakıyo ben de onun hiç slm vermiyoruz. zaten sürekli arkadaşları yanında oluyo . benle sadece arada ve yalnız olduğunda konuşuyo. bende artık hiç konuşmuyorum onunla çünkü o bazen konuşuyo bazen bakmadan geçiyo ben de kızıyorum davranışlarına. ya sizce haklı mıyım gerçekten nasıl davranıcam bilmiyorum lütfen bi fikir verebilirmisiniz? çok üzülüyorum :(:50:

şu yazdığından hiç bişey anlamadım arkadaşın erkekmi kızmı erkekse aşıkmısın anlamadım valla

biraz daha anlaşılır oldu.ama sanki ona aşıkmışsın gibi aşıksan üzülmekte haklısın tamam ama değilsen neden bu kadar üzülüyosunki daha öncedende samimi olduğun biri değilmiş zaten o sana nasıl davranıyosa sende öle davran gitsin canınıda sıkma böle şeylere

aşık değilim ama çok eskiden beri tanıyorum ve hep arkadaşım olsun istiyorum. bazen çok soğuk davranıyorum acaba ben mi ayıp ediyorum diye düşünüyorum mesela geçen yanımdan geçiyordu baktı hiç bişey söylemeden geçti ben de hiç bişey söylemedim hatta başka bi yöne baktım. ondan bi önceki günde hadi beraber gidelim dersaneye dedi anlamıyorum yani davranışlarını kendimde bi sorun arıyorum bende :S

Back
X