Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum

biliyorum canim ama hayalimdeki iliski bu degildi
keske boyle seylere gerek kalmasa, keske anne dedigimde kizim dese, benide sevse boyle aramizda zitlasma olmasa
hep iyi olalim anlasalim istedim ama hep boyle yaptikca o kirdi beni
Evet ama zaten genelde böyle olur
En iyisi herkes istediği şekilde hitap edip mesafeli olunsun artık, geç bile kalınmış

yok canim asla soylemem zaten, sadece sizinle burada paylasiyorum
kiza karsi birseyim yok zaten, aramiz iyi
Anladım ama ister istemez kayınvalidenin tavrından dolayı
Sende o kapalı ama sigara içiyor
Ben açığım ama içmiyorum
Kayınvalide bilse hala ona över mi diyorsun
Amacı zaten bu eltin üzerinden sana mesajlar veriyor
Bırak sevmesin, sen bu yaştan sonra başkaları seni sevsin diye olmadığın bir kalıba giremezsin. Birgün içinden gelirse yap tabi kendi iradenle.
Ama kayınvalidene kulak asıp eltinle kıyasa girme lütfen, onun giyimi onun sigarası onu ilgilendirir boşver. Kayınvalidene kulak asma

Evet cok haklisin canim
Tesekkur ederim yorumlarin icin
Rica ederim
Hayırlısı olsun
Kanki canki olunca daha cıvığı çıkar zaten bakma şimdi sana nispet diye diğer eltiyi övüyo gibi
Yarın didişirlerse de sana döner , o zaman bile gaza gelme gördün göreceğini he de geç dedikoduya dahil olma

Bu sefer Ona falancanın gelini de sigara içiyormuş ,bırakmış,güzelleşmiş yüzüne nur inmiş der.:KK45:Sigaraya harcayacağın parayla şunu bunu alırsın der,ekonomik boyutunu düşünür.Benim eşime de sigara içen kadın itici gelir

Bu sefer Ona falancanın gelini de sigara içiyormuş ,bırakmış,güzelleşmiş yüzüne nur inmiş der.:KK45:Sigaraya harcayacağın parayla şunu bunu alırsın der,ekonomik boyutunu düşünür.Benim eşime de sigara içen kadın itici gelir
:D

Yazdıklarımı kendimde uyguluyorum
Eltim yok ama kimseyle kıyaslamıyorum kendimi
Başkasının malını, evini, tavrını kıyaslayanı da dinlemiyorum
Biri dedikodu yaparsa sessiz kalıyorum sıkılıp başkasına anlatmaya gidiyorlar :KK53:
Mutluyum

Burada benden cok daha tecrubeli ve bana dogru yolu gosterecek olan ablalarim ve arkadaslarim var biliyorum, bir konuda sizinle rahatsizligimi paylasim fikirlerinizi, ogutlerinizi, tecrubelerinizi ogrenmek istiyorum.

Ben herkese iyi niyetle yaklasan biriyim nisanlim ailesiyle tanistirdigindada, henuz tanismadigimizdada telefonla konusurken bile daima iyi niyetle yaklastim nisanlimin annesine, aradim sordum her ozel gun hediyesini gonderdim vs.. kendisi bana bir kizim demeyi bile cok gordu ve bana yabanci muamelesi yapti herneyse dedim. Kaynimda nisanlandi (eltimi kesinlikle kiskanmiyorum yanlis anlasilmasin) nisanlimin annesi ona kizimda diyor, herzaman onu ovup el ustunde tutuyor, kisacasi ona verdigi degeri maddi manevi, bana bir gun olsun gostermedi(olabilir belki bana kani isinmadi ama insan bukadar belli etmemeli diye dusunuyorum en azindan oglunun hatri icin insan bukadar goze batan ayrim yapmaz). Nisanlimla paylastim kirginligimi annesine toz kondurmak istemedi ama 1-2 olayda o'da anladi ne demek istedigimi ve bosver hic aldirma ben seni herkein yerine severim ben varim dedi hem ben ne yapabilirim ki bosver beni arada birakma dedi, bende dahada ona birsey demiyorum.

Mesafemi koydum aramayi kestim ne ariyorum ne soruyorum aylardir, bu seferde nisanlima beni kotuluyor hic aramiyor sormuyor, diger gelinim hep ariyor vs diye nisanlim sen ara anne arada demis, buyuk kucugu aramaz kucuk arar oglum demis. Nisanlim bana ara demedi ama bunuda dile getirdi yani yine ara demek istiyor aslinda, Kesinlikle bayramdan bayrama arayacagim artik. (Lafa gelince bosver ben varim, ama icraata gelince annesinin bir lafiyla herseyi unutuyor)

Uzattim asil sorum 1 ay sonra dogum gunu var, hic aramadan olmaz dogum gununu kutlarim ama bu sefer ona hediye almak istemiyorum icimden aramak bile gelmiyorya herneyse, sizce hediye almalimiyim? Annem ve teyzem bosver sen ustune duseni yap hem ara hem hediyeni gonder diyorlar ama ben kesinlikle istemiyorum. Bu konuda fikirlerinize ihtiyacim var sizce ne yapmaliyim?

Not: Herkesi kendim gibi kendi ailem gibi sandigim icin okadar pismanim ki. Mesafeli olmadigim icin, arayip ona hediyeler alip gonlunu yaptigim icin okadar pismanim ki.

istemediğin bir şeyi asla yapma.

ben sana kendimden örnek vereyim nişanlıyken dedesi ameliyat oldu ben hem ameliyattan önce ameliyattan sonra gittim evlerine gittim sonra kv döndü dedi ki acembuselik bana geçmiş olssun demedi! bunun gibi biçok şey ne yapsam yapmadığımı söyledi yani ağzımla kuş tutsam kuşun cinsini beğenmedi! :)

1 senedir evliyim 6 aydır başka ilde üstelik doğu gibi şartları çetin bi yerde 2 kere ev taşıdım ne yaptın diye aramadı dağdan taştan yedi kat elden telefon geldi o etmedi! bende aramıyorum aylardır geçen ay memlekete gittim döneceğim gün 2 saat uğradım kalkıyım dedim çantamı elime tutuşturdu

demem o ki bu tip insanlara değmez! deveye diken yarar soğuk ol soğuk desinler sen her şeyi yapsan da hep yapmadıklarını söyleyecekler zaten

alma be tatlım boşver. Ben aldım da ne oldu anneler günü hediyesiydi gözümün içine baka baka oğlum almış dedi ki evlendiğimizden beri bana adımla hitap eder hiç kızım dememiştir amann boşver hediye de alma alamadım kusura bakmayın de gitsin bitsin. Sevdiceği gelini alsın.

Back
X