Nasıl denir bilemedim bi bakarmısınız ???

solangull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
33
0
36
Isparta
konuyu acarken utandım ama bırılerınden destek alamaya ıhtıyacım varrr umarım bana yardımcı olursunuz arkadaslar....
ben 7 aylık hamılyeım ...sorunum esımle aramızdakı cınsel sogukluk ..yada onun bana soğuklu desem daha doğru olur .....2 senelık evlıyım cınsel hayatı gayet iyi olan bir cifttik hamileliğim 6 ayına kadar da oyle ......karnım ıyıce sısmeye baslayınca esım bana karsı soğudu sankı ...ilgisi herseyi iyide cinsellik hayatımız sıfır artık.....dun dayanamadım sen benı ıstemıyorsun artık benı beyenmıyorsun artık vs vs dedım ....yanı artık karının baya buyudu yapamam falan dedı ......yanı bı kere benden soguduya hep boyle devamö edermııııı diyede korkuyorum ....hamılelıgın vermıs oldugu duygusallıkta var ustumde oda oyle davranınca kendımı cok kotu hıssttım ki halnde oyle hıssedıyorum ....kımseye bır sey soramıyorum ...bu normal mi yoksa benım için mi gecerliii ...onun bu hıslerı gecermı yoksa bana karsı sogumus gıbı ya artık duzeltemezmıyız ......bilmiyorummmm....

konuyu acarken utandım ama bırılerınden destek alamaya ıhtıyacım varrr umarım bana yardımcı olursunuz arkadaslar....
ben 7 aylık hamılyeım ...sorunum esımle aramızdakı cınsel sogukluk ..yada onun bana soğuklu desem daha doğru olur .....2 senelık evlıyım cınsel hayatı gayet iyi olan bir cifttik hamileliğim 6 ayına kadar da oyle ......karnım ıyıce sısmeye baslayınca esım bana karsı soğudu sankı ...ilgisi herseyi iyide cinsellik hayatımız sıfır artık.....dun dayanamadım sen benı ıstemıyorsun artık benı beyenmıyorsun artık vs vs dedım ....yanı artık karının baya buyudu yapamam falan dedı ......yanı bı kere benden soguduya hep boyle devamö edermııııı diyede korkuyorum ....hamılelıgın vermıs oldugu duygusallıkta var ustumde oda oyle davranınca kendımı cok kotu hıssttım ki halnde oyle hıssedıyorum ....kımseye bır sey soramıyorum ...bu normal mi yoksa benım için mi gecerliii ...onun bu hıslerı gecermı yoksa bana karsı sogumus gıbı ya artık duzeltemezmıyız ......bilmiyorummmm....

canim bence hamilelike mukemmel bir cinsellik beklemen hata olur.
tabi bu benim fikrim;
uzmanlar ne kadar eger dusuk tehlikesi yoksa cinsellik son ana kadar devam edebilir dese de ben yapamam sahsen, simdi ilk aylardayim bebegime bisey olursa endisesi var, ayni endise esimde de var, o yuzden cok cok nadir birlikte oluyoruz.
karnim sistikten sonra da daha farkli bi psikolojiye girecegimizi tahmin edebiliyorum simdiden,
esim beni eskisi gibi seksi goremez, daha anac, kutsal bi varlik olarak gorur o zaman bence; dokunmaya kiyamaz,
benim de psikolojim bu yonde olur sanirim.
yani tabi bu durum kisiden kisiye degisir

ben cokmu buyuttum gözümde bilmiyorum ...istediğim mükemmel bir cinsellik elbette degill...ama esimin bana uzak kalması ben cok uzdü.yani ben bunu benden soğumuş olmasına verdım buda bı kadın olarak benı etkiledi ..

esım 7. aydan sonra yapmaamız gerektıgını bebege bısı lmsından korktugunu soyledı.genelde hepsı aynılar sanırm.bebegım 2 aylık oldu tık yok.

Aaa yok kafanıza takmayın böyle şeyleri. Ben hamileyken kendim korkuyordum da istemiyordum. Bu içsel bir şey. Doğumdan sonra loğulasılık dönemide var. 1.5 ay kapalı kutusunuz. Bebeğinizi düşünün ve üzülmeyin. Unutmayın sizin sıkıntınızı anlar...

ilkinde 7.5 aylıkken bıraktık..aslında istiyordum,ama canım yanmaya da başlamıştı bişey anlamıyordum..
yine aynı..canım yanıyor artık,yakında bırakırız..endişelenmeyin ya anne ya baba adayı illaki korkuyor..yalnız bizimki 40 çıktığı gün dayanamamıştı:52:işe bile gitmedi bebeğin öğle uykusuna denk gelsin diye:60::60:

bende bebegıme zarar gelmesını ıstemem ....ama dusuk tehlıkesı olmadıgı surece doktorumuz son aya kadar cınsel bırlıktelıkten korkmayan dedı...evet benı eskısıgıbı cekıcı gormesı mumkun degıl daha anac goruyor belkıde....ama ben onun annesı degılım kııııı ..ben bebegımın annesıyım ....ben yıne baana ılgı duysun ıstıyorum netıcede bende bır kadınım onun esıyım....suan boyle olmasını ıstedıgımden degıl ama benımde ısteklerım olabılır ....bunu goz ardı etmesı bencıllık degılmıııı ....

arkadaşlar erkekler korkuyo ya bişey olursa diye.ben hemen hamile kaldım zaten doyamadım cinselliğime.o yüzden her doktor kontrolünde dr. a sordum zararı olur mu diye hemde eşimin yanında çok utanıyordu aman dr.um hayır bir sıkıntı yok dedikçe açıldı.haftada bir iki kez beraber oluyoruz.ya da farklı bişey deneyin eşinikendi ellerinle boşalt (çok mu açık oldu:17:)o soğukluk diye düşündüğün durum bence doğumdan sonra geçersen üstüne git rahatlat.valla benimki çok dalga geçiyo göbeğimle ama soğusa o soğur herhalde üzme canını

Canim bence sen büyütüyorsun ..
6.ayina kadar sonucta cinsel iliskiye girmissiniz ..
$u 1.aydir istemiyor diye neler neler düsünmüssün ..

biz esimle 2010 Haziran ayinda evlendik .. ve suan 16.haftalik hamileyim ..
4.haftama kadar bilmiyordum hamile oldugumu ve birlikte
oluyorduk ..
Hamile oldugumu üstüne bide ikizlerim olacagini ögrendigimiz
günden beri ne ben nede o istemiyoruz ..
Doktor nekadar bisey olmaz düsük tehliken yok vs desede biz nefsimize hakim olmaya karar verdik ..
Bana cok ilgi gösteriyor .. ilerleyen zamanalarda karnim sismeye baslayincada
ayni olacagini biliyorum .. onun bana sarilmasi .. beni öpmesi .. saclarimi oksamasi bile
bana duygusal anlamda tamamen tatmin ediyor ..

Cinsellige düskün kisilerin bence hamile kalmadan önce düsünmesi lazim diyede düsünüyorum ..
Sonucta hem bizim piskolojimiz bozuluyor .. duygusal oluyoruz ..
hemde erkeklerinde piskolojisi degisiyor .. Zayif bir kadin aydan aya göbeklenmeye basliyor sonucta ..
Erkeklerede hak vermek lazim ..

kızlar sorun etmeyn ya haftaya doğum yapcm geçen haftyaya kdr hersey iyiydi :69: doktorumla bizzat konuştum sadece sperm rahimi olgunlaştırdğı için içe boşalma kısmını engelledi. o kdr.

sen kendini kilo aldin diye acaba kotu hissediyor olmayasin? cunku esinin tepkisi cok normal. onun acisindan bir bakarsan konuya anlayacaksin. bosuna kendini uzuyorsun ayrica surda iki ayiniz kalmis sadece:) biz ogrendigimiz gunden bu ya kardes kardes yasiyoruz:)))

Esine internetten arayip bulacagin "hamilelikte cinsel yasam" makalelerinden birini okut canim. Ya da mail at okusun. Son aya kadar normal, son ayda kasilmalar ve sperm erken doguma sebebiyet verebileceginden kisitlaniyor. Biz de son 3-4 haftamizda birakmistik ilkinde, sonra dogum sonrasi kanamam bitince normale donmustuk. Tabii bazen akan sutler konsantrasyonu mahvedecek, ona dikkat:1::1:

Esine internetten arayip bulacagin "hamilelikte cinsel yasam" makalelerinden birini okut canim. Ya da mail at okusun. Son aya kadar normal, son ayda kasilmalar ve sperm erken doguma sebebiyet verebileceginden kisitlaniyor. Biz de son 3-4 haftamizda birakmistik ilkinde, sonra dogum sonrasi kanamam bitince normale donmustuk. Tabii bazen akan sutler konsantrasyonu mahvedecek, ona dikkat:1::1:

koptum cnm ya akan sütLer :9::9::9::9::9:

canım uzulme erkkler korkuyor bebge bısey olur dıye bende hamılelıgım boyunca son ayıma kadr devam ettım ılıskıye ama esım korkuyordu bebege bısey olur dıye bırde bende gobekde yokdu sanada hak verıyorum bız kadınlar hamılelıkde hem hassas oluyoruz hemde hormonlardanmıdır nedır ben hamıleyken hergun ıstıyordum sahsen :D esım artık hamılelık sana yaramıyor derdı kafana takma yanı gelıp gecıcı bunlar :D

ah canım aynı duyguları bende yasıyorum.7 aydan sonra bıraktık. 1 aydır eşim sanki benden kacıyor. cinselliğe düşkün bir insan. nasıl duruyorsun diyorum. psikolojik bir sey diyor.sen nasıl duruyorsan bende öyle duruyorum. bende kactığı hissine kapılmak beni cok üzüyor. aklıma kötü kötü seyler geliyor. ya beni aldatırsa diye bile düşündüğüm oldu. hamilelik psikolojisi işte ne düşüneceğimi bilemiyorum.

Erkeklere biraz düz mantık bakıyoruz sanırım ama onlarda bazı şeyleri düşünebiliyor
ve etkilenebiliyorlar gerçekten.
İlk 2 ay ben istememe rağmen benim eşimde pek yanaşmak istemiyordu
bebeğe birşey olur diye, sonra internetten bazı şeyleri öğrendikten sonra
daha rahat davranmaya başladı.
Bilgi eksikliklerinden kaynaklanıyor bazı şeyler, eşiniz ne hissediyor o da önemli,
sizden kaçtığını pek sanmıyorum yani, korkuyordur büyük ihtimal.

yorunlarınız için ALLAH hepinizden razı olsun inşallahhh.... gecen gun esım konustu benımle ...olayı anlattı korkularını ,ama sonrası cınsel hayatımıza gerı dondukk:1::1::1: sanırım ben uzuluyorum dıye korkularını yendiiiiii....

bunları düşünerek kendine sıkıntı yapma canım; normal şeyler bunlar..bende ilk hamıle kaldığım zamanlarda düşük tehlikesi olur die hep sakındım ilişkiden, sonradan başladık:)) 7 . aydan sonra zaten cok sağlıklı değil,
bu haldeyken, hamile kalmadan önceki cinsel hayatınızla kıyaslaman yanlış olur..sen bi doğumunu yap, lohusalık dönemini atlat, sonradan zaten herşey güzell olur..merak etme.:92::74:

Back
X