• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl devam edicem bilmiyorum yardııım lütfen

cnm bana sanki geçmişten bi güvensizliği gibi varmı gibi geldi o yüzden bu kadar titiz davranıyor olabilir bence sevgilin çok abartmış ilerde bu durum daha büyük sorunlar olabilir yinede iyice dök düşün derim

:53: hiç normal tavırlar sergilemiyor kıskanmak desen değil bu..

bana küçüklükten gelen bir kaybetme korkusu olduğunu düşünüyorum..
sizi sıkı sıkı sarmış sarmalamış hiç bir yere kıpırdayamıyorsunuz..
gelen bir kandil mesajı nasıl böyle sorun olabilir ki

hani demiş ya evlendikten sonra böyle olmayacak diye, evlendikten sonra bakkala gidip bakalla konuşsanız katil olacak potansiyeli gördüm erkek arkadaşınızda.. :50:
aslında herşey açıkca ortada ne yapmanız gerektiği belli "ne yapmam lazım" demenize bile gerek yok..
insanız iletişim kurmak hakkımız, senin en büyük özgürlüğünü elinden almış..
ilerleyen zamanlarda içine kapanacaksın onun istediği karaktere bürüneceksin..
seni sen olduğun için sevmesi lazımken istediği şekle getirmiş :95:

tatlım benım sevgılım de boyleydı bıldıgın hasta gıbı davranıyordu .boyle yaparak benı ınanılmaz soguturdu.cunku ;ben boyle asırı derecede kıskanc yapıdakı ınsanları ozguvenı eksık gıbı gorurum .benım sevgılım de boyle olunca ıster ıstemez sogardım ondan .sankı bana muhtac gıbı benı kımse gormesın dıye evlere kapattırıyordu .bı ara o kadar sacmalamıstı kı cama cıkmam bıle yasak,ozel ıhtıyaclarımı almam bıle yasaktı .ıs cıkısı ozel ıhtıyaclarımı o getırırdı .yorgun argın sonra tekrar eve donerdı .kafayı ıyıce sıyırmıstı .sonra bunlar kalmadı ortada .oyle delı gıbı kavgalar edıyoruz kı artık yanı cıddı sıddetlı tartısmalardan dolaı sureklı ayrılıp barısıyoruz .artık ayrılıp barısmaktan onun da mecalı kalmadı boyle kıskanclıklara:1:saka bır yana da bu ayrılıp barıstıgımız donemlerde ben de kıskanclastım .artık ben de sorgular oldum onla gorusmuyeceksın bunla gorusmuyeceksın dıye .sen de aynısını yap ve bunu cıddı cıddı uygula .cıddı kafanda bır sorunmus gıbı kıskanclık taklıdı yap .emın ol artık o vazgececek bu kadar sıddetlı kıskanclıklardan

arkadaş önemli değil diyerek taviz vermiş olmuşsun, bu tavırları iyi değil, sonra başın ağrır

ayrıca arkadaş önemlidir, sevgili başka, kız arkadaşlar başka. hayatı sadece sevgilisinden ibaret olan kızlardan olma bence, sonra o sevgiliye bağımlı hale gelirsin

kızlarrr hepinize tşkr ederimm ilgilendiğiniz için.bugun konuştuk bende bişi yokmuş gibi yaptım umursamıcam ya soğuduğumu hissediyorum artık eğer bişiler düzelmezse kendiliğinden bitcek zaten kasmıcam kendimi yoksa sinir hastası olcam yakında

Evlennce düzelir nişanlanırsak düzelir... Bunlar boş iş ciddiye binince daha kötü oluyor. Önce erkek arkadaşlarınla görüşme idi tabiiki dedim zaten normaldi benm için iş ciddiye bindikçe aileler tanıştıkça kızlarlada görüşme oldu. Evlenincede evden çıkma olur heralde

canım teşekkür ederimm katlanmaya bayılmıyorum ama böle bişi yüzünden bitmeside saçma geliyor nolcak bilmiyorum artık

takıntılı kişilik sorunları en az ihanet kadar sorundur canım.
ayrıca resmen psikolojik şiddet altındasın da farkında değilsin.
neyse herkes kendi seçimini yapar,o yüzden sızlanmanın alemi yok.

canım teşekkür ederimm katlanmaya bayılmıyorum ama böle bişi yüzünden bitmeside saçma geliyor nolcak bilmiyorum artık

böyle birsey yüzünden bitmesi saçma demişsin ama emin ol bitmesi gereken en önemli konulardan birisi bu ..benimde başımdan geçti böyle birşey çalışıyorum ben telefon eder telefonu açık bir şekilde masaya koy der ve dinlerdi .evet cok ilginç ama bunu yapardı aradıgında acmasam nerdeydin ne yapıyordun ..kızdıgım zaman ise ben seni cok seviyorum hep o yuzden kıskanıyorum derdi .kıyafetlerime karışır makyaj yapmamı istemez işe bakımsız gelmemi ister hergun ne giydin diye sorardı .artık tahammül edemeyip ayrılmak istedigim inanılmaz tehditler hakaretler küfürler inanamazsın .bu tür insanlar karşısındakine degil kendisine güvenemezler ve kompleksli insanalrdır hep kendilerinde eksiklik hissederler .beraberken iyi olacaktır çünkü onun yanında güvendesindir baskası seni onun yanından alamaz .ooofff anlatırken bile yaşıyorum o günleri evlenirsen falan da geçmicek hiç boş ümitlere kapılma .
konuştuklarım sana acımasız taş kalpli gibi gelebilir ama ne derler bilirsin yaşayan çeken bilir .ayrılmak adına çok savaş verdim çok çabaladım şükürler olsunki kurtuldum .şuanda cok güzel bir beraberliğim var .bana sonsuz güvenen güzel giyindigimde bakımlı oldugumda beni dahada seven benimle gurur duyan bir sevgilim var .asla kıyafetime nereye gittigime karışmayan .ha tabi kıskanıyor beni ama mantıklı yerlerde ve durumlarda beni boğmuyor .ve ben hergün o hastalıklı o kangren ilişkiden kurtulduguma şükrediyorum .karar tabiki senin ben seni yönlendirmek adına yazmadım ama yaşadıklarımı paylaşmak istedim .hayat çok uzun geçer degişir umuduna sakın kapılma böyle insanlarlada ömrüne yazık olur ..Allah hakkında hayırlısını versin .

erkek arkadasının bu tavrının eski kız arkadası yuzunden olduguna eminmisin?

yani sana bunun boyle oldugunu o mu anlattı yoksa sen ilişkilerine sahit oldun mu eger sana bunu kendisi soylediyse buna cok da itimat etme... evet aldatılmıs olabilir bu onu sarsmıs da olabilir

ama erkek arkadasının bu durumu asırı kıskanclık da degil zaten erkek arkadasında ilginç bir davranıs bozuklugu var ve bu tarz davranıs bozukluklarının altında genelde daha farklı sebepler yatar..

erkek arkadasınza dikkat edin.. sizi aldatıyor yada aldatmıs da olabilir..
bu tarz asırı tepkiler sucluluk pskilojisi ve aynı seyin kendi basına aldattıgı kişi tarafından getirilmesi korkusuyla da yapılıyor olabilir...

insanlar buna kılıf olarak da genelde aldatıldım sebebi bu aynı seyi tekrar yasamak istemiorum seklinde konusur... erkek yada bayan.. ama altında sucluluk psikolojisi ve aynı seyin basına gelmesi korkusu yatmaktadır..

illa boyle olacak demiyorum ama bu da bir secenek... bu sorunu yasayanlar bu ihtimali de goz ardı etmesinler..

benim sevgilim yapmaz benim kocam yapmazcılardan olmayın ... bazıları kendini cok guzel saklıyor ama bastırdıkları hersey boyle tuhaf davanıs bozukluklarıyla ortaya cıkabiliyor ayrıca her insanın hata yapma payı vardır...

Çok seviyosundur saygısızlık etmek istemem ama benim fikrim evlenince düzelmez bence.. 'Çok seviyordum!' diyip kendisinden ayrılan sevgilisini bıçaklayan tipler var ya bana onları hatırlattı sevgilin. Bu kadar güvensizlik, paranoyaklık patolojik derecede.

böyle birsey yüzünden bitmesi saçma demişsin ama emin ol bitmesi gereken en önemli konulardan birisi bu ..benimde başımdan geçti böyle birşey çalışıyorum ben telefon eder telefonu açık bir şekilde masaya koy der ve dinlerdi .evet cok ilginç ama bunu yapardı aradıgında acmasam nerdeydin ne yapıyordun ..kızdıgım zaman ise ben seni cok seviyorum hep o yuzden kıskanıyorum derdi .kıyafetlerime karışır makyaj yapmamı istemez işe bakımsız gelmemi ister hergun ne giydin diye sorardı .artık tahammül edemeyip ayrılmak istedigim inanılmaz tehditler hakaretler küfürler inanamazsın .bu tür insanlar karşısındakine degil kendisine güvenemezler ve kompleksli insanalrdır hep kendilerinde eksiklik hissederler .beraberken iyi olacaktır çünkü onun yanında güvendesindir baskası seni onun yanından alamaz .ooofff anlatırken bile yaşıyorum o günleri evlenirsen falan da geçmicek hiç boş ümitlere kapılma .
konuştuklarım sana acımasız taş kalpli gibi gelebilir ama ne derler bilirsin yaşayan çeken bilir .ayrılmak adına çok savaş verdim çok çabaladım şükürler olsunki kurtuldum .şuanda cok güzel bir beraberliğim var .bana sonsuz güvenen güzel giyindigimde bakımlı oldugumda beni dahada seven benimle gurur duyan bir sevgilim var .asla kıyafetime nereye gittigime karışmayan .ha tabi kıskanıyor beni ama mantıklı yerlerde ve durumlarda beni boğmuyor .ve ben hergün o hastalıklı o kangren ilişkiden kurtulduguma şükrediyorum .karar tabiki senin ben seni yönlendirmek adına yazmadım ama yaşadıklarımı paylaşmak istedim .hayat çok uzun geçer degişir umuduna sakın kapılma böyle insanlarlada ömrüne yazık olur ..Allah hakkında hayırlısını versin .

okurken şok oldum sanki kendim yazmışım gibi aynı olaylar telefon kıyafet falan fazlası var eksiği yok yani zaten soğudumu hissediyorum eninde sonunda biticek hiçbişi yapmıyo çünkü üzülmüorumda eskisi kadar tşkr ederim cvbın için

erkek arkadasının bu tavrının eski kız arkadası yuzunden olduguna eminmisin?

yani sana bunun boyle oldugunu o mu anlattı yoksa sen ilişkilerine sahit oldun mu eger sana bunu kendisi soylediyse buna cok da itimat etme... evet aldatılmıs olabilir bu onu sarsmıs da olabilir

ama erkek arkadasının bu durumu asırı kıskanclık da degil zaten erkek arkadasında ilginç bir davranıs bozuklugu var ve bu tarz davranıs bozukluklarının altında genelde daha farklı sebepler yatar..

erkek arkadasınza dikkat edin.. sizi aldatıyor yada aldatmıs da olabilir..
bu tarz asırı tepkiler sucluluk pskilojisi ve aynı seyin kendi basına aldattıgı kişi tarafından getirilmesi korkusuyla da yapılıyor olabilir...

insanlar buna kılıf olarak da genelde aldatıldım sebebi bu aynı seyi tekrar yasamak istemiorum seklinde konusur... erkek yada bayan.. ama altında sucluluk psikolojisi ve aynı seyin basına gelmesi korkusu yatmaktadır..

illa boyle olacak demiyorum ama bu da bir secenek... bu sorunu yasayanlar bu ihtimali de goz ardı etmesinler..

benim sevgilim yapmaz benim kocam yapmazcılardan olmayın ... bazıları kendini cok guzel saklıyor ama bastırdıkları hersey boyle tuhaf davanıs bozukluklarıyla ortaya cıkabiliyor ayrıca her insanın hata yapma payı vardır...

yazdıkların çok mantıklı ben hep derdim kendi kendime bu saçma düşünceler nerden aklına gelio kendi yapıoda benden de mi beklio falan die bu arada aldatılma hikayesini kendi anlattı.beni aldattığını düşünmüorum çünkü okulda zaten hep beraberiz hafta sonlarıda ayrıca görüştüğü kız falanda yok ama sonuçta yüzde yüzde emin olamam yapacak insan yapar.öle biri olduğunu düşünmüorum ama yani herşey güzelken mükemmel bi insan kusursuz hatta sevdiğini güvendiğini hissediorum ama sonra küçücük bişeyden saçmalamaya başlıo devamıda geliyor.herşey kötü olsa bitirmek daha kolay şimdiye çoktan bitmişti amabeni hep frenleyen güzel şeylerinde yaşanmış olması biraz savaşçı ruhluyum galiba pes etmek yerine düzelsin die uğraşıorum ama boş

Back
X