Nasil dogacak bebeğim 😥

Suan 31 haftalik hamileyim 27. Haftada normal dr kontrolumde bebegimin kafasında su oldugunu soyladi dr. Sonra hemen mr cektirdik ve yuruye bilecegini ama sorunlu olabilir bi ihtimal dedi.testler onerdi kabul etmedik.ve kardiyolojide bebegimin kalbimin delik oldugunu ogrendim.....buyudugunde ameliyat gerekirmis...ve simdi su haftalar nasil gecicek bebegimi saglikla kucagima alabilecekmiyim bilmiyorum normal yuruyecek mi konusa bilecek mi zeka sorun olacakmi gelisimi normal mi olacak bilmiyorum.ne gelirse basla goz ustunu Rabbim verdi...ins gucu kuvvetide verir yada ins saglikla hic bi seyi olmadan dogar melegim😥😥😥😥
Umarım saglıkla kucagınıza alırsınız

Testleri neden kabul etmediniz
Yapilacak bir sey yok onu icin.Bir kac uzmanla konustum bu saatten sonra yapilacak bi sey olmadigini bir ihtimal dogduktan sonra duzele bilecegini soylediler.kafa tasinda ki su icin genetik testi falan onermisti.fakat kalbinde ki delik beni cok korkuttu.1-2sorun bir sendromun habercisi olabilir mi diye

Yapilacak bir sey yok onu icin.Bir kac uzmanla konustum bu saatten sonra yapilacak bi sey olmadigini bir ihtimal dogduktan sonra duzele bilecegini soylediler.kafa tasinda ki su icin genetik testi falan onermisti.fakat kalbinde ki delik beni cok korkuttu.1-2sorun bir sendromun habercisi olabilir mi diye
Geçmiş oksun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bence bilmek her zaman muammadan iyidir. Ama bence bu zor bir karar gerçekten. Allah yardimciniz olsun

Kafadaki su için verebilecek bir örneğim yok ancak ben de kalbim delik doğmuşum.
Çok üzülmüş annem, bir dahaki kontrolde doktor bir şey yok, kendiliğinden geçmiş demiş.
Nasıl oluyor bilmiyorum ama bazen yanılabiliyorlar demek ki. :)

Canim cok geçmiş olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Dr yaniliyordur. Dualarım seninle 🙏

Kafadaki su için verebilecek bir örneğim yok ancak ben de kalbim delik doğmuşum.
Çok üzülmüş annem, bir dahaki kontrolde doktor bir şey yok, kendiliğinden geçmiş demiş.
Nasıl oluyor bilmiyorum ama bazen yanılabiliyorlar demek ki. :)
Bir cok bebegin anne karnida iken kalbinde delik olurmus bu doguma dogru veya dogdoktan sonra belli bir muddet sonra kapanirmis.ama bazilarinda buyudugu zaman kapanmiyor.benim ilk oglumda ki delik kapandi dogduktan sonra.bu bebegim icin ameliyat gerekli dedi dr

Back
X