nasıl doğuracağım:(

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
bu nasıl iş anlamadım bir hafta kaldı hiç sancım yok yalancı sancı da yok bebek nasıl gelecek strese girdim sancısız doğum nasıl olur suni sancı çok can yakıyor doğumumu kolaylaştırmal sancılanmak için ne yapmam lazım

Dur acelen ne

Strese gerek yok

Bir bakmışsın hop diye doğurmuşsun

Bu arada ben sezeryan ile doğurdum 39 da ama hiç gram sancım olmadı yani sezeryan olmasam da sancım olmayacak gibiydi ağrı sancı hiç duymadım

Bir de sancısı olup da hissetmeyenler var

Germe kendini doğar güzelce bebeğin

Canim korkma allahin izniyle rahat dogurup kucagina alirsin benim sancim dogumuma 1 gun kala baslamisti yalanci sanci ertesi sabahida suyum gelmisti sonra hastaneye gitmistim 7 de 2.45 te dogurmustum suni sanci vermislerdi acilmam olsun diye ewet zor agrili ama muhtesem sonuc :)

Aynı dertler bende de vardı suni sancı ile 41. Haftada zorla çıktı bebegim. Hiç çıkası yoktu artık içeri nekadar rahatsa. Daha 38. Haftadasın belki sancın başlar.

bu nasıl iş anlamadım bir hafta kaldı hiç sancım yok yalancı sancı da yok bebek nasıl gelecek strese girdim sancısız doğum nasıl olur suni sancı çok can yakıyor doğumumu kolaylaştırmal sancılanmak için ne yapmam lazım
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun, çok zorlamayacak ama doğumunuza yardımcı olacak yürüyüşler yapın hergün, doğuma kadar hergün veya gün aşırı küvetiniz varsa sıcak suyla doldurup 20-30 dakika durun içinde, kasıklarınıza ve ayaklarınıza masaj yaptırın, hem doğuma faydası olur hem stresinizi azaltır.

Bende de ne kasılma ne yalancı sancı hiçbiri yok. erken mi ki daha bunlar için?

Ben sezeryanla dogum yaptim, 38+6 da nst ye girdigimde 0-10 arasi sancilarim cikiyodu. 39+1 de sezeryan icin yattigim sabah cekilen son nst de 80-100 sancilar cikti. Doktorum bugun sezeryana almasak bile gelecekmis zaten dedi:) hic belli olmaz yani sancilar aniden gelebilir. 42 haftaya kadar yolu var:)

İlişkiye girmek doğumu tetikler. Eşinle ilişkiye girebilirsin yardımcı olabilir. Arkadaşım öyle yaptı sancısı yoktu :) dr u öyle söylemiş sonra zaten sancısı başladı ve doğum yaptı ertesi gün.

Bol bol Medine hurması ye, merdiven in çık, duşta beline sıcak su tut, varsa pilates topuna otur hafif hafif zıpla, eşinle korunmasız ilişkiye gir, Meryem suresi ve insikak suresini oku, göğsüne kremle veya zeytin yağıyla masaj yap (hem bebek gelince yara olmasına da onlem olur)

Sağlıkla sıhhatle kavuşun evladıniza inşallah :) ilk bebek miydi?

Eninde sonunda çıkacak ordan rahat ol bacım son günler geçmek bilmiyor biliyorum ama.. Ben temmuz 22 de doğum yaptım yengeç burcu olsun diye yapmadigim kalmamıştı bi gün kala iyi yirttim.. YouTube da doğumu başlatmak için thriller dansı yapan hamile kadın idolum oldu bende yaptım ben de dogurdum :KK70:sabaha kadar evin icinde yürüdüm oturma kalkma hareketleri bi şekiller bi danslar beni gören manyak sanirdi koca karnımla :KK70:ama cok kolay dogurdum yani tavsiye ederim dans etmeni hem eglenirsin hem dogurursun:KK24: kocam inanmadiydi dogurduguma zor götürdüm hastaneye resmen 4 gün kala ne sancı ne bişi yokken birden geldi kizcem..

İlişkiye girmek doğumu tetikler. Eşinle ilişkiye girebilirsin yardımcı olabilir. Arkadaşım öyle yaptı sancısı yoktu :) dr u öyle söylemiş sonra zaten sancısı başladı ve doğum yaptı ertesi gün.
Bende denedim bu yöntemi ama son gün bile fayda saglamadı. İnsandan insana değişiyor ama bir umut :oops:

Bende denedim bu yöntemi ama son gün bile fayda saglamadı. İnsandan insana değişiyor ama bir umut :oops:
Evet demek ki değişiyor :) belki tek seferde işe yaramayabilir bilemedim bana öyle söyledi. İşe de yaramış ama detaya girmedim kaç kez oldu diye :))

Bol bol Medine hurması ye, merdiven in çık, duşta beline sıcak su tut, varsa pilates topuna otur hafif hafif zıpla, eşinle korunmasız ilişkiye gir, Meryem suresi ve insikak suresini oku, göğsüne kremle veya zeytin yağıyla masaj yap (hem bebek gelince yara olmasına da onlem olur)

Sağlıkla sıhhatle kavuşun evladıniza inşallah :) ilk bebek miydi?
ikinci diğerinden de aynı sıkıntıyı yaşadım ne sancı ne açılma vardı 40 haftayı geçmişti çok zordu suni sancıyla saatlerce mahvolmuştum bazıları bir iki saatte doğuruyor çok özeniyorum kolay doğumlara

ikinci diğerinden de aynı sıkıntıyı yaşadım ne sancı ne açılma vardı 40 haftayı geçmişti çok zordu suni sancıyla saatlerce mahvolmuştum bazıları bir iki saatte doğuruyor çok özeniyorum kolay doğumlara

İkincide inşallah daha kolay olur canım sonuçta vücudun bir defa doğum yaşadı :) benim dogumum kolaydı ama hamileliğin son 6 haftası erken doğum riskiyle gecti o dönem çok sıkıntı yaşadım Ben de rahat hamilelik gecirenlere çok ozeniyorum :D

Evet demek ki değişiyor :) belki tek seferde işe yaramayabilir bilemedim bana öyle söyledi. İşe de yaramış ama detaya girmedim kaç kez oldu diye :))
Ben de tek sefer denemedim hatta son zamanları baya iyi değerlendirdim ama olmayınca olmadı işte :KK70:

Bende 38. haftadayim. Henüz hissetmiyorum sancı falan ama nst de çıkmıştı sancı. Görenler de senin daha var karnin inmemiş diyör. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah sağ salim kucagimiza alırız bebeklerimizi inşallah.

selam doğum yaptınız mı ? merak ettim, ben de 33 deyim doğum için bişey yaptınız mı aklımızda bulunsun ::)

Back
X