Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun, çok zorlamayacak ama doğumunuza yardımcı olacak yürüyüşler yapın hergün, doğuma kadar hergün veya gün aşırı küvetiniz varsa sıcak suyla doldurup 20-30 dakika durun içinde, kasıklarınıza ve ayaklarınıza masaj yaptırın, hem doğuma faydası olur hem stresinizi azaltır.bu nasıl iş anlamadım bir hafta kaldı hiç sancım yok yalancı sancı da yok bebek nasıl gelecek strese girdim sancısız doğum nasıl olur suni sancı çok can yakıyor doğumumu kolaylaştırmal sancılanmak için ne yapmam lazım
Bende denedim bu yöntemi ama son gün bile fayda saglamadı. İnsandan insana değişiyor ama bir umutİlişkiye girmek doğumu tetikler. Eşinle ilişkiye girebilirsin yardımcı olabilir. Arkadaşım öyle yaptı sancısı yoktu :) dr u öyle söylemiş sonra zaten sancısı başladı ve doğum yaptı ertesi gün.
Evet demek ki değişiyor :) belki tek seferde işe yaramayabilir bilemedim bana öyle söyledi. İşe de yaramış ama detaya girmedim kaç kez oldu diye :))Bende denedim bu yöntemi ama son gün bile fayda saglamadı. İnsandan insana değişiyor ama bir umut
ikinci diğerinden de aynı sıkıntıyı yaşadım ne sancı ne açılma vardı 40 haftayı geçmişti çok zordu suni sancıyla saatlerce mahvolmuştum bazıları bir iki saatte doğuruyor çok özeniyorum kolay doğumlaraBol bol Medine hurması ye, merdiven in çık, duşta beline sıcak su tut, varsa pilates topuna otur hafif hafif zıpla, eşinle korunmasız ilişkiye gir, Meryem suresi ve insikak suresini oku, göğsüne kremle veya zeytin yağıyla masaj yap (hem bebek gelince yara olmasına da onlem olur)
Sağlıkla sıhhatle kavuşun evladıniza inşallah :) ilk bebek miydi?
ikinci diğerinden de aynı sıkıntıyı yaşadım ne sancı ne açılma vardı 40 haftayı geçmişti çok zordu suni sancıyla saatlerce mahvolmuştum bazıları bir iki saatte doğuruyor çok özeniyorum kolay doğumlara
Ben de tek sefer denemedim hatta son zamanları baya iyi değerlendirdim ama olmayınca olmadı işteEvet demek ki değişiyor :) belki tek seferde işe yaramayabilir bilemedim bana öyle söyledi. İşe de yaramış ama detaya girmedim kaç kez oldu diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?