nasıl emziriyorsunuz?

tute

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
117
2
96
İstanbul
arkadaşlar kızım 2.5 aylık çok fazla kusan bi bebek
başlarda 15 dk bi göğsümü 15 dk diğer göğsümü emziriyodum ama son bi haftadır her öğünde tek göğsümü emziiyorum ve farkedilir derecede kusması azaldı ama bu seferde sütüm azalır gibi oldu
ayrıca drumuz artık 3 saatte bir emmesinin normal olacağını söyledi
sizler nasıl emziiryorsunuz napıcağımı şaşırdım ben ne zormuş şu emzirme olayı ya (

çOOOOK UZUN SÜRESİR HER BİR SEFERDE TEK memeden emziriyorum. çünkü hemen doyuyor ve digerine gecemiyoruz. bebekler zaten bu aylarda 3 dakikada doyururmuş karnını. Tek memeden emzirince kusmasının azalmasına gelince, sütün sulu kısmı kusmaya sebep oluyor. 2 memeden emzirdigin zaman 2 memenin de sulu kısmını emiyordu boylece daha cok kusuyordu, tek memeye dusunce sulu kısmı az alıp yaglı kısma gectigi icin daha az kusuyor olmalı. kusması icin doktora gitmende fayda var. benimki de cok kusuyordu. motilium diye bir surup iciyoruz 1 aydır artık kusmuyor. çok nadir ve az kusuyor. tek memeyle emzirince sütün azalmaz heralde. ama sen yine de nolur nolmaz emzirmedigin memeni sağıp sütünü dipfirze koy. hem yedek sütün olmus olur, hem de sütün cogalır. Insallah endiseni azaltabilmisimdir. Ben de hep tek memeden emziriyorum. Anca coook acsa doymazsa kırk yılda bir ikinci memeye geciyo kerata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…