mudpuppy Tatyana Volkova Ünal Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2018 125 273 23 30 Antalya 12 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi mudpuppy #1 tesekkurler Son düzenleme: 12 Mayıs 2019
Hhhifa Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Ocak 2019 291 559 53 12 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi mudpuppy #2 Bence kendin bisey uygulama en iyisi guvendigin bir kuafore gitmen cunku alt kismin aciciyla acilmasi gerekir ustlerle ayni olmasini istiyosan
Bence kendin bisey uygulama en iyisi guvendigin bir kuafore gitmen cunku alt kismin aciciyla acilmasi gerekir ustlerle ayni olmasini istiyosan
mudpuppy Tatyana Volkova Ünal Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2018 125 273 23 30 Antalya 12 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi mudpuppy #3 Hhhifa .!.: Bence kendin bisey uygulama en iyisi guvendigin bir kuafore gitmen cunku alt kismin aciciyla acilmasi gerekir ustlerle ayni olmasini istiyosan Genişletmek için tıkla... kendi rengimi tutturabilirler mi ya da saçım açıcı ve boyaya dayanır mı bilmiyorum, güvendiğim kuaför yok.. bu saatten sonra akar mı bilmiyorum ama akıtmaya calisicam, biraz daha uzayinca yanmasını göze alıp kuaföre gidebilirim.. teşekkürler
Hhhifa .!.: Bence kendin bisey uygulama en iyisi guvendigin bir kuafore gitmen cunku alt kismin aciciyla acilmasi gerekir ustlerle ayni olmasini istiyosan Genişletmek için tıkla... kendi rengimi tutturabilirler mi ya da saçım açıcı ve boyaya dayanır mı bilmiyorum, güvendiğim kuaför yok.. bu saatten sonra akar mı bilmiyorum ama akıtmaya calisicam, biraz daha uzayinca yanmasını göze alıp kuaföre gidebilirim.. teşekkürler