Nasıl evlenme teklifi aldınızzz?

zepzep4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
165
0
46
İstanbul
Kızlarrr selamm :)

Kimi romantik akşam yemeğinde, kimi hatıralarla dolu bir mekanda, kimi hiç ummadığı anda, kimi görücü usulü...

Nasıl evlenme teklifi aldığınızı paylaşır mısınız?

Belki sinsice forumu okuyan erkekler biraz feyiz alırlar :) :)

Merakla bekliyorumm..

Eşim söz ü müze 2 gün kala yapmisti teklif i o yüzden hic beklemiyordum bu saatten sonra yapmaz diyordum ve öyle bi beklentim yoktu ...

Sabah 10 da aradi beni ben uyuyorum :-):-)çabuk hazirlan evin önünde bekliyorum dedi ben de nereye ya sabah sabah dedim bi yere gidecez dedi ben alel acele giyindim ama görseniz üstüm basım nasıl pas pal igrencim :-):-) neyse gidiyoruz ama benim hic aklimdan geçmiyor sadece yemeğe gidiyoruz diye düşündüm

Sapanca da sahilde bi restoran a goturdu neyse yemek yiyoruz ve bizden başka kimse yok ve hal hareket leri hic bişey belli etmedi

Neyse yemek yedik sonra sofraya çok güzel kirmizi kalp şekline bir pasta geldi üzerinde seni çok seviyorum hayatimin anlami yazıyor :-):-)buna bile sasirdim düşünün dedim herhalde sürpriz buymus

Neyse aldım elime bıçağı kesecem bicak TAK bişey e takıldı:-):-):-)

Bi cikardim kutu nun içinde yüzük gerçekten çok şaşırdım hic beklemiyor dum çok romantik bi konuşma yapti ama su an hic hatırlayami yorum :(çok heyecan lan mistim bu arada ben romantik ligi falan sevmem pek gülerim :-):-)

Çok güzel bi konuşmadan sonra teklifi yapti ben aglamaya başladım sonra restoran daki garson lar bizi izliyor mus alkış lamaya başladılar ben çok utandgm :-):-)

Sonra oranın sahibi sanırım takım elbise li bi adam geldi kizim bu çocuğun kıymetini bil bunun gibi bulamaz sin Allah mesut etsin kıymetini zi bilin birbirinizin dedi :-):-)

Çok güzeldi :-):-)

Bu konu daha yeni açılmıştı..eşi ve eşinin ailesi bölümde,orada yazmıştım nasıl bi teklif aldığımı..iyi günler.

Son düzenleme:
Kızlarrr selamm :)

Kimi romantik akşam yemeğinde, kimi hatıralarla dolu bir mekanda, kimi hiç ummadığı anda, kimi görücü usulü...

Nasıl evlenme teklifi aldığınızı paylaşır mısınız?

Belki sinsice forumu okuyan erkekler biraz feyiz alırlar :) :)

Merakla bekliyorumm..

Boğazda teknede :)

Doğum günümde aldım..tabi doğum günü hediyesi bekliyordum ama evlenme teklifi asla :-) lüks bir kayak otelinin bahce terasindaydik bizim sarkimiz calmaya basladi bende su tesadufe bak derken bir anda arkamda dağda havai fişekler patlamaya başladı tabi hiç üstüme almadım sonra garson elinde kalp şeklinde bir pastayla gelip bunlar sizin için efendim dedi tabi ben ayağa firladim şok şaşkınlık falan ağzım açık seyrederken arkama döndüm aşkım einde yuzukle bekliyordu benimle evlenir misin demesiyle sağanak yagmur basladi ben cevap bile veremeden herkes elinde pastam olan garsonda dahil iceri kaçtı ikimiz terasta yağmurda saskin saskin bakakaldik evet dedim kabul ediyorum :-)

Son düzenleme:
şehir manzarası olan bi tepe, romantik bi şarkı, birden bagajdan çıkan bi buket gül bi kalp kutu ve tektaş... kal kutu da hep çikolata ve kagıtlar vardı her kağıtta beni sevdiğini anlatmıştı :16:

Sevgiliyken durduk yere evlenme teklif ederdi. İlkini çok net hatırlıyorum. Bundan tam 6 sene önce üniversitenin çay bahçesinde oturuyorduk. Aylardan Mayıs. Mevsim yaza dönerken, bendeki sevgi de aşka dönüşüyordu. Ağaçlardan pembe, sarı çiçekler düşüyordu. Film seti gibiydi. O zaman gözlerime baktı(Odundur biraz, öyle uzun uzadıya gözlerime bakmaz.) ve "Benimle evlenir misin?" diye sormuştu. Sonrasında gelen ayrılıklar, takılan iki yüzük. Ayrılıp yüze fırlatılan o iki yüzük. En sonunda istemeye geldikleri gün tek taşı taktı parmağıma. Güç bela evlenebildik. :)))

okulda ders çıkışı mesaj geldi
arkadaş dediki ver ben okuyacam bende al dedim kız gülerek
aaa seninki evlenme teklifi etmiş dedi
bende hadi len dedim o bu saatte mesaj atmaz dedim
(çünkü askerdeydi aşagı yukarı arama ve mesaj atma saatleri belliydi)
baktım hakkaten benimki teklif etmiş:27:

Ürgüp'teydik.Çarşıdaki çiçekçiden bir buket çiçek yaptırmış,bir de tektaş almış,uzun uzun cümleler kurmuştu.Edebi,romantik...Evet diyebildim.En sevdiğim yerde en sevdiğim adama...Sonrasında nikahımızı da Ürgüp'te kıydık.(Ürgüp'ü çok severiz bu yüzden,özeldir bizim için :))

Gec degil cok gec kalinmis bir evlenme teklifi...
Ey dilberi ranâ! Ey tesadüf-ü müstesna! O mahrem suratınızı görünce size lahzâ-i kalpten sarsıldım... Niyetim acizane-i taciz etmek değildir.. Bilâkis efkâr-i umumiyede ufak bir aile bacası tüttürmektir.. Sözlerim sizi temin ve tatmin edecekse şayet zevc-i izdivacınıza talibim :17:

geçen gün malum sosyal paylaşım sitesindeki duvarıma yazmış eşim(ki alıntı kendide yazmamış ama) :ssz: 4,5 yıldır evliyim yeni geldi teklif :32: İyi kötü geldi ya ömrümün sonuna kadar bekleseydim :37:

Eşimle üniversitede tanıştık memleketlerimiz çok uzak zavallım okul bittikten sonra elinden geldiğince gelmeye çalışırdı..En son askerliğini bitirdiğinde gelip gitmişti üzerinden çok geçmeden tekrar geldi o kadar yolu.Ben bi işkillendim bu durumdan açıkçası ilk aklıma gelen şey evlenme teklifi olmuştu:))) Anlamıştım yani ve büyüsünün kaçtığını falan düşünüyordum ama hiçbişey belli etmedim..Sonra bu lüks bir restorana rezervasyon yaptırmış oraya giderdik her geldiğinde zaten..O gün de orada evlenme teklifi bekliyorum tabi..Erken buluştuk sahilde hep oturduğumuz bir yer var orada biraz oturalım dedik sonra geçeriz restorana..Bu arada eşim bana üniversitede hep kinder sürpriz alırdı çok severdim ben..İçindeki oyuncak içinde hep kavga ederdik sen yapıcan ben yapıcam diye o gün de yine kinder sürpriz almış..Sonra ben yedim herzamanki gibi kavga ediyoruz oyuncağı için sonra bıraktı bana iyi bee sen yap dedi..Yumurtayı bir açtım o da ne içinden tek taş çıkmasıyla eşimin diz çöküp benimle evlenirmisin demesi bir oldu :)) güya anlamıştım ama yinede şokk oldum öyle bir şey beklemiyordum yinede..Kabul ettim ve sonrasında restorana gittik.Oradada üstünde Allah tamamına erdirsin yazan bir pasta geldi :)))) Beyefendi o kadar emin kendinden yani benim evet diyeceğimden adı gibi eminmiş :)))) Klasik ve çok romantik şeylerden hoşlanmam ben eşimde bunu çok iyi bilir biraz düşünülmüş ve birazda esprili olması benim için çok önemlidir eşimde beni çok iyi tanır :)))

Ben yurt disindaydim o ise turkiyede 5 sene bu sekilde konustuk bi turlu kendisine guvenemedigim icin Yanina gitmedim birgun butun cesaretimi topladim aileme arkadaslarla turkiye gidicez dedim zar zor izin aldim ve yanina gittim hersey cok guzeldi bir hafta sonra geri dondum bi ay gecti surekli yazisiyoruz bi gun parmak olcumu sordu ben tabi heycan yaptim ve bayilmisim 😍 bir kac hafta gorustukten sonra tekrar gittim bir kac gun gecti tik yok sonra ben sormaya basladim hani bana cok onemli bisey dicektin demeye tv izliyoruz israrlarima dayanamadi ve ceketimin cebinde bisey var dedi aptal gibi gittim aldim icinde yuzuk gulerek benimle evlenirmisin dedi yuzugu taktı parmagima bende yuzumu bozdum yuzugu cikardim ve hayir dedim hahaha yuzunun seklini gormeliydiniz sonra tabiki saka oldugunu anladi derken turkiyeye yerlestim ve evlendik ve esimin esi yokkkkkkkkkkkkk

Back
X