Eşim söz ü müze 2 gün kala yapmisti teklif i o yüzden hic beklemiyordum bu saatten sonra yapmaz diyordum ve öyle bi beklentim yoktu ...
Sabah 10 da aradi beni ben uyuyorum
çabuk hazirlan evin önünde bekliyorum dedi ben de nereye ya sabah sabah dedim bi yere gidecez dedi ben alel acele giyindim ama görseniz üstüm basım nasıl pas pal igrencim
neyse gidiyoruz ama benim hic aklimdan geçmiyor sadece yemeğe gidiyoruz diye düşündüm
Sapanca da sahilde bi restoran a goturdu neyse yemek yiyoruz ve bizden başka kimse yok ve hal hareket leri hic bişey belli etmedi
Neyse yemek yedik sonra sofraya çok güzel kirmizi kalp şekline bir pasta geldi üzerinde seni çok seviyorum hayatimin anlami yazıyor
buna bile sasirdim düşünün dedim herhalde sürpriz buymus
Neyse aldım elime bıçağı kesecem bicak TAK bişey e takıldı
Bi cikardim kutu nun içinde yüzük gerçekten çok şaşırdım hic beklemiyor dum çok romantik bi konuşma yapti ama su an hic hatırlayami yorum
çok heyecan lan mistim bu arada ben romantik ligi falan sevmem pek gülerim
Çok güzel bi konuşmadan sonra teklifi yapti ben aglamaya başladım sonra restoran daki garson lar bizi izliyor mus alkış lamaya başladılar ben çok utandgm
Sonra oranın sahibi sanırım takım elbise li bi adam geldi kizim bu çocuğun kıymetini bil bunun gibi bulamaz sin Allah mesut etsin kıymetini zi bilin birbirinizin dedi
Çok güzeldi