• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl evlilik teklifi aldınız?

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaşlar boyle bır konu acıldımı varmı bılmıyorum ama actım artık.merak edıyorum evlenen arkadaslar yada evlencak olanlar nasıl bır evlenme teklıfi aldınız bızımle paylasırmısınız?ben daha almadım:55:

4 ay önce aldım :69:
bana biri beyaz biri kırmızı gül almış :17:
gülleri uzatıp,kulağıma eğilip fısıldadı:'kırmızı gül seni seviyorum,beyaz gülde seninle evlenmek istiyorum demekmiş...ben hem seni çok seviyorum hemde seninle evlenmeyi çok istiyorum,hayatımı geçireceğim,yaşlanacağım,mutlu edeceğim ve mutlu olacağım insanın sen olduğunu hissediyorum...seni seviyorum bitanem...benimle evlenirmisin...karım olur musun....'
kelimesi kelimesine böyleydi...hala kulaklarımda... :69:
ve kısmetsede 1 ay sonra ailesiyle gelecekler,tanışmaya... :93:

Antalya da balık restoranında balık yerken hoooop yüzük çıktı gözlerime baktı benimle evlenir misin dedi..DÜşünmem gerek dedim :D ve yüzüğü alıp taktımm =))

Canımmm sevgilim benimmmmm iyi ki evlenmişiz..Çok şükür Rabbime..

2 buçuk hafta önce aldım teklifimi :9: nişanlıyız ama yeni teklif edio oda ayrı bişi :9: tektaşımı çıkarttırdı parmağımdan bilgisayar açıktı odada ordan kutsinin melek müziğini açtı :26: sonra diz çöktü elimi aldı başladı şşiir okumaya :9: dakkada uydurur kafasından o kdr yanii :1: 2 mısrasını hatırlıyorum o da şöyle

bir kız sevdim adı fatoş
bakmaya doyamazsın o kadar hoş :9: :9: böle devamı vardı ama unuttum :26: sonra benimle evlenirmisin dedi hayır dedim taktı yüzüğü :37: :9: :9: ne kdr saçma bi evlilik teklifi olsada aşkımmmın herşeyi güzel gözümde :16: :48: :48:

okusak bir dert okumasak ayrı dert şimdi bu başlığı:)biz bekarlar çıtamızı yüksek tutarız okudukça artık:)allah hepinizi mesut etsin bir yastıkta kocayın inşallahh:71:

Back
X