Nasıl geçer bu Sıkıntı

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
merhaba kızlar hemen konuya gireyim
ben bu günlerde çok huzursuzum son 1-2 haftadır böyleyim,sürekli mutsuz hissediyorum kendimi,okula zorla gidiyorum derse girmek işkence gibi geliyo,geceleri uyanıp bi türlü uyuyamıyorum.sevgilimle aramızda bi sorun yok ama ben saçma sapan şeyler düşünüyorum acaba telefondan internete giriyomu kötü şeyler yapıyo mu diye düşünüyorum sürekli şüphe var içimde.hep sıkıntılı ve durgunum,okuldan nefret etmeme de bi anlam veremiyorum isemeye istemeye gidiyorum:(depresyona mı girdim acaba bilmiyorum
dua ediyorum hep ama değişen birşey yok,napcam bilmiyorum nasıl geçicek bu iç sıkıntısı,hiçbirşeyden tat almıyorum

Kendimden biliyorum, depresyon başlangıcı olabilir. Erkek arkadaşını da takıntı haline getirmemeye çalış mümkünse...

erkek arkadaşınla ilgili düşüncelerin dışında kendimi gördüm valla ben de aynı öyleyim.içim çok sıkılıyor.benimki sanırım her günüm aynı geçiyor ondan monotonluktan sıkıldım.biraz değişik bir şeyler olsun istiyorum hayatımda.seninki nedendir bilemiyorum.

erkek arkadaşından şüphe duymamaya çalış.böyle şüpheyle yaşanmaz ki sonuçta canım.

merhaba kızlar hemen konuya gireyim
ben bu günlerde çok huzursuzum son 1-2 haftadır böyleyim,sürekli mutsuz hissediyorum kendimi,okula zorla gidiyorum derse girmek işkence gibi geliyo,geceleri uyanıp bi türlü uyuyamıyorum.sevgilimle aramızda bi sorun yok ama ben saçma sapan şeyler düşünüyorum acaba telefondan internete giriyomu kötü şeyler yapıyo mu diye düşünüyorum sürekli şüphe var içimde.hep sıkıntılı ve durgunum,okuldan nefret etmeme de bi anlam veremiyorum isemeye istemeye gidiyorum:(depresyona mı girdim acaba bilmiyorum
dua ediyorum hep ama değişen birşey yok,napcam bilmiyorum nasıl geçicek bu iç sıkıntısı,hiçbirşeyden tat almıyorum

git bi yardım al canım bunda nevarki. enazından uykunu düzene sokarlar. uyun düzene girince şphelerindende kurtulursun zamanla... çok boş kalıosun demekki bukadar kaygıların olduna göre... uğraslar bul kendine

Belki minor depresyon belki gündelik hayatın sıkıcılığı belki mevsimsel aslında öncelik ile bu nasıl başladı seni en çok ne huzursuz ediyor bunu bulmak ve bu doğrultuda hareket etmek gerekli. Arkadaşların ile daha fazla vakit geçir okul içerisinde belirli sohbet ve paylaşım alanları oluştur erkek arkadaşın ile standart hallerinizden uzaklaşıp daha farklı organizasyonlarda bulunun. Yine de bunalıp daralıyorsanız tibbi destek alın.

Benim önceki konuma Allah razı olsun arkadaşlar çok yardım etti. İnşirah Suresi'ne bir bak,bana çok iyi geldi. Günlerdir içim huzursuzdu,sanki yüreğimi avuçlarında sıkıyorlarmış gibi. Ama maşallah biraz daha iyiyim. Sıkıntı yapma kendine,geçecek diye düşün erkek arkadaşınla ilgili de boşuna kuruntu yapıyorsundur. Arkadaşlarınla gez dolaş boş vakitlerinde kafa dağıtırsın.

git bi yardım al canım bunda nevarki. enazından uykunu düzene sokarlar. uyun düzene girince şphelerindende kurtulursun zamanla... çok boş kalıosun demekki bukadar kaygıların olduna göre... uğraslar bul kendine

yok cnm boş kalmıyorum dersler ödevler tez sınava hazırlanıyorum filan vaktim yokki hiç belkide bu yüzden çok bunaldım bu sene hiç bilmiyorum sebebini,hep ilgi istiyorum herzaman olmayınca daha kötü oluyorum
yardım alma konusunuda düşündüm ama sevgilimden çekiniyorum açıkcası yani ayı değil bşy değil ama onun gözünde yardım alan biri değil güçlü biri olmak istiyorum e olamıyorum da:(

Benim önceki konuma Allah razı olsun arkadaşlar çok yardım etti. İnşirah Suresi'ne bir bak,bana çok iyi geldi. Günlerdir içim huzursuzdu,sanki yüreğimi avuçlarında sıkıyorlarmış gibi. Ama maşallah biraz daha iyiyim. Sıkıntı yapma kendine,geçecek diye düşün erkek arkadaşınla ilgili de boşuna kuruntu yapıyorsundur. Arkadaşlarınla gez dolaş boş vakitlerinde kafa dağıtırsın.

aynen öyle işte benide öyle sıkıyolar sanki kara bi bulut var üzerimde gitmiyo sanki
bende bi bakayım inş bende düzelirim

cnm nas, ihlas, felak ve vesveseden kurtaran dualar var internette, bu duaları tavsiye ederim,
bunun dışında bazı dizilere başlayabilirsin, örneğin ben önce kayıp şehire başladım netten, şimdi de lostu izliyorum resmen kafamı dağıttım biraz,
sen de çık, gez, dizi, film izle, kendini dinleme

Back
X