Merhaba. kadın dayanışması yapmak istiyorum sizinle. Öncelikle benim bir (kız) arkadaşım var. Hayatımda gördüğüm en özenti insan. şöyle ki aa şu marka çok güzel desem hayatında hiç gitmediği mağzaya o mağzaın defilesine çıkan mankenmiş gibi hava atarak anlatır. ne zaman spor salonunda ''ben şu hareketi yaptım hocam çok güzel yaptın dedi'' desem gider birkaç gün sonra hareketin aynısını yapar whatsapp tan resmini çeker bana atar sen bunu yapabiliyor musun der. benim sürdüğüm rujların numarasına bakar aynısını alır. hangi çocuğu beyenirsem o bana göz kırptı, sanki o benden hoşlanıyor der. O DERECE YANİ!
şimdi bu kızın zayıflık takıntısı var yani tam olarak şöyle; kendini çok zayıf herkezden zayıf falan sanıyor ama sellulitleri falan var. bi gün annesi onun yanında ''sen benim kızımdan bile daha zayıfsın be'' dedi bu çıldırdı. bütün arkadaşlarım benim ondan daha güzel olduğumu söylüyorlar. Bu yine çıldırıyor. Zayıf noktaları bunlar.
Öyle bir raddeye getirmek istiyorum ki kendi bile kabul etsin. İntikamımı aldıktan sonra zaten yüzüne bakmıycam. Nasıl kabul ettiririm????
not: ilgilenme onunla demeyin onu denedim o zaman benim geri çekildildiğimi onun benden daha iyi olduğunu sanıyor. onu yapmam.
şimdi bu kızın zayıflık takıntısı var yani tam olarak şöyle; kendini çok zayıf herkezden zayıf falan sanıyor ama sellulitleri falan var. bi gün annesi onun yanında ''sen benim kızımdan bile daha zayıfsın be'' dedi bu çıldırdı. bütün arkadaşlarım benim ondan daha güzel olduğumu söylüyorlar. Bu yine çıldırıyor. Zayıf noktaları bunlar.
Öyle bir raddeye getirmek istiyorum ki kendi bile kabul etsin. İntikamımı aldıktan sonra zaten yüzüne bakmıycam. Nasıl kabul ettiririm????
not: ilgilenme onunla demeyin onu denedim o zaman benim geri çekildildiğimi onun benden daha iyi olduğunu sanıyor. onu yapmam.