Bebek Beslenmesi Nasıl geri getirebilirim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızlar ne olur bana yardım edin 9 aylık olan bebeğimi bu güne kadar hep anne sütüyle besledim ama bi haftadır sütüm de bi azalma söz konusu gece sürekli emmek istiyor duymadığı için şimdi afedersiniz ama bi kaka yapmış çok katı yani duymadığı çok belli her şeyi yedim içtim ama bi türlü geri gelmiyor çok üzgünüm üstelik bebeğim ek gidalarida almıyor acaba sütüm geri eskisi gibi olurmu ne yapabilirim bu konuda fikri olan lütfen yazsın
Petıbor bıskuvının ise yaradığını duymuştum ama hiç bir fikrim yok. Bi de yeterli su içiyor musun?

Eğer emzirme saat aralığı acilmissa azalmış olabilir 9ay çok iyi bir süre benim oğlum 4 aylıkken emmek istemedi.ben mücadele ettim gün içinde emmeye nce sutum iyice azaldı. 6 aydan sonra gündüz hiç emmedi şu anda 7 aylik malesefsadece gece 1 defa en fazla 2 kez emiyor.4 ay dolunca mama takviyesi yaptım. 5 ay dolunca meyve püresi sebze püresi tattirdim.Cocuk büyüdükçe ihtiyacı artar süt azalır. Emzirme sıklığı çok önemli sütun miktarında.

Back