Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hamileliğim çok yeni. 5 haftalık hamileyim. Bende sadece alt bölgede ve karında ağrı var o da çocuğun yerleşmesinden kaynaklanan bir durum. Bakalım zaman ne göstericek :)![]()
Bende tam 18 haftalık hamileyim,maşallah çok rahatım hiç bi sıkıntım yok göğüs uçlarım sızlıyo arada okadar.toplamda 2 kılo aldım bakalım neler yapıcaz ilerleyen zamanlarda...
canım rabbim devamını getrsin evet çocuk yerleşmesnden oluyor ilk zamanlar.sanırım oğlum kendine yer açıyor :) ağır kaldırma yorma kendini bu haftalarda bide bol bol süt ürünleri yeşillik ve ceviz ye
Canım çok teşekkür ederim tavsiyen için. Tavsiyelerini dinlicem. Süt genelde akşamları içiyorum. Ayrıca meyve çok yemeye başladım. Obur bir anne olucam sanırım. :))![]()
allaha çok şükür rahat bir hamilelik yaşıyorum...allah bana acıdı yanımda bana bakacak kimse yok çünki.kayın validem var ama yaramaz işime.. her işimi kendim yapıyorum çok şükür.iki ay önce dip bucak temizlik yaptım kapılarımı boyattım tık demedik oglumla.....kayın validem saolsun gelip bakmadı bile....hatta gecen hafta ona gşittim temizliğe utandıgından mıdır nedir bizim sana gelmemizz gerekirken sen bize geldin dedi....ben de yılbaşından sora bana gelin dedim doğum yaklaştı yapamam artık temizlik dedim...bakalım gelecek mi...şu aralar bel ve karın ağrılarım başladı artçı depremler yokluyo beni
allah yardımcımız olsun...herkese rahat hamilelikler diliyorum<
ben bugün itibariyla 35. haftaya girdim çok ağır geçtı hamileliğim ilk 3 ay çok bunlatım oldu 4-5 ayda bel ağrılarındna çektım 6. aydan sonra çok kötü şekılde mide yanması reflü başladı ve hala devam edıyor mide yanması istifra ettırıyor çok kötü durum tatlıyı sevdiğim halde bir bardak şeker çay dahi içemiyorum içersem boğazım yanmasından yerımde duramıyorum... ama herşeye rağmen çok şükür bebeğimin bir tekme atmasında herşeyı unutuyorum... herkese rahat ve sağlıklı hamilelikler dilerim
canım benim ya inşallah doğumun rahat olur hele bi doğsun meleğin o zaman herşeyi unutturur canım yanında kalan kimse var mı dikkat et kendine lütfen
annemın yanınddayım zaten ALLAH razı olsun çok iyi bakıyor benim saçımı taramama bile halim yok... sende dikkat et kendine İNŞALLAH çok rahat geçirirsin
[SUP][/SUP]
olsun tatlım meyveden bişe olmaz ben ilk zamnlarda ayva ve elma yiordum malum ayva yiyince bebiş gamzeli oluyormuş bakalım ne kadar doğru çıkacak :) şimdide portakal ve mandalina ya taktım bakalım ilerde neye merakım olacak :)bnde öğleden sonra bi bardak süt içiyorum canımm
Bende çok fazla mandalina yiyorum :)) Günde nerden baksan 7 taneyi buluyor :))[/
sennki yine iyi kız bnmki 10u geçiyor :)
allaha çok şükür rahat bir hamilelik yaşıyorum...allah bana acıdı yanımda bana bakacak kimse yok çünki.kayın validem var ama yaramaz işime.. her işimi kendim yapıyorum çok şükür.iki ay önce dip bucak temizlik yaptım kapılarımı boyattım tık demedik oglumla.....kayın validem saolsun gelip bakmadı bile....hatta gecen hafta ona gşittim temizliğe utandıgından mıdır nedir bizim sana gelmemizz gerekirken sen bize geldin dedi....ben de yılbaşından sora bana gelin dedim doğum yaklaştı yapamam artık temizlik dedim...bakalım gelecek mi...şu aralar bel ve karın ağrılarım başladı artçı depremler yokluyo beni
allah yardımcımız olsun...herkese rahat hamilelikler diliyorum<
kızlar benim bi sorum olacak. benim sat 13 kasım yani sat a göre 8 haftalık hamileyim ama gebelik kesem 16 mm ve bebek daha bugün nokta kadar göründü. öncesinde boş gebelik şüphesi vardı çok zor günler geçiriyorum. sizce geç döllenme olmuş olabilir mi yani belki 8 haftalık değildir bebeğim ve normaldir küçük olması. ne dersiniz ? :18::18::18::18::18:
Canım yazını tesadüf okudm kaynana kelimesini görünce :) bide beni düşün alt üst oturuyoruz aşırı fena sürekli eşimle onun yüzünden kavga ediyoruz masum rolü yapıyo seninki sadece temizliğe gelmiyomuş ona şükret temizliğede gelmesin zaten sonra en ufak bişeyde dile getirir bu arada senn bebek kaç aylık o dediğin belirtiler bendede oluyo fazla yorulunca dikkat et dinlen ağır ağır yap her işini