Nasıl gönlünü alabilirim :(

Uyuyamayanguzelll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
567
254
103
Kızlar selam,
Geçen hafta sonu eşim ve benim ailemle tatile geldik, saolsun ne dediysek yaptı gönlüm olsun diye, bu arada eşimin aileside buraya 4 saatlik uzaklıkta bir yerde tatildeler, dün akşam eşim yarında bizimkilerin yanına bi ugrayalımmı dedi ben olur dedim ama ne yalan söyleyim çokta içimden gelmediği için biraz gönülsüz söyledim oda anldı tabi vazgeçtim gitmeyelim trip yapıosun demeye başladı ne dediysem ikna edemedim kırıldı çok, kendimi kötü hissediyorum, haklı oda kaç gündür ne istesem yapıo geberirdim sanki belli etmeseydim:( nasıl alcam gönlünü kızlar ya mutsuz mutsuz oturup duruo :(

Eşinin yanında kayinvalidene telefon aç annecim sizi görmek istiyoruz musait misiniz de kv de davet eder gidersiniz eşinde o saatten sonra yok diyemez annesi bekliyor. Sonra da dersin bir kez daha onları görmek istiyorum o an keyfim yoktu sıcak beni bunaltti buda sana yansıdı kusura bakma dersin

Kaç kere özür diledim çok kırıldı belliki gözleri bi tuhaf bakıo:( ya aslında ailesinide seviyorum o an öyle çıkıverdi agzımdan anlatmaya çalıştım tamam sorun yok diyor ama üzgün, gidelim diyorum yok diyor çok inattır dediğiniz gibi yanında arasam bile tekrar arar işimiz çıktı der ama yinede deneyebilirim bunu tesekkürler

çok ayıp etmişsin hep bana der gibi ama esin de biraz anlayışlı olsun inat iyi değil

çok ayıp etmişsin hep bana der gibi ama esin de biraz anlayışlı olsun inat iyi değil

Gerçkten çok ayıp ettim aslına bakarsan sadece olur dedim gerçi meselede o dimi, tabi aşkım falan diyebilseydim iyi olurdu oda başladı ailemle vakit geçirmek istemyrsun demeye

Kaç kere özür diledim çok kırıldı belliki gözleri bi tuhaf bakıo:KK43: ya aslında ailesinide seviyorum o an öyle çıkıverdi agzımdan anlatmaya çalıştım tamam sorun yok diyor ama üzgün, gidelim diyorum yok diyor çok inattır dediğiniz gibi yanında arasam bile tekrar arar işimiz çıktı der ama yinede deneyebilirim bunu tesekkürler

Naz yapıyor itsede sarıl gönlünü al

Kaç kere özür diledim çok kırıldı belliki gözleri bi tuhaf bakıo:KK43: ya aslında ailesinide seviyorum o an öyle çıkıverdi agzımdan anlatmaya çalıştım tamam sorun yok diyor ama üzgün, gidelim diyorum yok diyor çok inattır dediğiniz gibi yanında arasam bile tekrar arar işimiz çıktı der ama yinede deneyebilirim bunu tesekkürler
De ki canım başka bir şeye sıkkındı sen de sorunca o an isteksiz gibi oldu cevabım çok özür dilerim gerçekten onunla aalakası yoktu falan demelisib bence

Canım bşka bşye sıkkndı desem yemez onu, çünkü öncesinde gayet iyydik, bu seferde yalancı olurum:( çok moralim bzldu, sabah klktm sevdiği şeyleri hazırladım kahvltsnı yataga getrdim biraz düzelir gibi oldu şimdi yine başa döndük, annemlerde huzurszlndı

Back
X