Nasıl güçlü kadın olunur ?

utopyali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2018
324
253
103
34
aldatıldığım ve boşanmak üzere olduğum eşimle bebeğimin tedavisi gereği aynı evi paylaşıyoruz.
her ne kadar istemesemde kendisi ihtiyacımız olabileceğini düşündüğü için eve geliyor, bebekle alakalı konularda iletişim kuruyoruz.
onu gördükce içimde birşeyler kopuyor ve ister istemez sorgulama gereği duyuyorum.
neden yaptın ?
ne vermedim, ne yetmedi ? gibi soruları kendime hakim olamayıp soruyorum, sonrası hissettiğim pişmanlık. olan olmuş sormanın ne gereği var..

iyi değilim. mantıklı düşünemiyorum. canım yanmıyor hatta hiç olmamış gibi hissediyorum. bebeğim için ayakta durabiliyorum belki ama ben kendimi leş gibi hissediyorum. çok çirkin çok basitmişim gibi..
nasıl geçecek bu hissettiklerim ? nasıl daha güçlü olabilirim ? kendimi o kadınla kıyaslamam normal mi ? özgüvenim yerle bir.. kendim için ne yapabilirim ?

Son düzenleme:
Bebeğiniz için Allah'tan acil şifalar diliyorum,inşallah önemli bir şeyi yoktur. Aldatılmak bir insanın yaşayacağı en ağır durum bana göre. Hislerini normal.zaman tek ilacı.

Sürekli gördüğünüz için böyle hissediyorsunuz. Güçsüz değilsiniz, hissettikleriniz çok olağan duygular. Aldatılan kimse "aman banane" deyip geçemez tek kalemde.
Ve çok geçmiş olsun.

Ne önemi var ki ? Burada kalmamızı gerektirecek bir tedavi sürecindeyiz önemli olan bu değil mi ?
Eczacı kızsın, o evden ayrılıp atamalara basvursan hemen atanırsın... Sağlıkta çalışırken çocuğunu daha iyi tedavi ettirirsin, çalışma arkadaşların daha iyi yardımcı olabilir sana..
İşte o zaman daha güçlü kadın olursun ve daha kolay atlatırsın bu adami unutma sürecini
Bu adamla aynı evde, bu olumsuz psikolojiyle çocuğuna daha iyi destek olduğunu mu düşünüyorsun??
Önce bu psikolojiyi atmak için o evden ayrılmak zorundasın
Ayrilmayacaksan bilemem tabi?

Onun seni aldatmis olmasi seni degil onu baglar. O dusunsun bunlari. Kendinde hata arama.

Siz zaten güçlü bir kadinsiniz.Ayni evde kalip yüzünü,o piskinliğini gördüğünüz icin böyle hissediyorsunuz.Ailenizin haberi var mi bu durumdan.Ailenizden arkadaslarinizdan biri gelse onunla kalsaniz adami evden yollsaniz olmaz mi?O sehirde kalmak zorundasiniz madem.Adam gitmemekte israrciysa da gecici olarak baska yer tutup kalsaniz aileniz size destek cikmiyor mu?Böyle ayni evde cok zor.Sizin psikolojiniz ağır hasar aliyor ayni evde ve bu durum ister istemez cocuga yansir.Simdi olmasa bile daha sonra

aldatıldığım ve boşanmak üzere olduğum eşimle bebeğimin tedavisi gereği aynı evi paylaşıyoruz.
her ne kadar istemesemde kendisi ihtiyacımız olabileceğini düşündüğü için eve geliyor, bebekle alakalı konularda iletişim kuruyoruz.
onu gördükce içimde birşeyler kopuyor ve ister istemez sorgulama gereği duyuyorum.
neden yaptın ?
ne vermedim, ne yetmedi ? gibi soruları kendime hakim olamayıp soruyorum, sonrası hissettiğim pişmanlık. olan olmuş sormanın ne gereği var..

iyi değilim. mantıklı düşünemiyorum. canım yanmıyor hatta hiç olmamış gibi hissediyorum. bebeğim için ayakta durabiliyorum belki ama ben kendimi leş gibi hissediyorum. çok çirkin çok basitmişim gibi..
nasıl geçecek bu hissettiklerim ? nasıl daha güçlü olabilirim ? kendimi o kadınla kıyaslamam normal mi ? özgüvenim yerle bir.. kendim için ne yapabilirim ?

Söylemesi çok kolay biliyorum ama bu psikolojiden bir an önce çıkmalısın. Aldatılan kadınlar çirkin, güçsüz, değersiz kadınlar değil kesinlikle. Erkeklerin %90'nının hayran olduğu Adriana Lima bile aldatıldı. Aldatılan kendinde kesinlikle bir eksik aramamalı. Aldatanın karaktersizliğidir aldatmak. Hatta bence aldatan bir çok insan eşini kendinden daha üstün gördüğü için, eziklik psikolojisinden, kendini tatmin etmek için aldattığını düşünüyorum... Eminim ki sen de çok güzel, güçlü ve ahlaklı bir kadınsın ve eşin seni taşıyamadığı için yaşamışsındır bunları...

Lütfen kendini sev. Bunu en çok da bebeğin için yap. Sen kendini sevmez ve değerli görmezsen, bebeğin için de mutlu ve iyi bir anne olamazsın...

Söylemesi çok kolay biliyorum ama bu psikolojiden bir an önce çıkmalısın. Aldatılan kadınlar çirkin, güçsüz, değersiz kadınlar değil kesinlikle. Erkeklerin %90'nının hayran olduğu Adriana Lima bile aldatıldı. Aldatılan kendinde kesinlikle bir eksik aramamalı. Aldatanın karaktersizliğidir aldatmak. Hatta bence aldatan bir çok insan eşini kendinden daha üstün gördüğü için, eziklik psikolojisinden, kendini tatmin etmek için aldattığını düşünüyorum... Eminim ki sen de çok güzel, güçlü ve ahlaklı bir kadınsın ve eşin seni taşıyamadığı için yaşamışsındır bunları...

Lütfen kendini sev. Bunu en çok da bebeğin için yap. Sen kendini sevmez ve değerli görmezsen, bebeğin için de mutlu ve iyi bir anne olamazsın...

Teşekkür ederim

Merhaba U utopyali uzun süredir sizi düşünüyordum nasilsiniz,ne yaptınız o eşiniz olacak kişiyle ? Ve herseyden onemlisi Bebeginizin sagligi nasil oldu ?sizi sessiz bir şekilde takip ediyor ve yazdıklarınızı üzülerek okumuştum bosanmak yada affetmek sizin vereceginiz karar ama umarım mutlusunuzdur .

Esiniz icin demiyorum genel olarak soylediklerim.

Aldatanlari görüyoruz daha çirkin kadinlara gidiyorlar.

Mesela kadın çok güçlü ise bazı adamlar citkirildim kadinlara ihtiyaç duyarlar kendilerini " ERKEK " hissedeler zayıf kadinlarin yaninda.

Erkeğin tabiati böyledir gözü cidden doymaz. Eslerine hastalık bulastiranlari var öyle de beterler..

Duygusal boşluk , tatminsizlik ve es calisiyorsa evde egemenlik kuramiyorsa bazıları disarida egemenlik arıyor.

Size söylüyorum.

Siz gayet güzel bir kadinsiniz hiçbi eksiginiz yok aksine fazlaliginiz var.

Sorumluluklarinizin bilincindesiniz.
Evladinizin hastalığı gecicidir inşallah.

Bakiminizi yapin, şık giyinin ve sosyal aktivitelerinizi arttirin.

Aldatilmak çok kötü bir his ve sahibinin kusuru.

Siz bunu geçmişte bırakın ve önünüze bakın.

neden yaptın ?

Yani “Ona sorular sorma ” kısmı sizin kafanızda evliliğinizin bitmediğini gösteriyor .

Canınız yanmıyor çünkü ayrılmadınız hala eski düzen devam ediyorsunuz .Ortada boşanma protokolü yerine ;”Ne vermedim ne yetmedi “ konuşuluyor .

Acınızı anlıyorum ama üzülmeyin değmez .Asıl böyle aciz kadın olunuyor hala onu önemseyip acıyla kıvranıp bi iki teselli sözcüğü bekler gibi sorular
sormak..

.

neden yaptın ?

Cok guclusunuz emin olun,yasadiginiz durum herkesin kaldirabilecegi bişey degil.
Guclusunuz çünkü bebeğiniz için bu duruma katlanarak büyük fedakarlık gösteriyorsunuz
Guclusunuz çünkü aynı çatı altında o kişiye tahammül edebiliyorsunuz.
Kendinizi yipratmayin, bebeginiz için acil şifalar dilerim

Ben kaybetmedim sen kaybettin derler ya.bunu ona dusundurtmen gerek. Değiş... Kendine daha cok bak daha cok gul daha cok.kendinle mutlu ol.kendi kendinede mutlu olabildigini gorsun.ona ihtiyacın olmadigini görsün. En onemliside herseye ragmen guldugunde en guclusu sensin. Bebeginizede şifa versin Allah insallahhhh duzelir hastaligi her ne ise.

Bebeğinize Allah şifalar versin.

Bunları zamanla asarsınız. Yardım alırsanız çok iyi gelir.

Bence g sürekli gördüğünüz bir arada olduğunuz için böyle Rabbim yardım etsin sizin hatanız değil adamın karakteri bu

Back
X