• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl halledicem bilmiyorum. boğulacak gibi oluyorum bazen :(

happylove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
774
304
23
Dgsye hazırlanıyorum 2016 da insallah bi sıkıntı olmazsa sınava gircem.. Matematiğim tek kelimeyle berbat diyebilirim dershaneye yazılcam ama ekim sonu gibi baslarmış dershane.. Bende antremanlarla matematik kitabı aldım dershane açılana kadar ona devam edeyim ne ögrenirsem kar diye düsünüyorum dershanede fransız gibi kalmayım sonra millet çözerken :) simdilik iyi gidiyor çalısmalar ama bazen bi an da bırakıp aglayasım geliyor ya yapamazsam ögrenemezsem diye.. Siz bu süreçte bana neler önerirsiniz extra bi kitap felan hersey kabülümdür :)

Matematikte inan başlarda öyle oluyor. Özellikle antrenmanlarla mat kitabında :) 1 güne bir suru soru dusuyor . ilk konularda yetistiriyorsun ileriki zamanda konular zorlaşınca yetismiyor bu da ağlama isteğine kadar gidiyor :) ant mat kitabının ilk kitabını zar zor bitirdim. İkincisi yarım kaldı birde tamamı cozumlusunu aldım köşede bekliyor beni. Şuan yediiklimin öğreten soru bankasından devam ediyorum tamamı çözümlü. Ve keyifli mat çek kopar testten ilerliyorum. Ha matim iyi olmadı ama möö mööö bakmiyorum sorulara en azından kalem oynatabiliyorum. Sana tavsiyem face te ki gruplara üye ol cozemediklerini at sana çok yardımcıları oluyor ( çok memnun kaldığım bi grup var ozelden alabilirim adını) birde matematiği iyi olan birini buldum yine faceten . çok yararı oldu ikisinin. Cozemediklerimin saatlerce cevaplanmasıni bekleme derdi olmayınca daha bi sevdim matı :)

Matematik icin belli bir kitap oneremem ama konuyu anlaman gerek ezberlememek sart. Konuyu anlayamadiysan bile bol bol pratik yap. Sorulardan konuyu anlamaya calis. Cozemedigin sorulari bir hafta sonra tekrar coz. Alacagin kitabin bol sorusu ve cozum anahtari olsun.

Burada ilgili kisimda konu acmanda ise yarayabilir.

Back
X