Nasıl hamile kaldiniz

Canım ben soğan suyu içtim yalnız soğan suyuna kesinlikle bal limon gibi şeyler karıştırıp içme, sade icilecek tarifi nette var ibrahim saraçoğlunun bir bakarsın

Birde bal tarçın çörek otu karistirip yedim ama tadı kötü olduğu icin düzenli yiyemeyip bırakmıştim

Esimdede sperm hareket azlığı vardi keçiboynuzu kürü uyguladı sayı inanilmaz derecede fırladı ve o ay hamile kaldım

Birde sana tavsiyem aktardan hayıt tohumu al çayını iç, tüm hormonlari düzenler bu çay
Hepsinin tariflerini nette bulursun tamam canım inşallah hakkinda hayırlısı olsun:)
Birde eşimi zar zor ikna ettim yarına randewumuz war insallh birşey çıkmazda keciboynuzuna faln gerek kalmz

Kafana takmayınca oluyor falan diyorlar ama ben yapamadım gün aşırı ilişkiyi bende kaç ay denedim diyorlar ki sperm kalitesi düşüyor tamam öyle bi şey varmış ama eşinde sperm sayısında sorun olan kişilerde oluyormuş bizde şükür öyle bi şey yok ki sizde de yoksa üst üste dene derim dediğim gibi yumurtlama döneminde sadece oldu diyebilirim bizde. Sogan suyunu kesinlikle dene normalde kabuguyla oluyormuş ben kabugunu soyup yapmıştım
Deniyecem canım tadı her ne kadr kötü olsada mecburrr gerçekten nasip işi kimyasal yaşadığımda fazla ilişki olmamıştı ama hamile kalmıştım iki aydr gün aşırı oluyo hani yumurtlamayı kaçırmak gbi bişey de yok anlamadm bu işten artk eşime akşam dedim sende randewu al tek bnle olmz faln die duygu sömürüsü yaptım oda aldı yarına randewumuz war bakalım

Azim,hırs , inatla :) kızımdan sonra 5 yıl hamile kalamadım.kimyasal,düşük ve kürtaj yaşadım kısa aralıklarla.Artık yorulup vazgecmistim Rabbim nasip etti.darısı başına hayırlısıyla
İnsallh Aminnnnnn çok sagol

Deniyecem canım tadı her ne kadr kötü olsada mecburrr gerçekten nasip işi kimyasal yaşadığımda fazla ilişki olmamıştı ama hamile kalmıştım iki aydr gün aşırı oluyo hani yumurtlamayı kaçırmak gbi bişey de yok anlamadm bu işten artk eşime akşam dedim sende randewu al tek bnle olmz faln die duygu sömürüsü yaptım oda aldı yarına randewumuz war bakalım
Bende son ay eşime sperm testi yaptırmıştım canım işte bi yerden bi umut arıyor insn o dönem de ama ben böyle çocuk isteyen arkadaşlara dua ediyorum ismini söyle sana da dua edetim Rabbim en kısa zaman da saglıklı bi hamilelik nasip etsin

bence nasip kısmet birazda. önce hayırlısı olsun sonrasında Allah kalbine göre sağlıkla versin. ben çocukluğumdan beri ağır migren hastasıyım yıllarca ağır ilaçlar kullandım. 27 yaşında evlendim ilk ilişkimi yaşadım ve hiç korunmadım. 1 ay içinde hamile kaldım. benim gibi o ağır ilaçları kullanan biri heralde hamile kalmaz diyordum. Rabbim nasip etti. inan bence her şey olacağı zamanda oluyor, stres yapmıyorum diyorsun ama biraz akışına bırak istersen. kafanı rahatlat. erkekler bu konuda fazla sıkmaya da gelmiyor, çok gençsin daha :KK200:

Bende son ay eşime sperm testi yaptırmıştım canım işte bi yerden bi umut arıyor insn o dönem de ama ben böyle çocuk isteyen arkadaşlara dua ediyorum ismini söyle sana da dua edetim Rabbim en kısa zaman da saglıklı bi hamilelik nasip etsin
Allah razı olsun canım ismim esra

bence nasip kısmet birazda. önce hayırlısı olsun sonrasında Allah kalbine göre sağlıkla versin. ben çocukluğumdan beri ağır migren hastasıyım yıllarca ağır ilaçlar kullandım. 27 yaşında evlendim ilk ilişkimi yaşadım ve hiç korunmadım. 1 ay içinde hamile kaldım. benim gibi o ağır ilaçları kullanan biri heralde hamile kalmaz diyordum. Rabbim nasip etti. inan bence her şey olacağı zamanda oluyor, stres yapmıyorum diyorsun ama biraz akışına bırak istersen. kafanı rahatlat. erkekler bu konuda fazla sıkmaya da gelmiyor, çok gençsin daha :KK200:
Bnm korkum şuan erkenkn sorun warsa da çözmek istiyorum çok tanıdığım war ilk baştan gtmedik olur olur die bekledik diyolar bnde o y öndeyim sonradan pişman olmamak için şimdiden bakiyorum

Herkes soğan suyu diyo da en çok inandığım şey kafanın rahat olması. Çok afedersin ama bi seferlik minik bi alkol mu alsanız bebis diye yola çıkmazsınız unutursunuz

Herkes soğan suyu diyo da en çok inandığım şey kafanın rahat olması. Çok afedersin ama bi seferlik minik bi alkol mu alsanız bebis diye yola çıkmazsınız unutursunuz
Bn fazla kafayada takmiyorum ki anlamadim niye olmuyo hani öle durmadan düşünen biri degilim

Kızlar evleneli 16 ay oldu bi kimyasal yaşadım 9 aydr da olmuyor hormon testlerinde prolaktin sınırda çıktı ve bu ay yumurta takibine baslanack sorum size şu nasıl hamile kaldinz uyguladignz kurler faln war miydi Bn bundan dolayı hamile kaldım diyen warsa lütfen yazsin bu ay bebisim olsun istiyorum :KK43:
Canım ben soğan kuru uyguladim ama onun etkisi mi bir yıldır korunmuyoduk ondan mı bilmem ama Allahım nasip etti hamileyim.sogan kurunu dene herkes soyluyo bunu.insallah tez zamanda hamile kalirsin

Bn bi kere kaynattim çok kötü koktu icmeden döktüm içine bişey katılıp içilse limon faln olurmuki
Canım azcik ılık olsun nefesini tut bi seferde iç gitsin .ben ustune hemen ağzıma jelibon atiyodum tadını bastirsin diye:-)içen nasıl iciyo diye kendimi gaza getiriyodum:-)

Canım azcik ılık olsun nefesini tut bi seferde iç gitsin .ben ustune hemen ağzıma jelibon atiyodum tadını bastirsin diye:-)içen nasıl iciyo diye kendimi gaza getiriyodum:-)
Yaa :KK48: o kadr kur buldumki hangisini yapsam diye düşünüyorum az önce prolaktin yuksekligine testere disli aslan pencesi buldu İbrahim saraçoğlu nun onu denesem bal çörek otu tarcin denesem sogan kuru yapsam fazlamı gelir sence

Yaa :KK48: o kadr kur buldumki hangisini yapsam diye düşünüyorum az önce prolaktin yuksekligine testere disli aslan pencesi buldu İbrahim saraçoğlu nun onu denesem bal çörek otu tarcin denesem sogan kuru yapsam fazlamı gelir sence
Oyy bilemedim ki canım yanlış yönlendirmiyim seni şimdi.:-)

Back
X