Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İncir denemedim nasıl oluyor ki. Yemek mi gerekiyor kaynatıp içmek mi gerekiyorİncir denediniz mi ben incir yiyerek gebe kalmıştım
Doktora gözüktünüz mü eşiniz de siz de? Bir problem olmadığına emin oldunuz mu?Merhaba arkadaşlar ben bir yıldır hamile kalmak istiyorum. Eşimle deniyoruz fakat olmuyor bu konuda önerileriniz var mı. Lütfen yardımcı olur musunuz![]()
Baktırdım bende sorun yok eşimin testleri de temiz çıktı. Fakat denemelerimize rağmen bir türlü hamile kalamadım. Ayağımı da dikiyorum ama sanırım stres yapıyorum. Bilmiyorum gerçektenÖncelikle stresten uzak durun rahat olun ovulasyon testlerini kullanın yumurtlama gunlerinizi bilin ve değerlendirin değerlendirdiğinizde hemen kalkmayın gerekirse uzun bir süre kalın yaslık koyun altınıza ya da bacaklarınızı hava da tutmaya çalışın veeee en önemlisi hastaneye gittiniz mi bi sorun yok diyilmi??
Yemek gerekiyorİncir denemedim nasıl oluyor ki. Yemek mi gerekiyor kaynatıp içmek mi gerekiyor
Tamam teşekkürler hemen markete gidip kuru incir alıyorumYemek gerekiyor
Düzenli beslenmeye başlamanız en az 3 ay önceden folik asit takviyesi kullanmanız daha önemli. Bunun dışında kafanıza taktığınız an olmuyor bunu deneyimlemiş biri olarak rahatça söylüyorum. Umarım güzel haberlerinizi alırız♥Tamam teşekkürler hemen markete gidip kuru incir alıyorum![]()
stres çok önemli sagon kurunu denediniz miBaktırdım bende sorun yok eşimin testleri de temiz çıktı. Fakat denemelerimize rağmen bir türlü hamile kalamadım. Ayağımı da dikiyorum ama sanırım stres yapıyorum. Bilmiyorum gerçekten
Inciri nasil kullanıyorsunuz ki??Yemek gerekiyor
Yumurtalıklarıma baktırdım sorun yok diye soğan kürü denemedim. Eşime keçi boynuzu suyu içirdim ama işe yaramadı. Bu ay da olmazsa soğan kürü denerimstres çok önemli sagon kurunu denediniz mi
Dene canım inşallah ise yarar stresten uzak dur mutlaka inşallah yakın zamanda hamile kalırsın ovulasyon testlerini de mutlaka deneYumurtalıklarıma baktırdım sorun yok diye soğan kürü denemedim. Eşime keçi boynuzu suyu içirdim ama işe yaramadı. Bu ay da olmazsa soğan kürü denerim![]()
Bu kadar kolay mı gerçektenİncir denediniz mi ben incir yiyerek gebe kalmıştım
Eşiniz bir hekime görünmeli. Belki sorun ondadırYumurtalıklarıma baktırdım sorun yok diye soğan kürü denemedim. Eşime keçi boynuzu suyu içirdim ama işe yaramadı. Bu ay da olmazsa soğan kürü denerim![]()
Bende 2 senelik evliyim 1 düşük yaptım ve 1 senedir hamile kalamıyorum. İnfertiliteye yönlendirdiler benide gittm rahim filmi çektirdm eşimde sperm verdi özeldeki doktor tüplerinde sorun var dedi devlettekilerde yok dedi anlamadm yarın heyete gösterip sonra aşılama tedavisine başlıcaz bizde. Sters yapma diolar ama insanın elinde olan bişey değilki benden snra evlenenler benle beraber düşük yapanlar bile hamile ama ben kalamadım insan düşünmeden edemiyorMerhaba arkadaşlar ben bir yıldır hamile kalmak istiyorum. Eşimle deniyoruz fakat olmuyor bu konuda önerileriniz var mı. Lütfen yardımcı olur musunuz![]()
O kadar kolaymış valla araştırabilrsinizBu kadar kolay mı gerçekten![]()
Kaç doktora gittim onu yapmadı. Aslında önemli bir şey bu ama neden rahim filmi çekilmiyor bilmiyorum. Tekrar doktora gidince baktırcamRahim filmi cektirdiniz mi tüplerin acıkmı kapalı mı bakmak lazım