Nasıl hamile kalırım

Ozzzzbak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
15
4
1
36
Merhaba arkadaşlar ben bir yıldır hamile kalmak istiyorum. Eşimle deniyoruz fakat olmuyor bu konuda önerileriniz var mı. Lütfen yardımcı olur musunuz 🙏

Öncelikle stresten uzak durun rahat olun ovulasyon testlerini kullanın yumurtlama gunlerinizi bilin ve değerlendirin değerlendirdiğinizde hemen kalkmayın gerekirse uzun bir süre kalın yaslık koyun altınıza ya da bacaklarınızı hava da tutmaya çalışın veeee en önemlisi hastaneye gittiniz mi bi sorun yok diyilmi??

Merhaba arkadaşlar ben bir yıldır hamile kalmak istiyorum. Eşimle deniyoruz fakat olmuyor bu konuda önerileriniz var mı. Lütfen yardımcı olur musunuz 🙏
Doktora gözüktünüz mü eşiniz de siz de? Bir problem olmadığına emin oldunuz mu?

Öncelikle stresten uzak durun rahat olun ovulasyon testlerini kullanın yumurtlama gunlerinizi bilin ve değerlendirin değerlendirdiğinizde hemen kalkmayın gerekirse uzun bir süre kalın yaslık koyun altınıza ya da bacaklarınızı hava da tutmaya çalışın veeee en önemlisi hastaneye gittiniz mi bi sorun yok diyilmi??
Baktırdım bende sorun yok eşimin testleri de temiz çıktı. Fakat denemelerimize rağmen bir türlü hamile kalamadım. Ayağımı da dikiyorum ama sanırım stres yapıyorum. Bilmiyorum gerçekten

Tamam teşekkürler hemen markete gidip kuru incir alıyorum☺️
Düzenli beslenmeye başlamanız en az 3 ay önceden folik asit takviyesi kullanmanız daha önemli. Bunun dışında kafanıza taktığınız an olmuyor bunu deneyimlemiş biri olarak rahatça söylüyorum. Umarım güzel haberlerinizi alırız♥

Yumurtalıklarıma baktırdım sorun yok diye soğan kürü denemedim. Eşime keçi boynuzu suyu içirdim ama işe yaramadı. Bu ay da olmazsa soğan kürü denerim 😢
Dene canım inşallah ise yarar stresten uzak dur mutlaka inşallah yakın zamanda hamile kalırsın ovulasyon testlerini de mutlaka dene😊

Eşim de muayene oldu bir doktor sorun yok dedi biri var dedi anlamadık tekrar baktırcaz. Ovilasyon testi baya aldım yarından itibaren testlere başlicam

Bende 2 senelik evliyim 1 düşük yaptım ve 1 senedir hamile kalamıyorum. İnfertiliteye yönlendirdiler benide gittm rahim filmi çektirdm eşimde sperm verdi özeldeki doktor tüplerinde sorun var dedi devlettekilerde yok dedi anlamadm yarın heyete gösterip sonra aşılama tedavisine başlıcaz bizde. Sters yapma diolar ama insanın elinde olan bişey değilki benden snra evlenenler benle beraber düşük yapanlar bile hamile ama ben kalamadım insan düşünmeden edemiyor :(

Back
X