Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orasi oyle ama iste bende cok istiyorum.Ay daha taze gelinsin daha tatlım bence acele etme evliliğinin tadını çıkar çocuk düşünerek ilişkiye girme sen daha yen isin. Rahat ol ilişkinizin tadını çıkartmaya bak zaten Bebis olur
Kandada mi cikmaz.
12sini gosteriyor yumurtlama gunu olarak takvim.Ne zamana yumurtladigini bilmediğin için kanda da cikmayabilir.
Belki 3 -5 gün önce ovülasyon gerçekleşti ve bu ihtimali düşünerek kanda çıkma şansı da ortadan kalkar.
En iyisi regl gününü beklemek
Iliski sirasinda stres yok zaten ama istedigm icin surekli dusunuyorum.Stres yapmayarak ve akışına bırakarak.
Acele degilde. Istek :) Birde esimin anneannesi var bizde kaliyor kısır gelin lafı var agzinda sürekli.Bismillah daha evleneli ne kadar olmuş.
Ayrıca adetine 10 gün varmış hamileysen bile testte çıkmaz.
Çok acelecisin.
Acele degilde. Istek :) Birde esimin anneannesi var bizde kaliyor kısır gelin lafı var agzinda sürekli.
Bende adet tarihlerim surekli tutuyor ama bilmiyorum tabi. Nasil hesplandiginida anlamiyorum :)Telefon uygulamaları doğruyu göstermez.
Bende hic tutmadı mesela.
Daha ilk aydan kısır gelin diye bahsetmeleride ilginç.
Eşine kırıldığını anlat ve sustursun ailesini.
Sen stres yaptıkça olmayacak
Ins. Adetime cikar o zmanBide varsayalim telefondaki uygulama doğru bildi.
Yinede 5 günlük bebek hicbir yerde çıkmaz.
Ins. Adetime cikar o zman![]()
1.5 ayda nasıl kısır gelin lafını kullanabiliyo ya ben 6 aylik evliyim ve hala hamile kalamadim eşimin ailesi daha bir gün sormadilar bile seni psikolojik olarak çok etkiler bu durum ve istesende olmaz eşinle konuş uyarsinAcele degilde. Istek :) Birde esimin anneannesi var bizde kaliyor kısır gelin lafı var agzinda sürekli.
Ben kendimde istiyorum hemde. Nasip tabi ama iste sabirsizlaniyorum.Canm netten ovülasyon testi sipariş et diğer ay regl olursan onu kullan.
Bende ilk aylar aile baskısı yoktu ama icim icimi yiyordu olmuyor diye.
Herkes dalga geçiyordu daha ne kadar oldu diye bak stres yaptıkça hala olmadı.
Vakti zamani var hem kısır dahi olsan sen torununun eşisin artık diğer yarısı sensin herkes haddini bilecek.
Daha çok çok erken tatlım ya bu kadar aklına koymak ta iyi değil ilişki çocuk için olunca insan stres yapıyor ister istemez oluruna bıraksan zaten olmayacak bi şey yok ha + olarak soğan suyu içebilirsinKızlar en son 29 aralıkta adet gördüm. 28 günde bir adet görüyorum. Adet donemimden sonra sürekli iliski halindeydik. Dün gece kan testi yaptirdim. Negatif cikti. 10.gün kadar var adetime. Nasıl kalabilirim ? Napmaliyim ? Cok istiyorum. Bu arada 1.5 aylik evliyim.