S sk3502 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2025 4 0 1 24 Dün 03:02 Konu Sahibi Konu Sahibi sk3502 #1 selam herkesee 25 yaşındayım 10 aylık evliyim 3 aydır gebelik istiyoruz reglim düzenli, hrkime muayene oldum sıkıntı yok, 2 ay ovulasyon testiyle takip ettim değerlendirdik çatlama da gördüm folik asitte kullandım ama ne yazık ki gebe değilim nerde yanlış yapıyorum acaba ister istemez stres yapıyorum takıyorum
selam herkesee 25 yaşındayım 10 aylık evliyim 3 aydır gebelik istiyoruz reglim düzenli, hrkime muayene oldum sıkıntı yok, 2 ay ovulasyon testiyle takip ettim değerlendirdik çatlama da gördüm folik asitte kullandım ama ne yazık ki gebe değilim nerde yanlış yapıyorum acaba ister istemez stres yapıyorum takıyorum
HulyaOzan Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Eylül 2025 30 40 3 29 Dün 04:05 Konu Sahibi Konu Sahibi sk3502 #2 sk3502 .!.: selam herkesee 25 yaşındayım 10 aylık evliyim 3 aydır gebelik istiyoruz reglim düzenli, hrkime muayene oldum sıkıntı yok, 2 ay ovulasyon testiyle takip ettim değerlendirdik çatlama da gördüm folik asitte kullandım ama ne yazık ki gebe değilim nerde yanlış yapıyorum acaba ister istemez stres yapıyorum takıyorum Genişletmek için tıkla... Olana kadar deneyin, yumurtlama günlerini takip et.. Bizimde ilk aylarda olmamıştı zaten şimdi ise yaklaşık 19 haftalık hamileyim. Darısı başınıza
sk3502 .!.: selam herkesee 25 yaşındayım 10 aylık evliyim 3 aydır gebelik istiyoruz reglim düzenli, hrkime muayene oldum sıkıntı yok, 2 ay ovulasyon testiyle takip ettim değerlendirdik çatlama da gördüm folik asitte kullandım ama ne yazık ki gebe değilim nerde yanlış yapıyorum acaba ister istemez stres yapıyorum takıyorum Genişletmek için tıkla... Olana kadar deneyin, yumurtlama günlerini takip et.. Bizimde ilk aylarda olmamıştı zaten şimdi ise yaklaşık 19 haftalık hamileyim. Darısı başınıza
Vaalbara Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 7.874 21.782 268 Dün 05:32 Konu Sahibi Konu Sahibi sk3502 #3 Yanlışlık bı durum yok, sıkıntı da yok, yaptım olsun gibi bı durum olmaz bunda, denemeye başladıktan sonra bır yıl geçer sonuç alamazsan doktor ciddiye alır, öncesinde deneyeceksin başka bı yolu yok, hayırlısıyla vaktinde olur inşallah
Yanlışlık bı durum yok, sıkıntı da yok, yaptım olsun gibi bı durum olmaz bunda, denemeye başladıktan sonra bır yıl geçer sonuç alamazsan doktor ciddiye alır, öncesinde deneyeceksin başka bı yolu yok, hayırlısıyla vaktinde olur inşallah