nasil hissedecegimi bilemiyorum. YAARRRDİİİM!!!

mavikelebeginpiriltisi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
11
3
6
İstanbul
Merhaba arkadaslar oncelikle uzun bir takipten sonra araniza yeni katildigim icin mutluyum cunku hem dert dinlemesini ogrendim hem de dert ortagi olmayi.Neyse konuma geciyorum canlar ...

Ben 16 yasindayim.Cok iyi bir okula cok iyi bir dereceyle girdim.Cok zeki bir insanim.Genel cerrah da olmak istiyorum .Siz simdi icinizden"ee biz napalim?" "masallah kizima." vs. gecirebilirsiniz.Sorun su : DUYGULARİMİ KONTROL EDEMİYORUM.BEN EVLENMEK İSTİYORUM.(Tabi bu yasimda degill!!!)

Ama her zaman hayalini kuruyorum . Bu normal bir sey mi? Mesela ceyizimde sunlar olsun ya da mobilyalar sundan sundan olsun gibi..
Bazen aynanin karsisina gecip gunaydin askim veya hosgeldin hayatim provasi yapiyorum. Tabi gunun her saatinde takinti gibi degil BAZEN yapiyorum . Bu normal mi? KAFAM Mİ GUZEL :delikafadulden:
Bir de babam ve annem ayrildilar ven kucukken babam annemi aldattigi icin.Ve ben o adamla gorusmek istemiyorum .Acaba eksik baba figurunden kaynakli bir erkek istegi olabilir mi? Biz dedemlerle yasiyoruz sagolsun dedem bana baba oldu ama yine de bir bosluk var icimde . Bazen beni koruyacak birine ihtiyac duyuyorum .

Kizlar COOK uzun oldu .Simdiden tesekkurler ..

sana okul hayatında başarılar diliyorum kuzucum:)
ya Allahım ne kadar temiz ve saf duygularla yazmışsın doğal tabi ama her kızın hayali vardır tabiki bu yaşta evlilik olmazda anne ve babanın ayrılık olayından sonra sendeki bu duygu yoğunlaşmış olabilir ... bak ne kadar güzel okulun kendine güvenin bunu hep koru hedeflerini gerçekleştir Allahın izniyle evlilikti falandı onlar olur dilerim Allahtan ömür boyu mutlu olabileceğin bir evlilik hayatın olur ama önce okulun hedeflerin...
:) :nazar::32:

sana okul hayatında başarılar diliyorum kuzucum:)
ya Allahım ne kadar temiz ve saf duygularla yazmışsın doğal tabi ama her kızın hayali vardır tabiki bu yaşta evlilik olmazda anne ve babanın ayrılık olayından sonra sendeki bu duygu yoğunlaşmış olabilir ... bak ne kadar güzel okulun kendine güvenin bunu hep koru hedeflerini gerçekleştir Allahın izniyle evlilikti falandı onlar olur dilerim Allahtan ömür boyu mutlu olabileceğin bir evlilik hayatın olur ama önce okulun hedeflerin...
:) :nazar::32:
Oncelikle cok tesekkur ederim Aylin ablacim:)) Peki sizce bu duygularimi bastirabilmek icin hedeflerimi dusunmek ve odaklanmaktan baska neler yapabilirim ? Kendimi bu duygulardan nasil arindirabilirim ? Guzel kalbinizden gelen guzel cevaplarinizi bekliyorum..:)

ben bi anormallik görmedim :34:

ben de ortaokuldayken hoşlandığım çocuğun soyadını, adımla birlikte söylerdim acaba kulağa hoş geliyor mu diye :1::1:

mobilya eşya vb hayallerine ise ara ver derim çünkü neredeyse her ay yeni yeni şeyler çıkıyor piyasaya :51:

istediğin şehirde istediğin üniversitede istediğin bölümü okurken yaşayacağın öğrenci evini, mobilyalarını hayal etmek ders çalışman için etkili olur, hem de hayallerini daha kısa sürede gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşarsın :34:

en zevkli kısım çeyiz işi..

hayat arkadaşını bulduktan sonra daha da anlamlı oluyor koşturmacalar, alışverişler, şimdilik boş yere doldurma evini derim :34:

forumu takibe devam :34:

Oncelikle cok tesekkur ederim Aylin ablacim:)) Peki sizce bu duygularimi bastirabilmek icin hedeflerimi dusunmek ve odaklanmaktan baska neler yapabilirim ? Kendimi bu duygulardan nasil arindirabilirim ? Guzel kalbinizden gelen guzel cevaplarinizi bekliyorum..:)

hmmmmmm bence bunlar güzel şeyler ama senin sağlığını etkileyecek boyuttaysa iyi bir doktora görün konuşsun snnle ama ben o boyutta olduğunu sanmıyorum:):50:

ben bi anormallik görmedim :34:

ben de ortaokuldayken hoşlandığım çocuğun soyadını, adımla birlikte söylerdim acaba kulağa hoş geliyor mu diye :1::1:

mobilya eşya vb hayallerine ise ara ver derim çünkü neredeyse her ay yeni yeni şeyler çıkıyor piyasaya :51:

istediğin şehirde istediğin üniversitede istediğin bölümü okurken yaşayacağın öğrenci evini, mobilyalarını hayal etmek ders çalışman için etkili olur, hem de hayallerini daha kısa sürede gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşarsın :34:

en zevkli kısım çeyiz işi..

hayat arkadaşını bulduktan sonra daha da anlamlı oluyor koşturmacalar, alışverişler, şimdilik boş yere doldurma evini derim :34:

forumu takibe devam :34:

Ayy tesekkur ederim insallah istedigim universiteyi ve bolumu kazanabilirim :) galiba bizim ogrenci evinde 2 kanepe olur . Bizde onun uzerinde makarna yerken vizelere calisiriz :34: desteginiz icin cok tesekkurler . Aynen forumu takibe devam:)P.S: Su soyad meselesini bende yapmistim yalniz degil misim meger :))

Son düzenleme:
hmmmmmm bence bunlar güzel şeyler ama senin sağlığını etkileyecek boyuttaysa iyi bir doktora görün konuşsun snnle ama ben o boyutta olduğunu sanmıyorum:):50:
yok Allah a sukur boyutlarda degil tamamen hormonlar.. ah su hormonlar :) Tavsiyelerinizle kendimi aha motive hissettim tabi derdimi de actim :) Cok tesekkurler:)

sana hayatın boyunca başırılar diliyorum. Bunlar normal şeyler herkesin aklından geçer zamanında benim geçmişti :1::1: ama önce okul :52: zaman öyle hızlı geçiyorki sen bile şaşırıcaksın. Umarım istediğin yerlere gelirsin. Mutlu bir aile istiyorsun babanda yanında olamadığı, sen cıvıl cıvıl olan ama öyle bir aile yok herkesin sorunları var malesef. Ama senin olur belki. Bu duygular zamanla geçicek hele uniye başla yorgunluktan unutucaksın. Hayatının adamı herşeyin zamanında ve hayırlı kişi olsun. Seni bulsun tatlım :1::54:

sana hayatın boyunca başırılar diliyorum. Bunlar normal şeyler herkesin aklından geçer zamanında benim geçmişti :1::1: ama önce okul :52: zaman öyle hızlı geçiyorki sen bile şaşırıcaksın. Umarım istediğin yerlere gelirsin. Mutlu bir aile istiyorsun babanda yanında olamadığı, sen cıvıl cıvıl olan ama öyle bir aile yok herkesin sorunları var malesef. Ama senin olur belki. Bu duygular zamanla geçicek hele uniye başla yorgunluktan unutucaksın. Hayatının adamı herşeyin zamanında ve hayırlı kişi olsun. Seni bulsun tatlım :1::54:
Cok tesekkur ederim oncelikle..Cok haklisiniz zaman coook cabuk geciyor :) insallah dediginiz gibi dogru zamanda dogru kisiyle olur :) Bu arada gercekten civil civil bir aile hayali kurardim hep ama icinde cocuk olan ben oldugum..Neyse desteginiz icin tesekkurler.. :)

Back
X