- 20 Aralık 2022
- 35
- 7
- 6
- 27
- Konu Sahibi kaderkismet123
Evleneli 4 ay oldu,eşimle 5 senedir beraberiz.Birbirşmizi çok seviyoruz.4 gün önce göğüs ağrılarım kaşık ağrılarım çok şiddetli olduğu için öylesine yinede test aliyim dedim.(çocuk olsun diye girmedik ilişkiye)Bir de baktım çift çizgi oldu.Apar topar hastaneye gitti. Kan verdim 4-5 haftalık gebeymişim.Henüz 24 yaşındayım.Reglim biter bitmez ilişkiye girdiğimiz dönem kalmışım.Hamile kalabiliceğimi o dönem hiç düşünmedim.Çünkü aplikasyonlar var biliyorsunuzdur Regl düzeni vs gösteriyor ona göre çok düşüktü falan.Her neyse sonuç olarak Şuan da hamileyim.Ama ben sevinemiyorum.Eşim de 1-2 gün şok içindeydi ama o Şuan çok mutlu şimdiden karnımı öpüyor,seviyor.Ben ara ara çok ısınıyorum ara da da çok erken diyorum.Kendi annem zaten bi küfür etmediği kaldı,çok erken öyle bmyle az gezseydin tatile gitseydiniz falan diyerek zaten modumu aşırı düşürdü.Eşimin ailesi çok sevindi her gün arayıp bir şey çekiyor mu canın vs diye soruyorlar.Ben bilmiyorum istememek mi kabullenememek mi anlayamadım ama bir değişiyim.Düşündükçe ağlayasım geliyo.Yapabilicek miyim nasıl olucak bilmiyorum.Lütfen kimse beni yanlış anlamasın biliyorum bu platformda anne olmak isteyen bir çok arkadaşımız var.Allah isteyen herkese tez zaman da nasip eylesin.Ama benim planlı ve çok isteyerek olmadığı için değişiyim.Kader böyle,Allah böyle uygun görmüş tabikşdr ama dediğim gibi benimseyemiyorum.Yarın doktor kontrolum var bakalım.Bu hisler geçici mi bilmiyorum ama Allah içime sevgisini versin,versin ki kabullenebileyim.