Nasıl iş anlamadım yani

vuslat5

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
412
17
318
İçel Mersin
Herkese merhaba kızlar,benim için büyük bir dert değil ama fikirlerinizi almak istedim.
Çok yakın bi arkadaşım geçen günlerde bana ''seni bir arkadaşım resmini görmüş çok beğenmiş tanıştırayım mı'' dedi.Bende olur dedim biz çocukla arada sırada mesajlaşmaya başladık bu arada çocukla farkı şehirlerdeyiz. Arkadaşımın çocuğun bulunduğu şehirde işi çıktı ve benide çağırdı yüzyüze görüşürsünüz daha iyi olur dedi.Neyse biz gittik tanıştık bizi gezdirdi çok güzel ağırladı. Çocuk hiç tipim değildi ama çok sempatikti ve bayağı kanım ısınmıştı.
Biz döndük ve arkadaşım bana olur mu dedi benim açımdan olur ,sende konuş çocukla bana haber ver dedim.Tamam dedi.Ama o zamandan beridir hiç ses soluk çıkmıyor,arkadaşımın ağzını arıyorum aaa unuttum konuşmayı mutlaka arıcam bilmem ne diye diye bayağı bi zaman geçti. Bugünde görüştük arkadaşımla yine tık yok. Yani ben bunun gibi bişeye aracı olsam merak ederim. Olmazsa olmaz da bbenim için ama yinede merak ettim yani. Sizce neden böyle oldu

Bence çocuk senden hoşlanmamış arkadaşın seni kırmadan nasıl söyleyeceğini düşünüyor. Bu arada zaman geçsin ki duyguların küllensin diye zaman dolduruyor.:31:

Çocuk açısından o iş olmamış gibi duruyor. Arkadaşın da seni düşündüğü için nasıl diyeceğini bilmiyor.

Bence çocuk senden hoşlanmamış arkadaşın seni kırmadan nasıl söyleyeceğini düşünüyor. Bu arada zaman geçsin ki duyguların küllensin diye zaman dolduruyor.:31:

Ya zaten hemen bu düşünce geldi tabi ki aklıma ama ilginç olan arkadaşım sen konuştunmu çocukla geldiğimizden beri dedi hayır dedim insan bir msj atar dedi biz geldik haber verseydin bari dedi. Ben sen konuşuncaya kadar msj flan atmam dedim

kendini kötü hissetmene gerek yok ki üzülme sonuçta ilk görüşte aşık olmadınya ona
çocuk hoşlanmamış bişey hissetmemiş demek ki yoksa arkadaşına kalmazdı çocuk ulaşırdı sana zaten .arkadaşında sen olur dediğin için üzülmeni istemiyor nasıl söyleyeceğini bilmiyor belli ki

kendını neden aptal gıbı hıssedesınkı bosver gıtsın.bende arkadaslara katılıyorum bence cocuk senden hoslanmadı ve arkadasın senı kırmamamk adına bısey solemıyor.bosver arkadasınada daha fazla sorma bence oda zor durumda kalmasın.yenı asklarr gelır.

Ya zaten çocuk hiç tipim değildi sadece kanım ısınmıştı,ama nedense kendimi kötü hissettim. Teşekkür ederim yorumlarınız için kızlar

bundan sonra sende sorma bence umursamaz ol

Ya zaten çocuk hiç tipim değildi sadece kanım ısınmıştı,ama nedense kendimi kötü hissettim. Teşekkür ederim yorumlarınız için kızlar

Bencede sıkma canını sadece kanın ısınmış sonuçta bi kaç güne falan geçer sonra kafaya takmayacak kadar değersiz olduğunu anlarsın..

Birinin cikma teklif ettigini ve onunla gorusmeye basladigimi soylerdim ben olsam...biliyorum bunun adi yalan..ama kem kum..neyse sustum..

Çocuk sizden hoşlanmamış sanırım..

Ama arkadaşım dediğiniz seyahat etiğiniz kişi, size bunu açıkça söyleyecek kadar samimi değil mi ?

Back
X