- 24 Ağustos 2018
- 4.311
- 11.015
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
Kizlar merhabalar gun gecmiyorki dertlerim bitsin.ecen konularimdan hatirlayanlar bilir kayinpederimin bana ettigi hakaretler uzerine ailemin yanina dondum.babam hep arkamda demustim.simdi sizlere sorularim olacak tecrubeleri olanlar yazarsa cok sevinirim. Ben nişanimda ve dugunumde takilan tum takilari esime verdim.kuyumcuda beraber bozdurduk yarisini.kamera kayitlarindan bosanma asamasinda ortaya cikarabkirmiyim birde kuyumcu surekli alisveris yaptigim bir yer. Yani ben anlasmali olarak hicbirsey istemedigimi ve istemesini istemiyorum.tamamen baglari koparmak istiyorum ama bu nasil olacak.bunlar cekismeli ister. Esim bosanirsan kendimi oldururum ailemi oldurrum diye tehditler savuruyor ailemi yiktin anam babam hastalandi diyor. Simdi bu cekismeli olursa ben alrinlarimi isteyecegim.benim taraf sadece 160 altin 6 bilezik takti. Onlarin taktigini yine istemem. Onum disinda ceyizimi biraktim ama soyle birsey var ben yatak odasi filan almadim altinlarimi ona verdigim icin bana aldiracakti yine ama siz nisanda takilanlari almsaydiniz alirdim dedim.tamam aliriz dediler.aldilar. bu durum nasil cozulucek. Anlasmaliya gitmiyolar. Bu arada ben tamamen pskilojik ve fiziksel olarak coktum.isimden oldum maddi manevi. Bunlari detayli avukatami anlatmam gerekiyor. Yol gosterirseniz cok sevinirim.ve ne olur dua edin kurtulayim