• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil kilo verdiniz

GSec

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Hayati boyunca kilo vermeye çalışıp da her geçen yıl daha ağır biri olan biri olarak soruyorum, nasıl kilo verdiniz? Benim vücut kitle endeksim 51. Obezite cerrahisi düşünüyorum ama son bir kez kendime şans verip ameliyatsız kilo vermek istiyorum. gerçekten 30-40 kilo verip de koruyabildiyseniz ne tavsiye edersiniz?

Merhaba hormonal sorunlardan dolayi asla olmadigim rakamlari gördüm tartida. Suan seker ilaci kullaniyorum + eski diyet listemi uyguluyorum diyet arkadasim var ve evde arada grow with jo youtube den aciyorum hareketler yapiyorum. Normalde diyetim gayet ise yariyordz bu sefer 1,5kilo gitti sadece Yaklasik 1 ay dir ne ekmek ne un ne makarna ne gazli icecek hepsini biraktigm halde ise yaramadi. D vitaminle desteklicem ve spora yazilmayi düsnüyorum. Yas gectikce zor oluyo ana imkansiz degil daha önce bogazimi tutarak basardim yine basaririm. Yemez isek hepimiz basaririz. Ben cikolata tiryakisi olarak biraktiysam herkes birakir ben bagimli olmustum artik. 😀 direnci kirinca geciyo tatli istegi

Yani 140 kilo civarı olmanız lazım artık diyet sınırını baya geçmiş

Hayati boyunca kilo vermeye çalışıp da her geçen yıl daha ağır biri olan biri olarak soruyorum, nasıl kilo verdiniz? Benim vücut kitle endeksim 51. Obezite cerrahisi düşünüyorum ama son bir kez kendime şans verip ameliyatsız kilo vermek istiyorum. gerçekten 30-40 kilo verip de koruyabildiyseniz ne tavsiye edersiniz?
// dytslymn // dyt.furkansoyler. İnstagramlarına bak derim. 200.300 lira gibi bi fiyata diyet grupları yapıyorlar ve sürekli motivasyon sağlayıp spor videoları paylaşıyolar bugün bu yapılacak diye. Ayrıca bir sürü aynı sorunu yaşayan kadınla aynı grupta olmak harika oluyo. Tam diyeti bozacaksın diğer kadın gayet diyetini uyguluyo onu görüyosun sende bozmuyosun . Çünkü herkes yediğini içtiğini kilosunu vs sürekli paylaşıyor. Spor yapan yaptığı sporu paylaşıyor falan

Ben 30 kilo verdim canım

Back
X