• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl kilo verecegimm :(

semiha91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
474
1
26
Tokat
kızlar süreklii diyet yapmaya calışıyorum ama hemen bozuyorum cünkü aç kalıyorum doymuyorumm daha cok yiyiorum 80 kg idim 6 aydır 75 te kaldım vereemiyorum boyum 1 65 cok zorlanıyorumm dısarı cıkmak istremiyorum insanlardan kaçıyorum sürekli elimde bişeytler tıkınıyorumm kollarım sırtımm bacaklarımm cok asırı yaglı nefret ediyorum kendimdenn :(:14::14:

lütfen bana yardıım edin zayıflamak nasıl olur neler yenip içilir nasıl yapılır tasiyelerinizi bekliorum Artık zayıflamak istiyorum
:31::31:

:17:semiha sen eşittir = ben :43::43::43::43::43:diyet topiklerinde dolaşıp duruyorum ama bir türlü ne karar verebildim ne de başlayabildim... allahıııııııımmmmm been ne zaman zayıfff olcam zayıflar gibiiii.....:43::43::43::43: hep başlıyorum 2.5 günün sonunda hep bozuyorum bıktım kendimin kararsızlığından..... dert arkadaşım çözüm bulursan benideal yanına... beraber atak fazlalıkları olur mu ne dirsin :14:artık kilolarımı saklamaktan ve hep siyah renk giymekten bıktımmm :50:

:17:semiha sen eşittir = ben :43::43::43::43::43:diyet topiklerinde dolaşıp duruyorum ama bir türlü ne karar verebildim ne de başlayabildim... allahıııııııımmmmm been ne zaman zayıfff olcam zayıflar gibiiii.....:43::43::43::43: hep başlıyorum 2.5 günün sonunda hep bozuyorum bıktım kendimin kararsızlığından..... dert arkadaşım çözüm bulursan benideal yanına... beraber atak fazlalıkları olur mu ne dirsin :14:artık kilolarımı saklamaktan ve hep siyah renk giymekten bıktımmm :50:
aynen canım yaa inşallah basarabiliriz ama nasıl yapcaz onu bilmiyorum :26:

hep arkadaşlar beraber başlamışlar topiklerde.... eğer birbirimize güç verirsek belkim başarırız ... şöyle güzel bi diyet bulalım.... başlayalım kız..bizimde hem giyimimiz hem ruh halimiz düzelsin artıkım:15:

hep arkadaşlar beraber başlamışlar topiklerde.... eğer birbirimize güç verirsek belkim başarırız ... şöyle güzel bi diyet bulalım.... başlayalım kız..bizimde hem giyimimiz hem ruh halimiz düzelsin artıkım:15:

bende varııııııııım :) şükür ben bu sene 7 kilo vermişim ama daha vermek istiyorum...birbirimize destek vereliim zayıflayalııım :)

tecrübe sahibi olan bayanlar yokmu bana yardım olcak bu konuda cok üzgünüm ,:(

semihacım böyle tek başına kg vermek gerçekten zor oluyo. herhangi bi takıma üye ol buradan. bende bi zamanlar kilo veremeyip çok üzülüyodum. şimdi yediklerimi baya azalttım ve çok su içiyorum. böylelikle kilo veriyorum ve kendim bile inanamıyorum. aslında kilo vermek okadarda zor değilmiş sadece kendimiz zorlaştırıyoruz

Back
X